pipiris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 http://www.lolking.net/summoner/eune/19102602 Τελικά είναι 14-11, εγώ θυμόμουν 10.Το εγκεφαλογράφημα πάντως είναι σχεδόν flat, λολικά νεκρός. Sorry που θα το κανω αυτο, αλλα εννοεις ηλεκτροκαρδιογραφημα
Tobajara Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Το εφτασες το CDR 80% ρε αλητη Προφανώς και το CDR ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε, με masteries, μπότες και Solari ήμουν ήδη 40% Για να μην παρεξηγηθώ. Απλά χρειαζόμουν AP επί τόπου και δεν είχα χρόνο να περιμένω για Rabadon's κλπ, βρέθηκα με λεφτά και τα έφαγα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το ξανακάνω στο εγγύς μέλλον.
pipiris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 υπαρχει και εγκεφαλογραφημα Ναι αλλα αυτο που ειναι παντα συνδεδεμενο σε ασθενεις ειναι το ηλεκτροκαρδιογραφημα.
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Karma εδω , Karma εκει Karma και στην Αμερικη Και ως support ειναι μια χαρα viable παντως , max E , duo with a vayne , chase ppl Profit +30 LP
Locko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1jxzxz/yi_is_getting_nerfed/ Το περιγράφουν ακριβώς όπως είναι η κατάσταση. OP σε low elo, useless σε competitive scene.
nasos o psaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ναι αλλα αυτο που ειναι παντα συνδεδεμενο σε ασθενεις ειναι το ηλεκτροκαρδιογραφημα. κοιτα δεν ειμαι γιατρος η κατι σχετικο απλα εψαξα λιγο και ειδα οτι το εγγεφαλογραφημα χρησιμοποιηται για εγκεφαλικες παθησεις οπως επιληψια και σε χειρουργεια για να βλεπουν ποτε επανερχεται ο ασθενης μετα την ναρκωση.ακομα οταν η γραμμη ειναι ισια σημαινει οτι ειναι εγκεφαλικα νεκρος.τωρα η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκαταλαβα αυτο που ειπες και ποια ειναι η διαφορα.
zisis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Karma εδω , Karma εκει Karma και στην Αμερικη Και ως support ειναι μια χαρα viable παντως , max E , duo with a vayne , chase ppl Profit +30 LP Θα ηθελα να δοκιμασω καρμα support.Αλλα δεν ξερω...το κιτ της,την κανει καλυτερη απο ναμι σονα λουλου λεονα που ειναι κλασικα σαπορτς?Δηλαδη πες μου τον λογο να την παρω....Δεχομαι το "fun to play" σαν δικαιολογια (Γενικα ποιο ειναι το playstyle της σαν support?)
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Η Lulu και η Leona ειναι out of meta atm και γενικα δεν τις βλεπεις ευκολα Sona παντα θα την βλεπεις γιατι με ενα καλο Crescendo κερδιζει fights pretty much Την Nami την εκανα abuse στο 3,9 , τωρα στο 3,10 ειναι less viable Η Karma προσφερει utility Ενα 5man shield/speed σε ενα teamfight ειναι εξαιρετικο tool για kite Slow/Root με Q/W CC και utility ειναι τα οπλα της με decent poke στο lane αν ανεβασεις Q Alternative support ειναι , δεν ξερω αν κανει για solo queue η τουλαχιστον χωρις να εισαι premade
Locko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Οι TPS έπαιξαν σήμερα support Nunu με smite...interesting!
panosxry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Την Nami την εκανα abuse στο 3,9 , τωρα στο 3,10 ειναι less viable Γιατί τί άλλαξε στο 3.10 σχετικά με τη Nami?
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Στο 3,9 το bubble της διαρκουσε περισσοτερο απο οτι επρεπε Εστω και για 0,5 sec Μια χαρα ειναι ακομα , απλα οχι οπως πριν Τα tourneys ειναι στο 3,9 ακομα για αυτο την βλεπεις αρκετα Αυτη την βδομαδα δεν εχει LCS οποτε μετα εχει super week με 3,10 patch Will see
BladeInCrimson Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι στις κορυφαίες επιλογές, competitive πάντα, ο Alistar. High sustain, high damage, independant of items (ΑοΕ knock up, epic steroid ult), high cc. Ποια η γνώμη σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις