Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα ανέβω (για πολλοστή φορά) Silver 2, θα το ρίξω στα Normal για βελτίωση mechanics - champion pool - farming κλπ και θα ξανασχοληθώ με ranked αφού ανοίξουν τα σχολεία. Είμαι που είμαι μια χρυσή μετριότητα, αν δε μάθω να κάνω snowball θα γίνω επαγγελματίας silver - gold που λέτε κι εσείς και δε μου αρκεί.

Ένιγουέι, πρώτη σαιζόν σε ranked ήταν (και με το μεγάλο διάλειμμα αυτό τον καιρό δεν έχω όρεξη ούτε τη ζαχαρένια μου να χαλάσω ούτε να παίξω καλά), τουλάχιστον έμαθα να παίζω support. Πάμε για άλλα.

Δημοσ.

νομιζω πως ο triforce ezreal γυρναει σιγα σιγα.

εμεινα αρκετα ευχαριστημενος και το passive του triforce με speed boost ειναι οτι πρεπει μιας και αντισταθμιζει πανω κατω το slow του gauntlet.

μια δυο φορες επαιξα σε gold V που ειχαμε κανει stomp το game , δεν ξερω αν θα βγαζει οσο dmg οσο το blue build αλλα θα προσπαθησω να δω και σε μεγαλυτερο elo πως παει γιατι , θεωρω οτι το playstyle αλλαζει λιγακι απο blue σε trifroce...

• Like 1
Δημοσ.

Θα ανέβω (για πολλοστή φορά) Silver 2, θα το ρίξω στα Normal για βελτίωση mechanics - champion pool - farming κλπ και θα ξανασχοληθώ με ranked αφού ανοίξουν τα σχολεία. Είμαι που είμαι μια χρυσή μετριότητα, αν δε μάθω να κάνω snowball θα γίνω επαγγελματίας silver - gold που λέτε κι εσείς και δε μου αρκεί.

Ένιγουέι, πρώτη σαιζόν σε ranked ήταν (και με το μεγάλο διάλειμμα αυτό τον καιρό δεν έχω όρεξη ούτε τη ζαχαρένια μου να χαλάσω ούτε να παίξω καλά), τουλάχιστον έμαθα να παίζω support. Πάμε για άλλα.

εγω με εναν champ πηγα πλατ ασε τα champion pool για τους lcsεδες και εχε ενα βασικο pick και παιζε κατι αλλο οταν δεν μπορεις να το παρεις

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω πως ο triforce ezreal γυρναει σιγα σιγα.

εμεινα αρκετα ευχαριστημενος και το passive του triforce με speed boost ειναι οτι πρεπει μιας και αντισταθμιζει πανω κατω το slow του gauntlet.

μια δυο φορες επαιξα σε gold V που ειχαμε κανει stomp το game , δεν ξερω αν θα βγαζει οσο dmg οσο το blue build αλλα θα προσπαθησω να δω και σε μεγαλυτερο elo πως παει γιατι , θεωρω οτι το playstyle αλλαζει λιγακι απο blue σε trifroce...

Γενικα θα αρχισουμε να βλεπουμε triforce παρα πολυ μετα το Buff/μειωση τιμης.

Δημοσ.

Mε το νεο tri force μπορουμε να στακαρουμε tri+frozen mallet? Γιατι τα passive τους εχουν διαφορετικο ονομα....

Δημοσ.

Mε το νεο tri force μπορουμε να στακαρουμε tri+frozen mallet? Γιατι τα passive τους εχουν διαφορετικο ονομα....

Πλεον δεν φτιαχνεται απο Phage οποτε ναι κανονικα stackαρουν , απλα θα παιρνεις το slow του Mallet και οχι του Triforce αν δεν κανω καποιο τεραστιο λαθος

Επισης interesting fact

Μπορεις επισης να παρεις Triforce ΚΑΙ Iceborn Gauntlet

To spellblade του Triforce κανει override το spellblade του Gauntlet γιατι ειναι δυνατοτερο . ΟΜΩΣ , το slow/aoe damage του Gauntlet θα κανει apply γιατι ειναι ξεχωριστο passive

Οποτε , εστω οτι εχουμε Ezreal κ κανουμε Q σε minion

Αυτο σημαινει Q damage + 200% απο το base AD στο συγκεκριμενο minion και αν υπαρχουν αλλα minions διπλα παιρνουν 125% απο το base AD damage + οτι ολα τα minions θα γινουν slowed

@ Locko

Φανταζομαι ειναι ενα different splitpush strategy εφοσον παιρνεις Tp

Τωρα , δεν ξερω αν τον pickαραν για να matchαρουν το sustain του Zac στο top η για το wither στην Tristana

Also , μαζι με το Q του J4 + to Spirit Fire εχεις αρκετο εξτρα armor pen

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι ότι το kill potential του Nasus στο lane είναι κοντά στο 0 και το wither μπορεί να στο προσφέρει και από το jungle.

Άρα γιατί να μην τον πάρεις για jungle και να βάλεις άλλο top? Υπάρχουν σίγουρα καλύτεροι splitpushers, όπως Vlad.

Fucking Koreans.

Δημοσ.

Είναι επαγγελματίες... Σαφώς έχουν comfort picks αλλά ξέρουν να παίζουν όλους τους top tier champ του role τους.

Το θέμα είναι γιατί επιλέγουν αυτό το pick, βασιζόμενοι σε τι strat, αυτό προσπαθώ να καταλάβω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...