Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα και πρεπει να γινεται απο αρκετα ατομα.

Leave εχω γυρω στα 20 αλλα τα μισα ειναι δικα μου τα αλλα ειναι απο lag και αποσυνδεσεις.

Οσο για περιγραφη τι να πω δηλαδη? αφου στο εχει ετοιμο,οταν τον αλλο τον κανω ρεπορτ επειδη αρνειται να συνεργαστει, τι να πω επιπλεον?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υπαρχει και το κουμπι επανασύνδεσης και άπυρο lag να έχεις παίζεις αμα θες...

αν κάνεις report επειδή ο άλλος δεν παίζει οπως θες τότε είναι δικο σου το λάθος και οχι του άλλου.

Καλο είναι να βλέπουμε κ τα δικα μας λάθη οχι μόνο τον άλλων.

Δημοσ.

υπαρχει και το κουμπι επανασύνδεσης και άπυρο lag να έχεις παίζεις αμα θες...

αν κάνεις report επειδή ο άλλος δεν παίζει οπως θες τότε είναι δικο σου το λάθος και οχι του άλλου.

Καλο είναι να βλέπουμε κ τα δικα μας λάθη οχι μόνο τον άλλων.

Δεν με καταλαβες.Δεν με νοιαζει πως παιζει, οταν επιτηδες δεν συνεργαζεται με την ομαδα τοτε κανω ρεπορτ η εαν καποιος με προσβαλει

Σου εχει τυχει ποτε lag που να μην μπορεις ουτε να κουνηθεις?Μαλλον οχι.Εμενα μου εχει γινει 3 φορες και το ειπα στην ομαδα και συμφωνησαμε πως καλυτερα ηταν να φυγω αφου αν έμενα θα τα εκανα χειροτερα.Υπολογισε και ποσες φορες εχει κοψει το ρευμα η ΔΕΗ, αστα βραστα.

Δημοσ.

Χαχα παιδια ακουστε τι εγινε χτες. Επαιζα ενα παιχνιδι με Μάλζαχαρ και αντιπαλος ηταν ενας άνιωθος Jax. Aπ τα 11 kill που είχα τα 9 τα χα κάνει σε αυτόν, και κάθε φορά που τον σκότωνα έπαιφτε τα flaming σύννεφο. Με έλεγε noob, unskilled player, ultimate idiot και τέτοια και εγώ τον δούλευα. Σε μια φάσι κυνηγούσε μια Ακάλι να την αποτελιώση και εγώ περιμένω μέσα στους θάμνους να έρθει κοντά. Τότε πετάγομαι και τον σκοτώνω και του γράφω "surprise". Και αυτός είπε ότι θα με κάνει report :confused:

Δημοσ.

Καλα τι να πεις.Μολις τελειωσα ενα παιχνιδι και η ομαδα μου ηταν ολοι Ρωσοι.Δεν νιωθανε τπτ.Μονο τα kills του ενοιαζαν αφου ημασταν 51-30 και μας το γυρισαν. Τους εγραφα "all together,dont go alone plz" και με γραφανε στα @@ τους.Ο καθενας εκανε οτι του καπνιζε.Ο ενα την επεφτε σε 3 ατομα ενας αλλος καθοτανε και κοιταγε τον trynda να μας κανει backdoor και ενας αλλος κυνηγαγε τον shaco σε ολο τον χαρτη.Ζωαδια, φαγανε ομαδικο ρεπορτ. :mad:

Οσο για Wukong κατα την γνωμη μου δεν ειναι και imba.Απλα καλος.Την ullti την χρησιμοποιω πιο πολυ για το knock up παρα για damage.Πρεπει να την ανεβασουν λιγο.

Δημοσ.

Εγώ κέρδισα ένα Ranked 20/55 εις βάρος μας! !!!! χαχαχα!

Γιατί είμαι καλοοοοοοοοοςςςςςςς!!! ;) ^_^

Δημοσ.

Ας αφήσουμε το grieving στην άκρη για λίγο και ας μιλήσουμε για κάτι άλλο.

Ξεκίνησα να ασχολούμαι λίγο πιο σοβαρά με τη Morgana. Η πρώτη μου απόπειρα ήταν AP build αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω σωστά το ulti της. Σκέφτομαι να δοκιμάσω ένα hybrid build (ό,τι και να παίξω hybrid καταλήγει...) με τα εξής

Rod of Ages

Boots

Rabadon's Deathcap

Void Staff

Banshee's Veil

Abyssal Sceptre

όχι ασφαλώς με αυτή τη σειρά, αλλά γενικά δε μπορώ να ταιριάξω επαρκή άμυνα ώστε να μην πεθάνω με το ντου ακολουθούμενο από ulti.

Προσπάθησα να χωρέσω κάπως τα Morello's Evil tome και Zhyonia's Hourglass αλλά δεν μπόρεσα, οπότε κατέληξα σε αυτό. Οποιεσδήποτε σκέψεις, προτάσεις για builds, στρατηγικές κλπ δεκτές.

Δημοσ.

Φαινεται καλο αλλα αν η αντιπαλη ομαδα ειναι ad τοτε στην θεση του Abyssal Sceptre βαζεις φυσικα Zhyonia's Hourglass.Επισης σκεφτομαι μηπως ενα Rylai's θα χωραγε καπου για πιο πολυ ζωη.

Εχωντας παιξει μοργκανα παλαιοτερα δεν τα ειχα παει καλα γιατι την επαιζα σαν AP nuker,φουλ καμικαζι δηλαδη πραγμα λαθος αφου υπαρχουν καλυτεροι για αυτο.

Παντως ετσι και αλλιως στα teamfights πιστευω δεν πρεπει να χωνεσαι πρωτος για ulti οποτε τα αντικειμενα που λες μια χαρα αντοχη σου δινουν.

Οσο για Morello's Evil δεν βρισκω λογο να το παρεις.

Δημοσ.

Lol παιδιά εγώ σήμερα συνειδητοποιησα ότι για να ενεργοποιησης το UNIQUE active των αντικειμένων πρέπει να κάνεις κλικ πάνω τους :wacko:

Δημοσ.

οχι απαραιτητα,μπορεις να πατησεις και 1-2-3-4-5-6 αναλογα σε ποιο σλοτ εχεις βαλει το ιτεμ

Thats not the point. Eγώ δεν ειχα καταλάβει καν πως αυτο το Ακτιβ που λεει το ενεργοποιούσες ο ιδιος. Νομιζα πως γινόταν απο μόνο του σε κάποιες περιπτώσεις και δεν ειχα ενδιαφερθει και πολυ κιολας. Άστα να πάνε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...