Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μου έχει έρθει μέσα στις τελευταίες μέρες 2 φορές μήνυμα για επαναφορά του κωδικού μου χωρίς να έχω κάνει κάποιο αίτημα...

Συγκεκριμένα, έγραφε : "A request for a new password for your PvP.net account null has been received. Please follow the link below to set a new password " και ακολουθούσε το link για να κάνω reset.

Προσπαθεί κάποιος να μπει στο account μου??

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μου έχει έρθει μέσα στις τελευταίες μέρες 2 φορές μήνυμα για επαναφορά του κωδικού μου χωρίς να έχω κάνει κάποιο αίτημα...

Συγκεκριμένα, έγραφε : "A request for a new password for your PvP.net account null has been received. Please follow the link below to set a new password " και ακολουθούσε το link για να κάνω reset.

Προσπαθεί κάποιος να μπει στο account μου??

Πιθανοτατα scamming απο fake riot mail... Μπαινεις στο link που ισως ειναι ενα fake riot site, σου ζηταει τα τωρινα στοιχεια του account σου με το προσχημα της "επιβεβαιωσης" πριν αλλαξεις κωδικο. Για δειξε μας το email αποστολης.
Δημοσ.

Πιθανοτατα scamming απο fake riot mail... Μπαινεις στο link που ισως ειναι ενα fake riot site, σου ζηταει τα τωρινα στοιχεια του account σου με το προσχημα της "επιβεβαιωσης" πριν αλλαξεις κωδικο. Για δειξε μας το email αποστολης.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά το e-mail του αποστολέα είναι : [email protected]

Κάτω από το link επίσης γράφει ότι "The link above is valid for a single use and will expire in 24 hours. If the link does not work, please resubmit your password request."

Δεν έχει κάτι άλλο το mail πέρα από το λογότυπο του LoL πάνω και της Riot κάτω δεξιά...

Δημοσ.

Για legit email φαινεται, οποτε καποιος παιζει με το nickname σου και το 'i forgot my password". Δε βαζω το χερι μου στη φωτια παντως.

Σε καθε περιπτωση αγνοησε το, εκτος αν δεν μπορεις να κανεις login, οποτε μπες και αλλαξε το.

btw παρομοια φαση http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=708826

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω κι εγώ αν και έχω μονο 2 φίλους στο παιχνίδι και έχω πολύ καιρό να μπω...

Θα μπω, επομένως, να βάλω έναν 16αψήφιο κωδικό και θα τον αφήσω να ψάχνεται :-D Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Δημοσ.

Πολυ κακα games απο μερους μου αν και βγηκε θετικο το αποτελεσμα...Ειδικα στο ενα επεζα με το ενα χερι απο την βαρεμαρα με τελικο σκορ 3-12.Στο τελος ολοι καναμε dance μπροστα στην riven και μας πηρε double quadra.dayum

Δημοσ.

Καθυστερημενο post imo χωρις νοημα

Μην κοιτατε πραγματα απο τον καρκινο το mobafire λεμε

και όμως εγώ πιστεύω ότι έχει. όταν έχουμε πάρει το game από το 20 και τελικά καταλήγουμε να το παίρνουμε στο 40 επειδή ο καθένας κάνει ότι θέλει, όταν κάνουν surrender σε ένα game που ήταν στα ίσια τότε πιστεύω ότι έχει. και δν τα έχω πάθει λίγες φορές αυτά

(μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα ποστ που να λένε το ίδιο πράγμα. δν ξέρω. πάντως δεν το θεωρώ χωρίς νόημα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...