Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτισω και κατι αλλο η καταταξη του lcs παιζει ρολο για τις θεσεις?

Οχι απαραιτητα

Θα υπαρξουν playoffs οπως και περυσι 

Για τα playoffs προκρινονται οι πρωτοι 6 , με τους 2 πρωτους να περνανε κατευθειαν στα ημιτελικα

Οι ομαδες που δεν φτανουν στα Playoffs υποβιβαζονται σε αλλο τουρνουα και παιζουν με τις top challenger teams για μια θεση στο επομενο LCS

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"happy burstday to you"

Σουρεάλ σκηνικό

Είμαι στη loading screen, μπαίνει στο δωμάτιο μια ξαδέρφη μου εννιά (9) χρόνων και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Τι είναι αυτό?

-Ένα παιχνίδι

-Πώς λέγεται?

-( :-( λες και θα καταλάβει αν της πω...) lol

-Α το ξέρω, όλα τα αγόρια στην τάξη μου το παίζουν

dafuck :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Lemondogs - EG

Μεγάλο παιχνίδι από τους EG, μου το χρώσταγαν σήμερα :D Το first blood που πήραν ήταν στο πιάτο, το kill που έδωσαν ήταν η μόνη σοβαρή αβαρία, και από εκεί και πέρα εκμεταλεύτηκαν ενα ισορροπημένο team composition  και την κυριαρχία του Froggen στο mid με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ ωραίο παιχνίδι επίσης από τον Krepo, τόσο με τα ulti της Sona όσο και με το warding του. Γενικά πολύ δυνατή παρουσία από όλους.

Δημοσ.

"happy burstday to you"

Σουρεάλ σκηνικό

Είμαι στη loading screen, μπαίνει στο δωμάτιο μια ξαδέρφη μου εννιά (9) χρόνων

-Α το ξέρω, όλα τα αγόρια στην τάξη μου το παίζουν

Γιαυτο εφαγα 7ημερο ban σημερα. Ευτυχως συμπιπτει με τις ημερες που παω διακοπες :P
Δημοσ.

Για αυτο φταιει οτι εριχνες καντηλια , οχι τι κ πως παιζουν οι αλλοι

Thanks for info. Next try ειναι να καταλαβεις σε τι υφος και τονο εγραψα αυτο που εγραψα παραπανω.

Και last , δεν υπαρχει λογος να θεωρεις πως πρεπει να αναπληρωσεις ρολο μπαμπα-δασκαλου κλπ καθως εφαγα ban γιατι επρεπε να φαω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

ΥΓ. Καντηλι/βρισιμο δεν εχω ριξει ουτε σε 1 game.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να εφαγες 1 βδομαδα ban χωρις να εχεις βρισει , εκτος αν εκανες leave σε 35 games

Και για να εφαγες 1 βδομαδα εχεις ξαναφαει κι αλλα  so

Aλλα ξεχασα , φταινε τα 9χρονα

• Like 2
Δημοσ.

Νταξει, βασικα χεστα τα υπολοιπα:

Που ακριβως θες να καταληξεις? Τι δεν καταλαβες απο το:

Next try ειναι να καταλαβεις σε τι υφος και τονο εγραψα αυτο που εγραψα παραπανω.

και το:

εφαγα ban γιατι επρεπε να φαω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Μηπως εχεις παρει πολυ σοβαροτερα το ρολο του μπαμπα-δικαστη-δασκαλου αποσο χρειαζεται? Και γιατι επιμενεις σε 2 ποστ οτι καλα επαθα που εφαγα ban, ενω το λεω απο μονος μου? Γενικα, γιατι κανεις θεμα εκει που δεν υπαρχει?!

Η απαντηση ειναι εδω:

Aλλα ξεχασα , φταινε τα 9χρονα

Ειτε υπαρχει θεμα με την κατανοηση του προφανους, ειτε δεν θες να κατανοησεις το προφανες του ποστ που εγραψα για τα 9χρονα.
Δημοσ.

Νταξει, βασικα χεστα τα υπολοιπα:

Που ακριβως θες να καταληξεις? Τι δεν καταλαβες απο το:

και το:

Μηπως εχεις παρει πολυ σοβαροτερα το ρολο του μπαμπα-δικαστη-δασκαλου αποσο χρειαζεται? Και γιατι επιμενεις σε 2 ποστ οτι καλα επαθα που εφαγα ban, ενω το λεω απο μονος μου?

Τον λογο δεν μας λες

Δεν εχω κανενα ρολο , ουτε το παιζω κατι

Απλα καθε μερα γινεται το ιδιο βιολι κ ειστε 4-5 που παραπονιεστε για το οτι φταινε συνεχεια οι αλλοι για το οτιδηποτε , κανεις quote με bold για τα 9χρονα και στην ιδια προταση μας λες οτι φταις , αντιφατικο δεν νομιζεις?

@Socratis

Για το οτι δεν εχεις βρισει αμφιβαλω 

Το ι have bronze jungler τι ειναι?

Δεν το παιζω Οσια κι εγω ριχνω καντηλια οταν εχω νευρα κ παιζω μαλακισμενα games αλλα ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας

Δεν πας tribunal αμα πεις we lost . Αλλα ακομα κι αν πας δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να πατησει punish επειδη ειπες we lost gg

• Like 1
Δημοσ.

Τον λογο δεν μας λες

Ο λογος οτι οτι κανω raging σε trolls/feeders, ειδικα οταν ενω εχουν καταστρεψει το game αρχιζουν να λενε οτι φταινε οι αλλοι. Μπαινω στο τρυπακι και αποκτω bannable συμπεριφορα για το tribunal. ΧΩΡΙΣ να βριζω.

Απλα καθε μερα γινεται το ιδιο βιολι κ ειστε 4-5 που παραπονιεστε για το οτι φταινε συνεχεια οι αλλοι για το οτιδηποτε ,

Δεν ειμαι μεσα σε αυτους. Αλλα πες οτι ειμαι: Ναι και?

κανεις quote με bold για τα 9χρονα και στην ιδια προταση μας λες οτι φταις , αντιφατικο δεν νομιζεις?

Συνεχιζεις να ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις πως ηταν αστεισμος. Το point ειναι οτι 9χρονα/trolls/feeders κλπ σε ωθουν σε κακη συμπεριφορα απτη στιγμη που ενα προκλητικα κακο game ειναι συνηθως και εκνευριστικο.

Αρα τωρα που το εκανα πενηνταρακια, ελπιζω να μην επανελθεις για να μου πεις οτι καλα να παθω που φαγα ban ή οτι λεω πως φταινε οι αλλοι που 'φαγα ban.

Στα υπολοιπα με καλυπτει τοσο ο Σωκρατης οσο και η επιμονη σου .

Θα... τολμησω να αντιπαρελθω αυτην την επιμονη οτι οποιος τρωει ban βριζει, αλλη μια φορα, με μερικα πιο χειροπιαστα παραδειγματα, μια που εγω και ο Σωκρατης λεμε ψεματα:

http://na.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/6448022/#nogo

http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/709865/#nogo

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/295472/#nogo

quiz: Βρειτε το βρισιδι/καντηλι στις 3 παραπανω περιπτωσεις banariσμενων χρηστων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...