Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι το silver 1-2 , βλεπω plats και diamonds να μην ξερουν τα βασικα , το division δεν εχει να λεει τιποτα

Οσο για την Riven , πρεπει να τεσταρεις limits , να ψοφησεις 150 φορες για να μαθεις μεχρι ποσο σε παιρνει και να παιξεις matchups απειρα

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παίζω σε 2ο account που έχω Silver 4(Main acc Gold IV) και παίζω malph mid.

Δεν κάνω post για να κλαφτώ αλλά απορώ πως αυτά τα άτομα είναι Silver.

Sona support με όνομα tsampoukas.Από το champion select screen πολύ ευγενικός στα αγγλικά(δεν μιλάω ελληνικά σχεδόν ποτέ).

Μπένουμε στο game.0 wards,no ward item,RoA first item.Ό,τι και item να του λέω τίποτα.Είχα υποψίες ότι είναι κάπου οι αντίπαλοι του λέω βάλε ward δεν είχε ούτε 1 πάνω του.Χάσαμε το fight γιατι τους έπιασαν σε μέρος χωρίς wards και του λέω είδες πως χάνεις το game από τα wards? Μου λέει "άμα έριχνα ward θα έφευγαν,εσύ έπρεπε να κάνεις ulti και να κάνουμε fight(χωρίς vision εντωμεταξύ και χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι ότι είναι εκεί).

2yl4rb6.png

Δημοσ.

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα παιχνίδι σου attalos1, αυτές τις θεωρίες δεν ξέρω καν πως τις βγάζεις.Τράβα ρώτα κανα rioter για αυτά που λες και έλα να τα πεις με links. Δεν ξέρω καν ποιο είναι το επίπεδο σου που δεν το κόβω για ανεβασμένο , αλλά δεν ανέχομαι από έναν τύπο σαν εσένα να πετάει τέτοια διαμάντια γενικώς και ειδικώς προς εμένα λέγοντας ότι στο έπαιξα κάποιος και πάει λέγοντας. Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4. Μαγκιά μου και καμάρι μου που έφτασα μέχρι εδώ και τα παράτησα όχι γιατί κλαίγομαι αλλά γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Όποιος άλλος διαβάσει τα μηνύματα μου θα καταλάβει ότι μιλάω γενικά και όχι να το παίξω ιστορία σε εσένα .Ευχαριστώ 

http://www.lolking.net/summoner/eune/19008568

Δημοσ.

Ακραιε βλεπω και το αντιπαλο support πολλα ward ειχε....Καλα ι AP teemo με τις αχαστες bers greaves κλασικα,,,

και κλασικα report ο ενας τον αλλο..

Δημοσ.

Link με τις θεωρίες του attalos1 ζήτησα.Κάποιο επίσημο link το οποίο να υποστηρίζει αυτά που μου ανέφερε και όχι απλές θεωρίες. Ξαναλέω πάλι όμως ότι δεν θέλω να ασχοληθώ πλέον με αυτό το θέμα οπότε είναι το last ποστ μου περί αυτού του θέματος.

Δημοσ.

Link με τις θεωρίες του attalos1 ζήτησα.Κάποιο επίσημο link το οποίο να υποστηρίζει αυτά που μου ανέφερε και όχι απλές θεωρίες. Ξαναλέω πάλι όμως ότι δεν θέλω να ασχοληθώ πλέον με αυτό το θέμα οπότε είναι το last ποστ μου περί αυτού του θέματος.

Προσωπικη του γνωμη και αντιληψη για το πως βλεπει το παιχνιδι ειναι!!Αν τα θες σε λινκ απαραιτητα καπως θα το κανουμε.Platinum i ειναι λες να μην εχουν βαση αυτα που λενε ή αποτελεσμα?Δεν ξεκινησε απο platinum i και βρισκεται εκει απο την αρχη!

Δημοσ.

Εγώ θέλω link ότι τα normals έχουν νόημα και ότι είναι για να tryhardάρεις διαφορετικά είσαι σκουπίδι και ανήκεις wooden V και δεν πρέπει να παίζεις για να μην ενοχλείς του επαγγελματίες που πετυχαίνεις σε αυτά.

Δημοσ.

ο μάνος tryhardarei σε normals!  (ξέρει ο lock0 τι ενοώ) 

apart from that, σε λίγο θα πρέπει να try hard και στα custom και στα vs bots έτσι όπως το πάτε... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...