Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η Diana 

Γενικα μια χαρα ειναι τα παντα , δεν υπαρχουν unconventional picks οταν παιζεις κατι καλα 

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξεκινησα Nasus jungle και γενικα παει πολυ καλα! Αντε μηπως ανεβω καποια στιγμη silver. Κοντα ειμαι :)

Δημοσ.

Lux, Karthus, zed, khazix, diana, ahri, orianna, lissandra, jayce, fizz, kayle, Twisted Fate, Kassadin.

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς champions για το mid. Μετά πάει ανάλογα το στυλ παιχνιδίου σου. Assassins, burst damage..... Διαλέγεις και παίρνεις :D

Δημοσ.

Προφανως ειναι garbage πριν το DIamond 1

Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι καθυστερημενα και ειναι και stomps ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη

Βλεπεις χαζα πραγματα που δεν νομιζεις οτι θα τα δεις τουλαχιστον σε αυτο το elo

Δεν ειναι θεμα AD η καποιου ορισμενου role , ειναι απλα χαμηλο το επιπεδο

Δημοσ.

εκει ειναι και το θεμα. οι plat 1-2 οπως ειπες , tryhardaran για να ανεβουν στο diamond. Απο εκει και περα οι περισσοτεροι δενουν τον γαιδαρο τους και χαβαλεδιάζουν ή τρολαρουν.

Δημοσ.

Πήρα διαμάντι επιτέλους..... Και τώρα απολαμβάνω τα λάφυρα της νίκης. Ήμουν τόσο καυλωμένος να το πάρω που έκανα 9 σερί games ''play again''. Από τα 1α πρόμο (1-3) σε νίκη για τα 2α (3-1).

• Like 2
Δημοσ.

Gz. Είναι ωραίο άτομα του forum να προοδεύουν με την πάροδο του χρόνου και να climbάρουν το ladder.

Πρέπει να tryhardάρω και εγώ να ανέβω Diamond τώρα αλλά τα γαμημένα τα spikes του server μου έχουν σπάσει τα @@ αυτή την εβδομάδα.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση που δεν νομιζω να εχει ειπωθει ποτε σε αυτο το φορουμ.Aγαπημενοι champs σας σε ολα τα lane?

Ξεκιναω εγω και περιμενω ανταποκριση :)

Top-Jayce,Riven

Mid-Katarina(uncounterable readhead :P)

Jungle-Lee Sin

Adc-Vayne,Graves

Support-Σπανια παω αλλα οταν παω προτιμω nidalee

κανα 2 καλα mid που αξιζει να ασχοληθω για ranked?

Για μενα καλο ειναι να ξεκινησεις κατι ''δυσκολο'' ωστε να ανεβασεις τον πυχη ψηλα και να μαθεις τους πιο απλους champ γρηγοροτερα.Δηλαδη να εχει πολλα διαφορετικα commands η να πρεπει να κανεις πολλα apm(actions per minute)Οποτε συμβουλη μου ειναι να μαθεις orianna(Καλο burst damage και πολυ ultility) και katarina(Το ποτε θα μπεις και το ποσο γρηγορος εισαι ξαθοριζει το outcome του fight)
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση που δεν νομιζω να εχει ειπωθει ποτε σε αυτο το φορουμ.Aγαπημενοι champs σας σε ολα τα lane?

Ξεκιναω εγω και περιμενω ανταποκριση :)

Top-Jayce,Riven

Mid-Katarina(uncounterable readhead :P)

Jungle-Lee Sin

Adc-Vayne,Graves

Support-Σπανια παω αλλα οταν παω προτιμω nidalee

Top - Voli, Jayce, Rengar, Lee

Jungle (αν και σπανια παιζω) - Lee

Mid - Brand, Jayce, Lux

ADC - Caitlyn, Varus, Graves

Supp (ουτε supp πολυ παιζω) - Τιποτα ιδιαιτερο, αλλα οταν παιζω adc θελω Leona, Thresh, οποτε βαζω αυτους.

Δημοσ.

Εγώ πάντως νομίζω, σχετικά με αυτό που λέτε περί δυσκολίας/επιπέδου των παιχνιδιών, ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η αλλαγή στο ranking system.Δε μπορούσες να μείνεις σε αυτά τα επίπεδα στην s2 αν δεν το κάλιαζες.Τώρα αυτά τα μαξιλαράκια κάνουν και κακό.Ένα boostaρισμα να φας από έναν φίλο το κρατάς για όλη τη σεζόν.Εγώ πχ με 25 παιχνίδια πήγα s1.Λίγο να παίξω καλά και να μου κάτσει και η φάση και πήγα gold.Ε δε νομίζω πέρισυ να είχα την άνεση να διατηρηθώ στο gold.Φέτος όμως άπαξ και πιάσω gold 5, θα μείνω εκεί.Το ίδιο γίνεται και στα επόμενα tiers.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...