Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pfew, στο τσακ γλυτωσα το demotion σε Β2. Ανεβαινω Β1 την προηγουμενη βδομαδα, παιζω πρωτο παιχνιδι, premade bot, nuff said already, 2ο παιχνιδι, νικαω το lane μου (top με jayce) αλλα το ελληνικο premade bot αποφασιζει πως η ηττα ειναι μονοδρομος, 3ο παιχνιδι, παω adc, ολη η ομαδα μια χαρα, εκτος απ τον kassa στο mid, που ειπε οτι του χαλασε το ποντικι και επαιζε με το touchpad του laptop, με αποτελεσμα να feedαρει τον veigar, ευτυχως σημερα, 4ο παιχνιδι, ηρθε η νικη και σωθηκα, απο τον υποβιβασμο.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προς το παρόν γιατί με 2 ήττες σερί σε βλέπω να πέφτεις.

Δεν μας είπες όμως ποιος feedαρε από τους αντιπάλους και νικήσατε.

Δημοσ.

παρεπιπτοντος πλατ πηγα παιζοντας ουσιαστικα εναν champ σε οτι game δεν με αφηναν να τον παιξω η failara η και καλος να ημουν δεν μπορουσα να κανω carry

Δημοσ.

στο ogn το συγκεκριμενο αφηνει πρασινο χρωμα αυτος πως το εχει στο μοβ

Colorblind mode?

αυτο διαβασα ειναι μονο για τον ριοτ singed ειναι συγκεριμενο προγραμμα ?

edit οκ βρηκα πως γινεται

Δημοσ.

τελικά παιζει ναμαστε η χειροτερη φαρα στα online έτσι...quadra με master yi βαραω μια miss fortune να παρω το pentakill και πεταγεται ενας ελληνας με akali και μου το παιρνει...και γραφει "κλαψε"

• Like 2
Δημοσ.

επαιξα εχθες 5 παιχνιδια ranked και ειχα 2ηττες-1νικη-2ηττες και τωρα εχω κανει ενα σερι 4-0 νικες και ειμαι 49lp.Μ αρεσει τρελα αυτο το lp system!!!

Δημοσ.

Παρατηρεί κανείς προβλήματα στο latency του παιχνιδιού?

Έχω 4ΝΕΤ

Παρουσιάζω μεγάλο latency ακόμα και οταν έχω κλειστώ το stream...  Μιλάμε για 2000ms και βάλε όχι αστεία.

Εννοείτε έχω τσεκάρει τα πάντα μπλα μπλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...