MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ που παίζω συνήθως Σ/Κ δηλαδή πρέπει να είμαι Θεός Προφανως εχεις καιρο να δεις τι γινεται στα low elo.
Locko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Είπα να δω τους κινέζους στο IEM. Ήταν τόσο διαφορετικός ο client που στο picking phase δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήρωες διαλέγαν...dafaq...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 To Silver 5 δεν νομίζω να είναι high elo Ε τοτε εισαι αρκετα τυχερος αν δεν εχεις διαπιστωσει οτι το Σ/Κ ειναι η χαρα του παιδιου και τουλαχιστον 1/2 games εχουν troll/feeder/afker στην 1 απτις 2 ομαδες (η και στις 2 )
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Klain: Σημαινε κατι βασικα Μιλάς με γρίφους γέροντα. Είπα να δω τους κινέζους στο IEM. Ήταν τόσο διαφορετικός ο client που στο picking phase δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήρωες διαλέγαν...dafaq... Τα portaits και τα artwork ε; Πρέπει να μαντεύεις σε μερικούς -.- Korea είναι ίδια αλλα lpl q.q.
Manos112 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 μπορει κάποιος να μου πει γιατί είχα 2 unranked στην ομάδα μου και οι αντιπάλοι 2 gold? Τι διάολο η riot ρε γαμώτο μου!
jonakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δέν το απάιτησα φίλε μου, απλά ζήτησα αν μπορεί κανείς η έχει την καλή διάθεση. Πιστεύω οτι ανήκω εκεί αλλα λόγω χρόνου και noob συμπαικτών έχω πέσει, αν δείς το History ανέβηκα 2 divisions τις τελευταίες μέρες, και αυτό γιατί αναγκάστηκα να παίζω ώρες που τα περισσότερα πιτσιρίκια κοιμούνται. Το silver είναι το standar division όπου μπήκαν όλοι μετά το τέλος τις 2ης season, δέν ζήτησα πολλά, να μπώ gold μόνο, μετά ανεβαίνω μόνος. αυτο δεν σημαινει τιποτα.ανεβηκα απο bronze 1 silver 1 μεσα σε μια εβδομαδα και τωρα παιζω μεταξυ silver III-silver II.για εδω ειμαστε.Παιξε solo queue μονος να αναιβεις.
Locko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μιλάς με γρίφους γέροντα. Ο Zahariel εννοούσε ότι σήμαινε κάτι που no1 στο gml ήταν γυναίκα. Τα portaits και τα artwork ε; Πρέπει να μαντεύεις σε μερικούς -.- Korea είναι ίδια αλλα lpl q.q. Απίστευτο, πόσο διαφορετικό είναι σε artwork το game. Δεν ξέρω εάν είναι λόγω λογοκρισίας ή επειδή θέλουν να διαφέρουν οι κινέζοι.
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Έβλεπα χθές ig/we ένα vod που δεν είχα δεί και για να καταλάβω οτι έπαιζε udyr και twitch στο game έπρεπε να δώ τα in game models -.- Όσο για το άλλο το κατάλαβα οτι αναφερόταν σε αυτό. Το θέμα είναι ΤΙ σημαίνει :ρ Χαμηλό επίπεδο γενικότερα; Underestimated sirens? Κουβάλημα; None of the above?
xrdim Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Karma jungle και μυαλα στα καγκελα.... http://eune.lolesports.com/?ref=en_eune_pvpc_s3split2euwk7#tabs=1
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Και γιαυτο first blood εδωσε για να μαθει να μην κανει τετοια pick
Kalamaris_95 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά την miss fortune attack την παίζουμε? Sent from my MT11i using Insomnia
haris013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά την miss fortune attack την παίζουμε? Sent from my MT11i using Insomnia carry ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις