raxanas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα ο Meteos μονος του διελυσε τους TSM.Δεν ειχε καθολου suspense/ενδιαφερον το game 1
OMGA Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε αρχισε η season 3; Ποτε αρχιζει η season 4; Υπαρχει καθορισμενος χρονος για τις seasons πχ 1 χρονος;
dNt^ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα την καλή μου πράξη σήμερα Μπήκα duo q με ένα παιδί που ήταν στο last game του για promote στο silver (2 game έχει ακόμα) και ένας τρόλλαρε από το team μας. Το premade μου δεν μπορούσε να βγει και έτσι βγήκα εγώ
jonakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μεσα σε μια μερα απο silver i σε silver iii!!!! Θα ερθουνε και καλυτερες μερες.I believe! Εγω παλι promo για gold(Ετσι να σε τσουξει ) Αλλα και παλι τα πρωτα 2 χαμενα...τωρα για να παρω 3 σερι δεν υπαρχει περιπτωση... Στο ενα νικουσαμε θριαμβευτικα εγω ως lee να εχω κανει κουδουνι τον jax στο top και ξαφνικα βλεπουμε την ahri μας να καθετε κατω απο το blue.Και ξαφνικα βλεπουμε A summoner has left the game.gg qq ff.Στο δευτερο τρολακι στο mid με panth vs lux να feedαρει τσουρεκια γυρους και κεκακια.... Παιδια καμια συμβουλη για το promotion?Πρεπει να νικησω και τα τρια παιχνιδια..
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Για δώστε tips για Zac jungle. Όλα αυτά που θέλω να σου πω, είναι εδώ, http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/bouncing-to-victory-the-in-depth-guide-to-jungling-zac-314291 Θα ερθουνε και καλυτερες μερες.I believe! Εγω παλι promo για gold(Ετσι να σε τσουξει ) Αλλα και παλι τα πρωτα 2 χαμενα...τωρα για να παρω 3 σερι δεν υπαρχει περιπτωση... Στο ενα νικουσαμε θριαμβευτικα εγω ως lee να εχω κανει κουδουνι τον jax στο top και ξαφνικα βλεπουμε την ahri μας να καθετε κατω απο το blue.Και ξαφνικα βλεπουμε A summoner has left the game.gg qq ff.Στο δευτερο τρολακι στο mid με panth vs lux να feedαρει τσουρεκια γυρους και κεκακια.... Παιδια καμια συμβουλη για το promotion?Πρεπει να νικησω και τα τρια παιχνιδια.. Ναι, παίξε το main σου, να είσαι καλός με το team σου, αν μαλώνουν ηρέμησε τα πνεύματα. πες κάτι για χαβαλέ , δράκο/baron , κράτα timers απαραίτητα και πρήξε μπάλες στο support ευγενικά να βάζει wards.
jonakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Όλα αυτά που θέλω να σου πω, είναι εδώ, http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/bouncing-to-victory-the-in-depth-guide-to-jungling-zac-314291 Ναι, παίξε το main σου, να είσαι καλός με το team σου, αν μαλώνουν ηρέμησε τα πνεύματα. πες κάτι για χαβαλέ , δράκο/baron , κράτα timers απαραίτητα και πρήξε μπάλες στο support ευγενικά να βάζει wards. Πολυ ευκολο το παρουσιαζεις ρε συ...Οταν παιζω top και το bot (premade) feedαρει ασχημα δεν υπαρχει επιστροφη..
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ ευκολο το παρουσιαζεις ρε συ...Οταν παιζω top και το bot (premade) feedαρει ασχημα δεν υπαρχει επιστροφη.. δεν υπάρχει πιθανότητα 100% να νικήσεις, απλά για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου κάνε τα παραπάνω, ο δράκος, το baron , τα timers , το warding και το anti-warding, σώζουν ένα mid 0-10 ή ένα bot 0-5.
jonakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 εχω την αισθηση απο τα τοσα promotion matches που περασα το ''συτημα'' σε καθε promotion σε βαζει με ατομα με ικανοτητες κατω του μετριου χαμηλο kda ωστε να ''δει'' αμα αξιζεις το παραπανω tier και να κανεις carry το game.Δεν ειμαι ουτε butthurt ουτε τιποτα απλα αυτο παρατηρω
nasos o psaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω πρεπει να εχεις ενα συγγκεκρημενο μμρ για να μπεις σε προμο για αλλο division κατι αλλο που θελω να ρωτισω με το lolreplay τι παιζει παλια μ crashare το game και το εβγαλα εχουν φτοιαξει τπτ?
DeiX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το να παιζεις solo ranked ειδικα σε bronze ειναι σαν να παιζεις lotto. Εχω παιξει απιστευτα καλα παιχνιδια και εχουμε χασει πανηγυρικα και απο την αλλη πλευρα εχω παιξει σκ@τ@ και εχουμε κερδισει. Νομιζω οτι ουτε κανας μυστικος "αλγοριθμος" υπαρχει για matchmaking ουτε τιποτα. Ηδη απο το chat lobby ποσες φορες εχετε δει τους teamates σας να πλακωνονται και να βριζονται για το ποιος ειπε "top" "adc" "mid" first, να γινεται χαμος και μετα ενω το αναμενομενο ειναι να χασετε με surrender στα 20 να κερδιζετε? Δεν ξερω τι γινεται στο gold και πανω αλλα μεχρι και silver ειναι καθαρα ΤΥΧΗ το αν θα κερδισεις ή οχι οποτε μη σκατε....
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το mmr το φτιάχνεις με συνεχόμενες νίκες, δεν έχει σημασία το K/D/A, σε αυτά τα division bronze-silver-gold-plat Vews II είναι καθαρά τύχη η ομάδα σου, προφανώς δεν είναι παιχνίδι καριέρας το LoL. Και επειδή αυτά είναι γνωστά, απλά προσπαθείς όπως σου είπα να φέρεις το game στα μέτρα σου.
jonakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Θα παρακαλουσα τις ειρωνειες του τυπου ''αλλος ενας ατυχος παιχτης'' κλπ να μεινουν απ εξω.Αμα ειναι να πεις κατι ουσιαστικο πεστο.Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι μεχρι στιγμης αυτο μου εχουν δειξει τα promotional matches. Τι προτεινετε ωστε να κανω πιο ευκολα carry το game?Top lane η adc? Γιατι οπως βλεπω να κανεις carry game ως adc ειναι πιο δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις