Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το εφτασες το CDR 80% ρε αλητη :D

Προφανώς και το CDR ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε, με masteries, μπότες και Solari ήμουν ήδη 40% :D  Για να μην παρεξηγηθώ.

Απλά χρειαζόμουν AP επί τόπου και δεν είχα χρόνο να περιμένω για Rabadon's κλπ, βρέθηκα με λεφτά και τα έφαγα.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να το ξανακάνω στο εγγύς μέλλον.

Δημοσ.

υπαρχει και εγκεφαλογραφημα

Ναι αλλα αυτο που ειναι παντα συνδεδεμενο σε ασθενεις ειναι το ηλεκτροκαρδιογραφημα. 

Δημοσ.

Karma εδω , Karma εκει Karma και στην Αμερικη

Και ως support ειναι μια χαρα viable παντως , max E , duo with a vayne , chase ppl

Profit +30 LP

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο που ειναι παντα συνδεδεμενο σε ασθενεις ειναι το ηλεκτροκαρδιογραφημα. 

κοιτα δεν ειμαι γιατρος η κατι σχετικο απλα εψαξα λιγο και ειδα οτι το εγγεφαλογραφημα χρησιμοποιηται για εγκεφαλικες παθησεις οπως επιληψια και σε χειρουργεια για να βλεπουν ποτε επανερχεται ο ασθενης μετα την ναρκωση.ακομα οταν η γραμμη ειναι ισια σημαινει οτι ειναι εγκεφαλικα νεκρος.τωρα η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκαταλαβα αυτο που ειπες και ποια ειναι η διαφορα.

Δημοσ.

Karma εδω , Karma εκει Karma και στην Αμερικη

Και ως support ειναι μια χαρα viable παντως , max E , duo with a vayne , chase ppl

Profit +30 LP

Θα ηθελα να δοκιμασω καρμα support.Αλλα δεν ξερω...το κιτ της,την κανει καλυτερη απο ναμι σονα λουλου λεονα που ειναι κλασικα σαπορτς?Δηλαδη πες μου τον λογο να την παρω....Δεχομαι το "fun to play" σαν δικαιολογια :P   (Γενικα ποιο ειναι το playstyle της σαν support?)

Δημοσ.

Η Lulu και η Leona ειναι out of meta atm και γενικα δεν τις βλεπεις ευκολα

Sona παντα θα την βλεπεις γιατι με ενα καλο Crescendo κερδιζει fights pretty much

Την Nami την εκανα abuse στο 3,9 , τωρα στο 3,10 ειναι less viable 

Η Karma προσφερει utility

Ενα 5man shield/speed σε ενα teamfight ειναι εξαιρετικο tool για kite

Slow/Root με Q/W 

CC και utility ειναι τα οπλα της με decent poke στο lane αν ανεβασεις Q 

Alternative support ειναι , δεν ξερω αν κανει για solo queue η τουλαχιστον χωρις να εισαι premade

Δημοσ.

Στο 3,9 το bubble της διαρκουσε περισσοτερο απο οτι επρεπε 

Εστω και για 0,5 sec

Μια χαρα ειναι ακομα , απλα οχι οπως πριν

Τα tourneys ειναι στο 3,9 ακομα για αυτο την βλεπεις αρκετα 

Αυτη την βδομαδα δεν εχει LCS οποτε μετα εχει super week με 3,10 patch

Will see

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι στις κορυφαίες επιλογές, competitive πάντα, ο Alistar. High sustain, high damage, independant of items (ΑοΕ knock up, epic steroid ult), high cc. Ποια η γνώμη σας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...