Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το premade σώζει τα νεύρα μου. 2-3-4 άτομα. είμαι με real φίλους ο καθένας ξέρει τον άλλο .

ξέρουμε τι και πως πρέπει να κάνουμε και μοιράζουμε πόνο. χωρίς υπερβολές.

τις τελευταίες μέρες παίζουμε σε ένα internet cafe τώρα που έχουμε μαζευτεί όλοι για καλοκαίρι.

έβγαλα μια 30αρα μια μέρα παίζοντας λολ :P . ενάντια σε άτομα με 150-200 νίκες παραπάνω. μιλάμε για μπετόβλακες έτσι.

καθόντουσαν πάνω από τα pc μας και μας έβριζαν προκαλούσαν κτλ. αφού μας έσπασαν τα @@ μπήκαμε μαζί τους

4v5 και τους ξεφτιλίζαμε.

με ap/tank Nunu solaρα τοπ και όχι μόνο δεν με πίεζαν αλλά τους έσπρωχνα και έσπασα και tower πρώτος αφού έκανα double kill με την ulti.

3/3 νίκες εμείς.flame μέσα στο internet cafe οι αλλοι. τι να πω....

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λιγοι παιζουν Malzahar και οσοι τον παιζουν τον failαρουν ασχημα γιατι δεν ξερουν πως να τον παιξουν,τουλαχιστον αυτο εχω δει μεχρι τωρα στα τοσα matches που εχω παιξει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπείτε στο custom κανάλι insomnia στο λόμπυ και τα λέμε απο κει. Τώρα τελευταία βλέπω μόνο ονόματα και με mouseover δέν βλέπω πληροφορίες για τον summoner, μήπως αυτό σημαίνει οτι άλλαξαν server΄;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α, οκ ευχαριστώ, πριν το split τους έδειχνε κανονικά νομίζω. Οκ και πάλι.

Δημοσ.

ty να ρωτησω κατι ακομα ξερει κανεις αν και ο Wukong θα εχει 6300?

Το build είναι ωραίο αλλά κατά την γνώμη μου ο Olaf πρέπει να είναι jungle. Δεν ψοφάει εύκολα στο jungle και κάνει πολύ καλύτερο farm. Για build εμένα μου αρέσει αυτό . Όσο για την τιμή του καινούριου στον Αμερικάνικο server που είδα είναι 6300..όπως πάντα

Λιγοι παιζουν Malzahar και οσοι τον παιζουν τον failαρουν ασχημα γιατι δεν ξερουν πως να τον παιξουν,τουλαχιστον αυτο εχω δει μεχρι τωρα στα τοσα matches που εχω παιξει

Ναι υπάρχει άγριο fail με Malzahar. Οι πιο πολλοί δεν ξέρουν να τον χειρίζονται. Αν βρεθεί ένας που ξέρει πολύ καλά Malzahar μπορεί να κερδίσει game σχεδόν μόνος του

Δημοσ.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω server και να παίξω EU West. Μετά από αυτά που είδα σήμερα κατέληξα πως το ποσοστό ηλίθιων έχει ανέβει υπερβολικά. Άτομο με 1200+ νίκες να έχει 1 - 7 στο 20λεπτο με Ashe και 2 deaths στο 4λεπτο mid lane ενάντια σε Caitlyn και μετά να γκρινιάζει "δε μπορώ να παίξω mid". Έλληνας ασφαλώς...Τελικά πήραμε το ματς επειδή οι άλλοι έμειναν με 4. Στο επόμενο είδα έναν ανύπαρκτο Rumble που χάλασε και το δικό μου παιχνίδι στο lane - μιλάμε για άτομο που αντιδρούσε ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ με 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση και μέχρι να μάθει ότι στους θάμνους γίνονται ganks είχε ήδη 3 deaths στο lane...

Εντυπώσεις από κανέναν που παίζει στο Δυτικό server?

Γιατί είπαμε δεν παίζετε ΟΛΟΙ στον USS; :mellow:

Υ.Γ: Πέρα από τους γνωστούς πολλούς λόγους, θα βρεις και λιγότερους Έλληνες = Less newbsticks.

Δημοσ.

Γιατί το ping είναι απάλευτο? xD

Btw, αν κάποιος failari με Malzahar, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να παίξει οτιδήποτε άλλο!

Ο hero έχει πρακτικά 0 skilshots και ένα , πολύ , απλό combo!

Δημοσ.

Γιατί το ping είναι απάλευτο? xD

Btw, αν κάποιος failari με Malzahar, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να παίξει οτιδήποτε άλλο!

Ο hero έχει πρακτικά 0 skilshots και ένα , πολύ , απλό combo!

διαφωνώ κάθετα, το q του malzahar μπορεί να πάρει ένα teamfight απο μόνο του αν τοποθετηθεί σωστά και είναι απο τα καλύτερα cc του game .όσον αφορά το farming είναι εύκολος αλλα πουσάρει κιόλας,οπότε malz πάει μόνο mid όπως και karthus/anivia/tf κτλπ. πιο έυκολος χαρακτήρας πιστέυω είναι ο ryze αλλα πλέον έχει φάει τέτοιο νερφ που μόνο με mana μπορείς να τον κάνεις build και πάλι δεν είναι τόσο καλός nuker.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...