Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε καλα οτι να ναι το παιχνιδι αυτο...κριμα γιατι ηθελα να δω τι ειχε στο μυαλο του και επελεξε karma jungle.απο την αλλη αμα κερδιζανε θα βλεπαμε μετα karma Jungle και στα δικα μας game που θα ηταν το μεγα ναυαγιο.

Δημοσ.

Πρεπει να ηταν στημενο το παιχνιδι ρε σιγουρα. Παιζονται λεφτα σε αυτα τα πρωταθληματα δεν ειναι απλα τα πραγματα.

Την ashe την ειδατε τι εκανε στα πρωτα λεπτα? Ουτε στα bronze δε δινουν τα adc τετοια kills στο laning

Δημοσ.

Αξίζει πάντως να δείτε το παιχνίδι NIP - EG από σήμερα. Σεμινάριο για timing και positioning στο χάρτη καθώς και το πώς πιέζεις τις λωρίδες σωστά. Πιστεύω πως οι EG επαιξαν πολύ όμορφα, αλλά αυτά που έκαναν στο τελευταίο baron fight ήταν απελπιστικά, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόντουσαν. Τραγικός επίσης ο Xin τους, έκανε ένα ΑΘΛΙΟ tower dive που τους κόστισε πολύ σε momentum.

Δημοσ.

Ναι ειδα και τους ΜΥΜ παει ο Fizz με την τριτη και χωνεται 1v5 σε ατομα με 80% hp και ψοφαει σε 1.5 second το ιδιο και ο varus μετα απο 3 λεπτα με το που σπανε οι αντιπαλοι turret χωνεται μονος και φευγει ακλαυτος.Μετα πως να μην κραζεις τετοιες ενεργειες...

Δημοσ.

Αξίζει πάντως να δείτε το παιχνίδι NIP - EG από σήμερα. Σεμινάριο για timing και positioning στο χάρτη καθώς και το πώς πιέζεις τις λωρίδες σωστά. Πιστεύω πως οι EG επαιξαν πολύ όμορφα, αλλά αυτά που έκαναν στο τελευταίο baron fight ήταν απελπιστικά, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόντουσαν. Τραγικός επίσης ο Xin τους, έκανε ένα ΑΘΛΙΟ tower dive που τους κόστισε πολύ σε momentum.

τι ειναι το Momentum?

Δημοσ.

Βλεπω stream lift lift και ενω ειναι σε q κοιταζε στο fb τα μηνυματα του.

Τον ρωταγανε τυποι πως να παιξουν vayne, αν κανει μαθηματα κλπ... Απαντησε σε εναν 250$/hour μεσω paypal.

Και ρωταω εγω τωρα, WTF?

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω stream lift lift και ενω ειναι σε q κοιταζε στο fb τα μηνυματα του.

Τον ρωταγανε τυποι πως να παιξουν vayne, αν κανει μαθηματα κλπ... Απαντησε σε εναν 250$/hour μεσω paypal.

Και ρωταω εγω τωρα, WTF?

Καποιοι θα του τα δωσουν φιλε,,,

Δημοσ.

Αν νομιζεται οτι ο Diamond δεν θα ξαναπαιξει Karma jungle κανετε λαθος. Ουτε πουλημενο ουτε αηδιες που λετε, οποιο jungler και να ειχε μετα το invade που του εκαναν στο red θα ειχε τρελο προβλημα μετα. Το Pick το εκανε γιατι μετα στα teamfight η karma θα εδινε τρελο utility σε μια ομαδα που ειχε ηδη αφθονο. Παντα οποτε εβγαζε εναν νεο jungler o Diamond (nasus, voli πχ) και δεν πηγαινε καλα στο πρωτο game ολοι troll pick ετρεχαν να πουν. Καλα και τα comment για bronze ειναι γελοια.

Btw ειμαι Fnatic fan.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω βαρεθει να splitpusharw με tryndamere και να με βριζουν τα bronze/silver 10χρονα του eune οτι δεν βοηθαω στα teamfights και να ζητανε report στο all chat. Πολλες φορες οι enemies τους λενε οτι μονο εγω παιζω σοβαρα και οι δικοι μου επιμενουν για report, απλως επειδη ψαχνουν καποιον να κατηγορησουν για το 2/11 σκορ τους.

Οταν τελικως χανουμε τρωω 3-4 reports κι οταν κερδιζουμε απτο splitpush λενε "sorry trynda". Απειρως toxic καταστασεις.

Στο last game εσπασα 7 turrets και 2 inhibitors και το κερδισαμε με σκορ 27-40 υπερ των αντιπαλων. Κι οσο splitpushara πρεπει να ακουσα για ολο μου το γενεαλογικο δεντρο και ολες τις πιθανες ανιατες ασθενειες που κυκλοφορουν εκει εξω, επειδη δε μπορουσαν να κρατησουν 1 turret στο mid 4vs5. Tι διαολο πως δεν εχουν φαει ban αυτοι οι τυποι.

Δημοσ.

Εχω βαρεθει να splitpusharw με tryndamere και να με βριζουν τα bronze/silver 10χρονα του eune οτι δεν βοηθαω στα teamfights και να ζητανε report στο all chat. Πολλες φορες οι enemies τους λενε οτι μονο εγω παιζω σοβαρα και οι δικοι μου επιμενουν για report, απλως επειδη ψαχνουν καποιον να κατηγορησουν για το 2/11 σκορ τους.

Οταν τελικως χανουμε τρωω 3-4 reports κι οταν κερδιζουμε απτο splitpush λενε "sorry trynda". Απειρως toxic καταστασεις.

Στο last game εσπασα 7 turrets και 2 inhibitors και το κερδισαμε με σκορ 27-40 υπερ των αντιπαλων. Κι οσο splitpushara πρεπει να ακουσα για ολο μου το γενεαλογικο δεντρο και ολες τις πιθανες ανιατες ασθενειες που κυκλοφορουν εκει εξω, επειδη δε μπορουσαν να κρατησουν 1 turret στο mid 4vs5. Tι διαολο πως δεν εχουν φαει ban αυτοι οι τυποι.

ι

Το split push γίνεται από κάποιον χαρακτήρα που:

Α) Έχει tools ώστε να ξεφύγει από ενδεχόμενο gang που θα φάει ενώ pushάρει 

Β) Έχει tools ώστε (δεδομένου του position τόσο αυτού όσο και της υπόλοιπης ομάδας) να μπορεί να έρθει σε ένα ενδεχόμενο fight.

Αν καλύπτεις αυτά τα πράγματα καμία (τρόπος του λέγειν) ομάδα δεν πρόκειται να σου κάνει report. Το θέμα είναι ότι (χωρίς να ξέρω το play σου) μερικοί, επειδή παίρνουν καραμπινάτο split pushing champion (βλ. shen, tf κτλ) ή ένα teleport, απλά κάνουν αυτό το πράγμα χωρίς να δίνουν σημασία στην ομάδα, που βρίσκεται αυτή, και εάν όντως είναι αυτή η στιγμή κατάλληλη για split pushing. Ε αυτή η συμπεριφορά (επειδή έχω χάσει πολλά game από τέτοιους "pros") είναι όντως για κράξιμο, ειδικά όταν φτάνει σε κατάσταση να είσαι μονίμως 4v5 χωρίς ο "split pusher" να παίρνει Objectives σε εύλογο χρονικό διάστημα.

• Like 2
Δημοσ.

ι

Το split push γίνεται από κάποιον χαρακτήρα που:

Α) Έχει tools ώστε να ξεφύγει από ενδεχόμενο gang που θα φάει ενώ pushάρει 

Β) Έχει tools ώστε (δεδομένου του position τόσο αυτού όσο και της υπόλοιπης ομάδας) να μπορεί να έρθει σε ένα ενδεχόμενο fight.

Mια χαρα pure splitpusher ειναι ο tryndamere. Εχει και escape σε περιπτωση gank, δεν εχει ulti να μπει σε teamfight ομως, αλλα αυτο δε σημαινει κατι ως προς την ικανοτητα στο splitpushing. Συν οτι αν εχει φαρμαρει παιζει να ριχνει gank εως 2 ατομων. Στην τελικη αν ερχονται να gankαρουν εμενα, ειναι ευχαριστο γεγονος για τους αλλους που εχουν την ευκαιρια αν νιωσουν να pusharoun το lane τους καθως ειναι περισσοτεροι.

