Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Midi κουραζεις αδερφε και το παραξηλωσαμε

Εφαγες ban γιατι τους ελεγες " Ελατε καλοι μου summoners να φαμε τον μικρο δρακουλη αν θελετε και αν μπορειτε καποια στιγμη "

Γελανε και οι πετρες

Εδειξες 3 random cases που το tribunal εκανε λαθος

Να σου δειξω κι εγω αλλα 500 που το tribunal ειναι σωστο , σε αντιθεση με οτι πιστευει αυτος που εγινε banned

Θυμηθηκα το post σου γιατι κλαιγοσουνα για τους αλλους 

Τα ειπαμε , μην τα ξαναλεμε 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@MiDi MiLiZ Οταν τρως 7ημερο ban, συνηθως σημαινει οτι εχεις φαει και αλλα ban για να γινει 7ημερο

και ο Νο.1 λογος για ban, ειναι το rage.

Και εγω το ιδιο υπεθεσα οταν το διαβασα. Δεν ειναι κατι κακο.

Μα δεν αρνηθηκα οτι εκανα rage ουτε ειπα οτι εφαγα αδικο ban. Αρνηθηκα οτι εβρισα, διοτι πολυ απλα δεν βριζω. Η διαφωνια προεκυψε στην επιμονη οτι εβρισα ντε και καλα...

Πριν κανα χρονο και εγω εγραφα τον πονο μου, αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν αφορα κανεναν αλλο εκτος απο εμενα.

Νταξει, ο ενας το βρισκει χρησιμο να γραφει τον πονο του στο thread και ο αλλος ανουσιο.

Αποψεις ειναι αυτες.

Σε αυτο το κομματι λες ολη την αληθεια. Εννοω οτι εν τελει ΟΛΟΙ εχουν περασει απο αυτη τη φαση και μου φαινεται περιεργο να ερχονται εκ των υστερων καποιοι -που απλως ξεκινησαν το παιχνιδι νωριτερα απο καποιους αλλους- να νουθετουν/κατακρινουν τους αλλους για κατι που εν τελει ειναι φυσιολογικο.

Πιο ενδιαφερον κατ'εμε ειναι να λεγετε ενα tip ή μια ερωτηση απο το να διαβαζω τον πονο του αλλου.

+1, αλλα και τα υπολοιπα ποστ που αφορουν το παιχνιδι, δεν με ενοχλουν.

Στην τελικη, εαν το παω με την λογικη σου, ανοιξε και εσυ ενα δωρεαν blogspot και γραφε τον πονο σου εκει.

Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο παραπονο απτο παρον thread. Το suggestion μου ειναι για αυτους που επαναλαμβανουν οτι ενοχλουνται απο συγκεκριμενου τυπου ποστ. Απλα για να απαλλαγουν απτην ενοχληση.

Εαν εβλεπες εσυ εναν τυπο απλα να σεντονιζει τα games του χωρις να υπαρχει καποιος σκοπος,

δεν θα αναρωτιοσουν τι θελει τελικα απο το thread?

Οχι. Προφανως θελει να μοιραστει/συζητησει/συμφωνησει/διαφωνησει για εμπειριες απο ενα παιχνιδι. Ας πουμε, οταν γραφει καποιος "με τρολαραν Πολωνοι" θα βγει ενας να του πει "αστα να πανε φιλε ετσι ειναι", θα βγει καποιος αλλος να του πει "βελτιωσου σαν παικτης και χεσε τους Πολωνους" και γενικως θα ακουσει 3-4 διαφορετικες αποψεις που στην τελικη αυτη ειναι η πεμπτουσια του καθε φορουμ. Αν θελουμε πολυ strict θεματολογια-περιεχομενο, δημιουργουμε αντιστοιχο thread ή blog/site και δεν παραπονιομαστε για το αυνοητο ενος γενικου thread (οτι δηλαδη ο καθενας μπορει να γραψει οτι του κατεβει γυρω απτο παιχνιδι).

Midi κουραζεις αδερφε και το παραξηλωσαμε

Εφαγες ban γιατι τους ελεγες " Ελατε καλοι μου summoners να φαμε τον μικρο δρακουλη αν θελετε και αν μπορειτε καποια στιγμη "

Γελανε και οι πετρες

Εγω κουραζω. Εσυ τι κανεις οταν εχω γραψει σε 4-5 ποστ οτι καλως εφαγα ban και ερχεσαι και κανεις αυτο το ποστ τωρα? :)

Και σου ξαναειπα: Ειχα γονεις, ειχα δασκαλους, δεν χρειαζεται να αναπληρωσεις εσυ καποιον απο αυτους τους ρολους. Επιμενεις ομως, ντε και καλα!

Δημοσ.

Ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει περισσότερο το thread, αλλά και το community in-game, είναι ο Άτταλος. Ακόμα και να μην τον γουστάρει κάποιος, κάποιος σεβασμός στην καλή διάθεση και προσπάθειά του δε βλάπτει, γιατί είναι πολύ πιο ουσιαστική από αυτή της συντριπτικής πλειοψηφίας. Και όχι, δε μου πήρε το account να μου το πάει Gold ούτε παίζουμε duo Q όλη την ώρα.

Δεύτερον, είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς το "δε βρίζω" μεταφράζεται σε "έχω καλή συμπεριφορά". Σαν αντίληψη είναι ΑΚΡΩΣ χαρακτηριστική. Και όχι, δεν έχεις.

(άλλο το να μαυροπινακιστείς και να μη σώζεται μετά από ένα πρώτο ban, νομίζω είναι αυτονόητο πως δε συζητάω αυτό).

Τρίτον και ουσιαστικότερο, αυτές τις μέρες υπάρχει 3ήμερο game fest με ένα σωρό κρίσιμα παιχνίδια και καθόμαστε και ασχολούμαστε με ΠΙΠΕΣ. Αντί να σχολιάζουμε picks, combos, plays, συζητάμε για το τίποτα. Οπότε λοιπόν ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να μάθουμε και να βελτιωθούμε, αλλά να μείνουμε στο θέαμα. Κυρίως όμως δε μας ενδιαφέρει να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. Και όχι, δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη μπορώ να κάνω ό,τι κάνει ο Μέσι. Αλλά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό να κάνω ό,τι κάνει ο Krepo, γιατί η Leona του είναι ακριβώς η ίδια με τη δική μου και αυτό που αλλάζει δεν είναι κάποιο φυσικό πλεονέκτημα αλλά εξάσκηση και αντίληψη του παιχνιδιού.

Κατά τα άλλα Μάρθα Βούρτση, και καλό κλάμα.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ντε και καλα πρεπει να υπαρχει ειδικη θεματολογια.
Απλα ειπα τι θα ηταν πιο ενδιαφερον. Ολα τα posts ειναι ευπροσδεκτα εννοειται.

Το rage δεν το καταλαβα, το να μην βριζεις τυπου I fuck your mama, fkin polak κτλ
αλλα να επιτιθεσαι στον αλλον με μειονεκτικο τροπο οπως το οτι ειναι αχρηστος, οτι θα φαει report επειδη ειναι 1/5 κτλ
ειναι παλι rage.

Το να γραφει ενας οτι τον τρολλαρουν οι Πολωνοι και να συμφωνει ο αλλος,
ειναι αυτο καθ'αυτο "χαζο" και το μονο που κατεφερνουν ειναι να δινουν την εντυπωση
οτι  "ε, αφου συμφωνει και ο Ταδε, εχω δικιο".
Ε οχι, δεν εχει.
Δεν σου φταιει κανενας αλλος εκτος απο τον ιδιο σου τον εαυτο
εκτος απο μεμωνομενες περιπτωσεις που οντως καποιος τρολλαρε.
Οπου και παλι θα κουρασω λεγοντας την ιδια ατακα:
Καλα να παθεις (οχι εσυ αναγκαστικα) που εκανες q σε ranked με το που πατησες τo 30lvl
και τωρα παιζεις με τους τυπους που δεν τους νοιαζει τιποτα aka trolls/feeders/afk.

Δημοσ.

Ας μείνουμε στο thread, παίζει κανείς ή έχει δοκιμάσει latin south/north ?

Nop αλλα το επιπεδο ειναι τραγικο 

Το ιδιο συμβαινει και στην Τουρκια 

Για αυτο πολλοι εκαναν την πατεντα και εκαναν free transfer σε αυτους τους server για ευκολο Diamond 

Τωρα αν καποιος θελει να επιστρεψει , εχω την εντυπωση οτι ναι μεν κραταει το MMR αλλα οχι το rank του 

Πχ αν ηταν Diamond στην Τουρκια , θα επιστρεψει Gold στον EUW , με Diamond MMR 

Χωρις να ειμαι σιγουρος αυτα

Δημοσ.

Και εσυ απο αυτους που κανουν counter τον fizz με τον ryze? :-) :-)

Γενικα μιλωντας ,ο ryze δεn κανει counter τον fizz,μονο στο late game ,early τρωει φαπες.

Οποιος θελει με κανει add

blackjackcr0 να παιξουμε κανα ματσακι γιατι βαρεθηκα.

Χωρίς καν σκέψη :-)

Φάπες στα ίσα δεν έχω φάει ποτέ, ίσα ίσα ρίχνω ξύλο και φαρμάρω ανενόχλητος :P

Γενικά το θεωρώ πολύ εύκολο matchup, τουλάχιστον για το επίπεδο που παίζω

Δημοσ.

πωωωω αν ανάβουν έτσι τα αίματα σε ένα forum, και μετά πείτε μου για ingame......

πάντως εγώ έχω 3000+ games από την πρώτη season και παρολαυτά δεν έχω καμία προειδοποιήση τπτ (οκ το tribunal ήρθε πιο μετά αλλά...)

και μάλιστα σε μερικά game δεν είχα φανεί και τόσο ευγενικός.

πάντως έτσι όπως ανάβουν τα αίματα στο φορουμ αμφιβάλω για την ώρα που παίζετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σε tier promo και ενω ειμαι 1win - 2loses, λεει οτι ειμαι 95LP ενω στα Leagues με εχει στα promo.
Wtf?

Edit: Uber bug ή λεει: οχι μωρη δεν θα περασεις το promo.

Y7pUeYp.jpg

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

Buggάρει. Και μένα μου το χει κάνει σε division promo. Με έδειχνε 100 points (ενώ είχα κερδίσει ήδη 1/3) και δε με έδειχνε οτι είμαι σε series.

@blackpete

Δε ξέρω τι λές. Εγώ έχω πλέον και διαπιστευτήρια απο τη riot οτι δεν συνηθίζω τις μάνες. Νομίζω #1 λόγος που έσκασε αυτό είναι το οτι έχω κλείσει το allchat. Most useless feature στο παιχνίδι by far.

VjZYFy9.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...