Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το Ban δυστηχως αγαπητε αμα πχ τελειωνες με score 1/25 λογω του lag,ο αλλος δεν το ξερει.Υπαρχουν και ατομα που παιζουν ασχημα και χωρις lag δυστηχως :P  :P

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι ιδεα μου η οντως το hidden mmr ρυθμιζεται ανα χρονικα διαστηματα και οχι "live"?

Τι εννοω. Πες πχ οτι ειμαι +15 νικες, στο silver III και μου δινει 20 ποντους ανα νικη. Αν κανω hot streak 5 wins μεσα σε 4 ωρες, θα συνεχιζει να μου δινει ~20 ποντους ακομα στην 5η νικη του streak. Τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει.

Αν ομως μπω την επομενη μερα και κανω νικη τοτε παιρνω + ~26 περιπου. Σαν να θελει δηλαδη λιγες ωρες το συστημα μεχρι να "ενημερωθει" για το latest win/defeat ratio σου. Αυτην την εντυπωση εχω, αλλα παιζει να κανω λαθος και να ειναι τυχαιο οσες φορες το παρατηρησα.

Για το Ban δυστηχως αγαπητε αμα πχ τελειωνες με score 1/25 λογω του lag,ο αλλος δεν το ξερει.Υπαρχουν και ατομα που παιζουν ασχημα και χωρις lag δυστηχως :P  :P

Παντως, αν δεν feedarei επιτηδες σιγουρα δεν ειναι ο λογος για το 3ημερο ban τα ασχημα σκορ :P Chat logs/quits/afk ειναι η βασικη αιτια. Αν εχει βαλει κι εκει το λιθαρακι του ε τοτε ερχεται το 3ημερο ευκολα :P

Δημοσ.

Ε ναι αυτο λεω δεν ξερω ακριβως τι γινεται στα παιχνιδια απλα υποθετω οτι θα εχει πολλα death λογω lag.

Δημοσ.

περιεργο μ ακουγεται μπαν για 3 μερες για afk  εκτος και αν προλαβε και φλαμαρε τοσο σε δυο μερες που παιζει που και παλι δεν μπορω να το πιστεψω εκτως και αν στα 10 games τα 5 ειναι leave

Δημοσ.

επειδη αυτα δεν τα πολυξερω..πως να τα δω

θα δω σε 3 μερες που θα ξεκλειδωθει ο λογαριασμος να απενεργοποιησω το wifi..

αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι αυτο

φιλε μου μπορει να ειναι αυτο,ισως torrents,ακομη και το steam acc αν εχεις μπορει να κατεβαζει καποιο update.

Δοκιμασε restart router και αλλαγη password στο wifi.

Δημοσ.

<p>επειδη αυτα δεν τα πολυξερω..πως να τα δω</p>

<p>θα δω σε 3 μερες που θα ξεκλειδωθει ο λογαριασμος να απενεργοποιησω το wifi..</p>

<p>αλλα και παλι δεν νομιζω να ειναι αυτο</p>

Κατεβασε game booster και ανοιγε το οταν παιζεις και θα δεις πως θα φτιαξει το ping.κατι απο το pc σου τραβαει και μετα το format εμαφνιστηκε αφου οπως λες πριν το φορματ ησουν στα 60

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μακράν το πιο ΓΑΜΑΤΟ θα έλεγα εγώ. Έχω και ένα θέμα με τα janna skins (τα έχω όλα for a reason) αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο. Απο τα πιο fun legendary που έχω δεί ^^

• Like 1
Δημοσ.

Yep συμφωνω , το skin ειναι epic

Κατεβασε game booster και ανοιγε το οταν παιζεις και θα δεις πως θα φτιαξει το ping.κατι απο το pc σου τραβαει και μετα το format εμαφνιστηκε αφου οπως λες πριν το φορματ ησουν στα 60

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Also μην τα λες αυτα 

Το Game Booster δεν κανει τιποτα με το ping , απλα κλεινει διαφορες περιττες εφαρμογες που μπορει να τρεχουν κ κανει το pc ελαχιστα πιο ελαφρυ

• Like 1
Δημοσ.

Μακράν το πιο ΓΑΜΑΤΟ θα έλεγα εγώ. Έχω και ένα θέμα με τα janna skins (τα έχω όλα for a reason) αλλα αυτό είναι ότι καλύτερο. Απο τα πιο fun legendary που έχω δεί ^^

Wtf... Όλα τα Janna skins? Ερωτευμένος με την κοπελιά? :P

Δημοσ.

Καλημέρα είμαι beta player στο Lol..και αποφάσισα να ανεβάσω ακόμα ένα account καθώς έχω πουλήσει τον πρώτο μου λογαριασμό. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση με 3-5 παιχνίδια την μέρα πόσο καιρό θα μου πάρει να το πάω 30 level  ? και ποσά περίπου IP θα έχω αν δεν αγοράσω κανέναν ήρωα μέχρι τα 30?

Δημοσ.

Σχετικά με το exhaust vs ignite που συζητούσαμε για τα supports τις προάλλες.

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1k8jo0/diamond_1_support_rambling_about_some_things_to/

Τελευταία παράγραφος.

Και πέρα από το skin της Janna που ομολογουμένως είναι πολύ δυνατό, στον PBE υπάρχουν και Arcade Hecarim, Riot Blitzcrank\

http://www.reignofgaming.net/news/25385-unofficial-pbe-changes-for-8-12-dominion-riot

Edit: Τώρα είδα και το nerf στο BotRK

• Cooldown of Movement Speed Steal - Now 90 seconds (up from 60)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...