Αν καλύπτεις αυτά τα πράγματα καμία (τρόπος του λέγειν) ομάδα δεν πρόκειται να σου κάνει report. Το θέμα είναι ότι (χωρίς να ξέρω το play σου) μερικοί, επειδή παίρνουν καραμπινάτο split pushing champion (βλ. shen, tf κτλ) ή ένα teleport, απλά κάνουν αυτό το πράγμα χωρίς να δίνουν σημασία στην ομάδα, που βρίσκεται αυτή, και εάν όντως είναι αυτή η στιγμή κατάλληλη για split pushing. Ε αυτή η συμπεριφορά (επειδή έχω χάσει πολλά game από τέτοιους "pros") είναι όντως για κράξιμο, ειδικά όταν φτάνει σε κατάσταση να είσαι μονίμως 4v5 χωρίς ο "split pusher" να παίρνει Objectives σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πως θα εκρινες το splitpushing σε παιχνιδι που ειναι 10-40 και ολα τα lanes εχουν feedarei? Καλη ή κακη ιδεα? Ειναι προτιμοτερο ο splitpusher να μεινει με τους αλλους 4 def και να περιμενει το μοιραιο ή θεωρεις οτι γυρναει αυτο το game με τον tryndamere στο teamfight?

Οταν τα lanes εχουν καραfeedarei, οταν εχουν χαθει 2-3 teamfights, ή οταν βλεπεις teamfights που ο adc κανει αδιαλλειπτα focus σε leona, πραγματικα πιστευεις οτι ειναι πιο χρησιμο να συμμετεχει στο teamfight ο splitpusher, αντι να παει να ριξει turrets? Φυσικα δεν κανω μονο σε αυτες τις περιτπωσεις splitpushing, υπαρχουν και περιπτωσεις που βλεπεις πως οι 4 μπορουν να κρατησουν τους αλλους 5 σε fight για αρκετη ωρα κι ετσι εκμεταλευομαι το χρονο αυτο και κερδιζει η ομαδα τα διπλα, ακομα κι αν χασει ενα teamfight. Mε το splitpushing εχω γυρισει παιχνιδια που δε θα γυρναγαν ποτε, και φυσικα υπαρχουν κι αλλα παιχνιδια που απλως δεν γυρισαν και χασαμε. Το προβλημα εγκειται στο οτι ενα 85% στα low elo δεν αντιλαμβανεται τι κανεις και θεωρει οτι πας για farm για να βγαλεις gold, γιαυτο και βριζουν/report κλπ.

Δημοσ.

Split pushing δε σημαίνει "έχω πιάσει μια λωρίδα και δε φεύγω ποτέ", ούτε "άχρηστοι δε μπορείτε να κρατήσετε ένα πύργο όσο εγώ είναι bot". Επίσης δε γίνεται με όλες τις ομάδες - για να αντέξει μια ομάδα σε περιορισμένο map awareness και πολιορκία, θα πρέπει να έχει αρκετό AoE και ranged harass ώστε να καθαρίζει minion waves στο δευτερόλεπτο και να κρατάει μακριά τους αντιπάλους. Όταν ο κάθε Singed, Trynda, Kassadin κλπ κάνει τα δικά του και έχει παρατήσει τους άλλους να παίζουν μόνοι τους, και είναι κάτι σε στυλ Vayne - Support - Vi - Kha, άντε να κρατήσεις άμυνα. Συν το ότι όλο το farm που έχει μαζέψει ο pusher μένει εντελώς αναξιοποίητο.

Οπότε σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν αρχίσετε να κάνετε την τρελή. Γιατί το μόνο που έχουν να κάνουν όσο εσείς λείπετε είναι να κάνουν ένα γερό push, να πάρουν 3 kills και πύργο και να κάνουν recall. Και να μείνετε μετά εσείς και να λέτε "NEWBS AI SPLIT PUS!!!" ενώ οι άλλοι έφτυναν αίμα 4v5 και δε μπορούσαν να farmάρουν από την πίεση, ενώ η αντίπαλη ομάδα καθάριζε ζούγκλες, δάση και ρουμάνια.

Σε άλλα νέα, ατάκα μιας πλήρως απογοητευτικής μέρας το "Τους είχαμε", ενώ μόλις είχαμε δώσει double death bot :D :D :D Με έκανε και γέλασα, αν και σε εκείνο το σημείο ελάχιστη σημασία είχε ακόμα και αν πήγαινα με τη Sona μου για solo Baron.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...