Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μια χαρα ειναι η Diana Γενικα μια χαρα ειναι τα παντα , δεν υπαρχουν unconventional picks οταν παιζεις κατι καλα 1
Maldino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα Nasus jungle και γενικα παει πολυ καλα! Αντε μηπως ανεβω καποια στιγμη silver. Κοντα ειμαι
dNt^ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Lux, Karthus, zed, khazix, diana, ahri, orianna, lissandra, jayce, fizz, kayle, Twisted Fate, Kassadin. Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς champions για το mid. Μετά πάει ανάλογα το στυλ παιχνιδίου σου. Assassins, burst damage..... Διαλέγεις και παίρνεις
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προφανως ειναι garbage πριν το DIamond 1 Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι καθυστερημενα και ειναι και stomps ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη Βλεπεις χαζα πραγματα που δεν νομιζεις οτι θα τα δεις τουλαχιστον σε αυτο το elo Δεν ειναι θεμα AD η καποιου ορισμενου role , ειναι απλα χαμηλο το επιπεδο
omghi2u Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εκει ειναι και το θεμα. οι plat 1-2 οπως ειπες , tryhardaran για να ανεβουν στο diamond. Απο εκει και περα οι περισσοτεροι δενουν τον γαιδαρο τους και χαβαλεδιάζουν ή τρολαρουν.
BladeInCrimson Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πήρα διαμάντι επιτέλους..... Και τώρα απολαμβάνω τα λάφυρα της νίκης. Ήμουν τόσο καυλωμένος να το πάρω που έκανα 9 σερί games ''play again''. Από τα 1α πρόμο (1-3) σε νίκη για τα 2α (3-1). 2
Locko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Gz. Είναι ωραίο άτομα του forum να προοδεύουν με την πάροδο του χρόνου και να climbάρουν το ladder. Πρέπει να tryhardάρω και εγώ να ανέβω Diamond τώρα αλλά τα γαμημένα τα spikes του server μου έχουν σπάσει τα @@ αυτή την εβδομάδα.
BladeInCrimson Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ισχύει, είναι πολύ ενοχλητικά, και ακόμα περισσότερο επειδή ξέρεις ότι δεν κολλάς εσύ.....
GiannisWalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Lag spikes δεν λες τίποτε.. χτες ειδικά σε west που έπαιζα με έναν αλτ ήμουν σε κατάσταση matrix, slow motion συνέχεια
jonakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παιδια μια ερωτηση που δεν νομιζω να εχει ειπωθει ποτε σε αυτο το φορουμ.Aγαπημενοι champs σας σε ολα τα lane? Ξεκιναω εγω και περιμενω ανταποκριση Top-Jayce,Riven Mid-Katarina(uncounterable readhead ) Jungle-Lee Sin Adc-Vayne,Graves Support-Σπανια παω αλλα οταν παω προτιμω nidalee κανα 2 καλα mid που αξιζει να ασχοληθω για ranked?Για μενα καλο ειναι να ξεκινησεις κατι ''δυσκολο'' ωστε να ανεβασεις τον πυχη ψηλα και να μαθεις τους πιο απλους champ γρηγοροτερα.Δηλαδη να εχει πολλα διαφορετικα commands η να πρεπει να κανεις πολλα apm(actions per minute)Οποτε συμβουλη μου ειναι να μαθεις orianna(Καλο burst damage και πολυ ultility) και katarina(Το ποτε θα μπεις και το ποσο γρηγορος εισαι ξαθοριζει το outcome του fight)
SOADNICK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παιδια μια ερωτηση που δεν νομιζω να εχει ειπωθει ποτε σε αυτο το φορουμ.Aγαπημενοι champs σας σε ολα τα lane? Ξεκιναω εγω και περιμενω ανταποκριση Top-Jayce,Riven Mid-Katarina(uncounterable readhead ) Jungle-Lee Sin Adc-Vayne,Graves Support-Σπανια παω αλλα οταν παω προτιμω nidalee Top - Voli, Jayce, Rengar, Lee Jungle (αν και σπανια παιζω) - Lee Mid - Brand, Jayce, Lux ADC - Caitlyn, Varus, Graves Supp (ουτε supp πολυ παιζω) - Τιποτα ιδιαιτερο, αλλα οταν παιζω adc θελω Leona, Thresh, οποτε βαζω αυτους.
Ακραίος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Top- Kennen,Lee Sin,Renekton,RivenMid- Ahri,Diana,Gragas,Lux,OriannaJungle- Elise,Lee Sin,Nasus,UdyrAdc- Caitlyn,Ezreal,Vayne Support- Thresh,Leona (Όχι αγαπημένα,μόνο αυτά παίζω)
Bigi444444 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως νομίζω, σχετικά με αυτό που λέτε περί δυσκολίας/επιπέδου των παιχνιδιών, ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η αλλαγή στο ranking system.Δε μπορούσες να μείνεις σε αυτά τα επίπεδα στην s2 αν δεν το κάλιαζες.Τώρα αυτά τα μαξιλαράκια κάνουν και κακό.Ένα boostaρισμα να φας από έναν φίλο το κρατάς για όλη τη σεζόν.Εγώ πχ με 25 παιχνίδια πήγα s1.Λίγο να παίξω καλά και να μου κάτσει και η φάση και πήγα gold.Ε δε νομίζω πέρισυ να είχα την άνεση να διατηρηθώ στο gold.Φέτος όμως άπαξ και πιάσω gold 5, θα μείνω εκεί.Το ίδιο γίνεται και στα επόμενα tiers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις