Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Klein ρε παιδιά. 4 ατομάκια χρειάζεστε για να είστε κομπλέ. Τόσα άτομα τα λέτε εδώ μέσα 1001 σελίδες, κάντε ένα friendlist και σταματήστε να παίζετε με αγνώστους.

Δεν είναι πρόβλημα, εμείς το κάνουμε πρόβλημα που πηγαίνουμε στα random. Με Random metagame, random αποτελέσματα έρχονται.

In-Game name????

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδω και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ την Αshe πολυ επιτυχημενα (7-13 kills ανα game, 0 εως το πολυ 5 deaths, 10 με 20 assists), κι ειμαι τωρα lvl 13.

Λογω του IP boost που'χα, εφτασα σχετικά γρήγορα στα 6300 (είχα κανει και καποιες αγορες champions φτηνες, κατι runes κλπ).

Ποιον απο τους "ακριβούς" Champions προτείνετε ; Fortune ; Renekton ; Μ'αρεσουν πολύ οι ranged χαρακτήρες, κι απο τους μη-ranged κανω μια εξαιρεση για τον Master Yi

Δημοσ.

Την MF την δοκιμασες να φανταστω αυτη τη βδομαδα στο rotation?

Για με παντως μια ειναι η μοναδικη. Tristana!!! Το rocket jump της ειναι απο τα πιο γαματα abilities του παιχνιδιου. Dives, dives και παλι dives.

Ειχα παρει την MF οταν ηταν 50% off και δεν λεω καλη ειναι αλλα ειναι καπως μονοτονη. Ας πουμε η Ashe εχει το arrow, εχει και to αλλο που κανει scout, ειναι ωραια. H Caitlyn ειναι απιστευτη. Γαματο ulti, φαση τα traps και μου αρεσει πολυ ο ηχος της καραμπινας. Η MF απο την αλλη πολυ κλασσικη. Το double up εχει πλακα αλλα μεχρι εκει.

Τωρα Θα σου ελεγα και για τους υπολοιπους ad carries (π.χ Ezreal απιθανα (αδυναμα) skillshots, Vayne OP) αλλα που, κουραστηκα να γραφω και αυτα τα λιγα.

Κοιτα τι θα κανεις. Παιρνεις πρωτα τζαμπε την Tristana μεσω fb αν δεν το εχεις ηδη κανει και υστερα παιρνεις και εναν 6300. Εγω θα σου προτεινα Caitlyn παντως. Εκτος και αν 8ες καναν αλλο champion που να μην πεφτει στην κατηγορια του ranged dps.

Edit: Ξεχασα τον Kog'Maw!! Αυτον να παρεις. Με το lion dance skin.

http://www.youtube.com/watch?v=T4vtTi6VHQM

Δημοσ.

Eχω την Tristana, αλλα αυτη με την οποια συνεργαζόμαι καλα ειναι η Ashe.

Την Miss Fortune την δοκιμασα και τα πηγα καλα μαζι της (2 φορες που την δοκιμασα), ενω η Ulti της μου φαινεται ΥΠΕΡ του δεοντως δυνατη :P Αυτή σκεφτομουν εξ αρχής, αλλα μου'παν για Wukong, Renekton, Annivia

Καθώς και για τον Nocturne εχω ακουσει καλα λογια. Αλλα ιδιως για Wukong. Αλλα θα προτιμούσα κατι ranged.

Δημοσ.

Αν θες ad ranged δεν πιστευω να υπαρχει καλυτερος champion απο την Ashe.Αν μαθεις να χειριζεσαι την ulti κερδιζεις παιχνιδια(με μια καλη ομαδα βεβαια).

Για 6300 εγω θα προτεινα Nocturne.Μπορει να μην ειναι μακρινος αλλα πιστεψε με αξιζει.Αυτη η ulti του καθε φορα που την κανει σπερνει πανικο.Αφου εγω τρεχω αμεσως να μπω σε κανενα θαμνο μηπως και με πιασει.Βεβαια στα teamfights δεν ειναι και τοσο δυνατος αλλα με λιγη ζωη και αμυνες ερχεται στα ισια του.

Οσο για την ulti της Mf εχω να πω πως early-mid game μια χαρα κοβει αργοτερα ομως οντως δεν λεει πολλα.

Δημοσ.

Λοιπόν καταληκτικά οι καλύτερες και φτηνότερες σελίδες για τους νέους 30άρηδες. Τις παίρνετε και μετά βουρ για ήρωες.

AD/Junglers

Red:9x Armor Penetration

Yellow:9x Flat Armor

Blue:9x Flat Magic resistance

Quints:3x Flat dmg

AP/Tanks/Supports

Red: 9x MAgic Penetration

Yellow:9x Flat Armor

Blue:9x Flat Magic Resistance

Quints:3x Flat AP

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=ZwzsXR4sM_Y

Πόσο μα πόσο γαμάτο

Να σε ρωτησω γιατι οχι στους AD/Junglers αντι για Flat dmg quints να παρουν arp?

Εγω προσωπικα αυτα εχω παρει.

Γιατί τα abilities που κάνουν physical ζημιά κερδίζουν περισσότερο από το armor penetration

Δημοσ.

Τελικά βλεπω να μενω με Ashe, γιατι οσο την μαθαινω, τοσο αυξάνονται τα kills σε καθε παιχνίδι. Θα τα κρατήσω τα IPs μου να παρω ενα σκασμό runes σε lv30 :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...