Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ την μωβ πλευρα ουτε εγω βολευομαι, ειδικα αμα παιζω εναντιων nidalee/varus ειναι pain-in-the-ass...

Πρεπει να το κανουν με καποιο τροπο να γινεται rotate ή ακομα καλυτερα, να διαλεγεις εσυ σαν ποια πλευρα θα εμφανιζεται...

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκανα ενα break 2 μηνων απο το LoL και πριν λιγες μερες ειπα να ξεκινησω παλι.. Με ειχε ριξει bronze και 3 αλλα αυτες τις μερες η εγω "νιωθω" περισσοτερο η ανεβηκε το επιπεδο.. Ανεβηκα bronze I σερι και παρατηρησα οτι ενω στο bronze 3 μου εδινε 15αρια , στο bronze I μου δινει 30αρια.. 
Oh well...

Δημοσ.

Legit αν εισαι vs melee απεναντι κ κανεις αρκετα ΑΑ ωστε να εκμεταλευθεις το armor pen

Αν εισαι vs ranged δεν ξερω αν θα παρεις το full potential

Δημοσ.

Εκανα ενα break 2 μηνων απο το LoL και πριν λιγες μερες ειπα να ξεκινησω παλι.. Με ειχε ριξει bronze και 3 αλλα αυτες τις μερες η εγω "νιωθω" περισσοτερο η ανεβηκε το επιπεδο.. Ανεβηκα bronze I σερι και παρατηρησα οτι ενω στο bronze 3 μου εδινε 15αρια , στο bronze I μου δινει 30αρια.. 

Oh well...

Οι σερι νικες που ξεκινησες απο το bronze III φτιαξαμε αρκετα το mmr σου μεχρι να φτασεις bronze I με αποτελεσμα να βλεπεις και random 30ρια πλεον.
Δημοσ.

ελεος αυτος ο teemo..
με εκεινο το βελακι....
ασε που δεν εχει καμια σχεση στην εικονα με το πως ειναι μεσα στο παιχνιδι..
δηλαδη πολυ σπαστικο...
ολοκληρος zed και να μου χαλαει το παιχνιδι ο teemo..

Δημοσ.

ελεος αυτος ο teemo..

με εκεινο το βελακι....

ασε που δεν εχει καμια σχεση στην εικονα με το πως ειναι μεσα στο παιχνιδι..

δηλαδη πολυ σπαστικο...

ολοκληρος zed και να μου χαλαει το παιχνιδι ο teemo..

Εδω αυτο το μπ@στ@ρδ@κι χαλαει το παιχνιδι του Garen και του Darius, που ειναι 80% ατσαλι και 20% μυικη μαζα. Απιστευτα σπαστικος champ, συναγωνιζεται τους Nunu, Twitch, Singed, Blitz και Yi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...