blackpete Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 λοιπον στο 95.172.65.1 μου εβγαλε http://prntscr.com/1l1rf0 sto 66.150.148.1 μου εβγαλε http://prntscr.com/1l1rrt και στο 64.7.194.1 μου εβγαλε http://prntscr.com/1l1rym τις ίδιες τιμές παίρνω και εγώ. κοίτα όλα φαίνονται καλά. οπότε απλά πήγαινε ξαναπαίξε και αν ξανακολλάς πες το. πάτα ctr + f να βλέπεις το ping σου μέσα στο παιχνίδι. μήπως δεν κολλάς λόγο Ping αλλά λόγο fps? πόσα fps είχες όταν έπαιζες? μήπως άλλαξες τα γραφικά? κοίτα πήγαινε παίξε και πες μας αποτελέσματα
jonakos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 @OMGA Αν πας jungle το " core build " φαινεται να ειναι Botrk > Shiv > Berserkers Greaves / Mobility Kαι ναι , χωρις καθολου jungle item , δεν το χρειαζεσαι απλα θα πρεπει να ξερεις να κανεις manage και το health σου AD marks και Quints 21/9 Masteries Και αρχιζεις με Long Sword / 2 Pots Για μετα μπορεις να παρεις καποιο defensive item η να συνεχισεις για IE Οι υπολοιπες επιλογες σου για μετα θα ειναι λογικα GA και LW Για top οι εναλλακτικες σου ειναι Hydra για πρωτο offensive και ισως Brutaliser ενδιαμεσα Βλεπω πολυ Ghostblade τελευταια και μ'αρεσει και θα το δοκιμασω σε κανα 2 builds , οχι μονο με Yi βεβαια @ Jonakos Το να εχεις μια ιδεα με το να " τελειοποιησεις " εναν champion ειναι 2 εννοιες που απεχουν ετη φωτος μεταξυ τους Also η Vayne και γενικα τα AD εκτος απο τα βασικα mechanics που απλα συνηθως ερχονται οσο περισσοτερο παιζεις , δεν εχουν κατι πολυ in depth για να διαβασεις οσο αλλοι champs Οποτε θα σου προτεινα καλυτερα να κοιταξεις για βασικα πραγματα για AD οπως Csing Πως να χρησιμοποιεις το attack move Orbwalking Positioning το οτι ειπα ''εχω μια ιδεα'' ηταν περιπεχτικο-ειρωνικο.Δεν ειμαι ασχετος με το θεμα του adc
πανηλειακός Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 τις ίδιες τιμές παίρνω και εγώ. κοίτα όλα φαίνονται καλά. οπότε απλά πήγαινε ξαναπαίξε και αν ξανακολλάς πες το. πάτα ctr + f να βλέπεις το ping σου μέσα στο παιχνίδι. μήπως δεν κολλάς λόγο Ping αλλά λόγο fps? πόσα fps είχες όταν έπαιζες? μήπως άλλαξες τα γραφικά? κοίτα πήγαινε παίξε και πες μας αποτελέσματα κοίτα τα fps μου φτάνουν έως 60 που έχω δει άντε 65.... τώρα έκανα φορμάτ και ξαναπέρασα γραφικά... για να δω...
Locko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο η Vayne με τα mechanics της πάντως, οπότε μάλλον κάποιος οδηγός δεν θα σε βοηθήσει. Dodge τα skillshots με το Q, και στο laning εάν θες να κάνεις initiate R+Q μέσα από bushes κατά προτίμηση για να είσαι στο fog, E σε τοίχο το target και pretty much dead. Επίσης, το Q της Vayne κάνει jump κάποια πράγματα όπως την ulti του Jarvan επιτελους πλατ Gz, welcome to elo hell! Edit: OGN Live: http://www.twitch.tv/ongamenet
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν ειπα οτι εισαι ασχετος δεν μπορω να το κρινω Αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολυ μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο σου που απεχει απο την πραγματικοτητα χωρις να το λεω ασχημα Οταν λες να τελειοποιησεις κατι και εισαι silver 3 ξερω γω , ε ακουγεται αστειο Tετοια πραγματα δεν τα λενε ουτε επαγγελματιες παιχτες Κανε πρωτα τα βασικα που σου ειπα γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν τα κανεις καποια και μετα ψαχνεσαι και για παραπανω Congrats Νασο
SOADNICK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Pfew, στο τσακ γλυτωσα το demotion σε Β2. Ανεβαινω Β1 την προηγουμενη βδομαδα, παιζω πρωτο παιχνιδι, premade bot, nuff said already, 2ο παιχνιδι, νικαω το lane μου (top με jayce) αλλα το ελληνικο premade bot αποφασιζει πως η ηττα ειναι μονοδρομος, 3ο παιχνιδι, παω adc, ολη η ομαδα μια χαρα, εκτος απ τον kassa στο mid, που ειπε οτι του χαλασε το ποντικι και επαιζε με το touchpad του laptop, με αποτελεσμα να feedαρει τον veigar, ευτυχως σημερα, 4ο παιχνιδι, ηρθε η νικη και σωθηκα, απο τον υποβιβασμο.
Locko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Προς το παρόν γιατί με 2 ήττες σερί σε βλέπω να πέφτεις. Δεν μας είπες όμως ποιος feedαρε από τους αντιπάλους και νικήσατε.
nasos o psaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 παρεπιπτοντος πλατ πηγα παιζοντας ουσιαστικα εναν champ σε οτι game δεν με αφηναν να τον παιξω η failara η και καλος να ημουν δεν μπορουσα να κανω carry
Tobajara Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ME BAZEI NA KANΩ SUPPORT BRONZE 3 VARUS ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλα να παθεις να παιζεις support στο Silver
nasos o psaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 θα μ λυσεται μια απορεια πως αλλαζουν το χρωμα στο στο posion του singed?
silmarien Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 <p>θα μ λυσεται μια απορεια πως αλλαζουν το χρωμα στο στο posion του singed?</p> Με το skin; Sent from my iPhone using Insomnia
nasos o psaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 στο ogn το συγκεκριμενο αφηνει πρασινο χρωμα αυτος πως το εχει στο μοβ Colorblind mode? αυτο διαβασα ειναι μονο για τον ριοτ singed ειναι συγκεριμενο προγραμμα ? edit οκ βρηκα πως γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις