Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίτα τα fps μου φτάνουν έως 60 που έχω δει άντε 65....

τώρα έκανα φορμάτ και ξαναπέρασα γραφικά...

για να δω...

btw αν εισαι σε connx/forthnet παρτους τηλ και ζητα να σε πανε σε fastpath. Απο 100ms ping στον eune πηγα 55-60ms σταθερα. Με connx 2mbps

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το εχουμε πει 1000 φορες δεν καταλαβαινουν τι θα πει team game,παιζουν ολοι για τα Kills,την εχουν δει δηλαδη call of duty,γιαυτο και με το ζορι να παρει καποιος support ή jungler με σωστα items σε αυτα τα elo,βλεπε πχ jarvan jungler πρωτο item ΒT ή Nidalee support που δεν βγαζει ουτε ενα support item(ward,oracle πχ)

Δημοσ.

επαιξα τελικα και τα Ping ηταν στην αρχη 85-120...

εκει σταθερα σε μια στιγμη μονο για λιγο πηγαν στα 220 αλλα μετα ξανα επεσαν στο 76 και παρεμεινε εκει μεχρι που τελειωσει το παιχνιδι με νικη :)

ελπιζω να συνεχισει ετσι

Δημοσ.

χαλαρώστε όλοι, χειμώνα θα έχουμε αρκετές παιχνιδάρες να παίξουμε οπότε γιατί να σκάμε για το λολ ?

Γιατι μετα τις παιχνιδαρες παλι λολ θα παιζεις

Δημοσ.

χαλαρώστε όλοι, χειμώνα θα έχουμε αρκετές παιχνιδάρες να παίξουμε οπότε γιατί να σκάμε για το λολ ?

Σε λαθος topic εισαι μαλλον :P  :P .Ασε που αν δεν αρχισουν να βγαινουν οι νεες κονσολες παιχνιδαρες δεν προκειται να δεις,αντε ισως το BF4.Οτι ειπε ο Attalos1.Ασε που το Lol ειναι και δωρεαν :P

Δημοσ.

Το video θα ηταν πολυ καλυτερο αν δεν μιλαγε καθολου ο αλλος....Απλα αθλια σχολια/χαρακτηρισμοι....

Εμένα τα σχόλια μου άρεσαν περισσότερο απ'ό,τι τα τρικ.  :P

Δημοσ.

Εχω κανει 4 defeats σημερα. Κοινο στοιχειο ολων? Premade bot που feedare.

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα με τα premade bot.

Η πλακα ειναι οτι το 80% αυτων ειναι τοσο μογγολα, που κανουν report την υπολοιπη ομαδα για το οτιδηποτε, ανεξαρτητως αν το game το εχουν διαλυσει τουλαχιστον κατα 50% οι ιδιοι.

Δημοσ.

Μόλις τώρα, 8-1 trist bot με 240 cs στα 27 mins εγώ. το τοπ 1-6 , mid 3-8 και jungler με 0 ganks bot /mid 3/7. Μας έβρισαν όσο δεν πάει εμένα και το support γιατί δεν έμπαινα σε μάχη με το jump μου και επίσης γιατί trollara φτιάχνοντας ie πάνω στην trist. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...