Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για burst θα πάρεις κάτι σε mage τύπου annie που είναι και op :P Τώρα απο ranged ad ναι η vayne θεωρείται απο τα καλύτερα λόγω true damage.

οχι και anni mega burst. Ο μοναδικος που μπορει να παρει το τιτλο " Mega Burst " ειναι leblanc.

Δημοσ.

Τι έγινε ξυπνήσαμε ένα εξάμηνο μετα; Σε κάνα χρόνο καλύτερα θα ήταν. Ο κλάιν είναι διακοπές as we speak μέχρι τέλη του μήνα οπότε βγές απ τον κόπο τώρα που ξεκότιασες. Ούτως η άλλως us δεν παίζει με τη καμία.

Είχες την ευκαιρία σου να αποδείξεις οτι δεν είσαι μόνο λόγια αλλα κότιασες και ακόμα περιμενα πμ για 5δα απο πρίν τα χριστούγεννα. Τώρα play tetris και δε σε παίρνει να μιλάς για κότες όταν είσαι ο πρώτος διδάξας ;)

Μπορεί να θεωρείς οτι όλοι στα πέριξ είμαστε worse players Eu αλλα εσύ πολύ απλά δεν είσαι.... τίποτα. Ανύπαρκτη σε οτιδήποτε διατείνεσαι οτι pwnάρεις και δέρνεις. Σε μάς οι περισσότεροι ξέρουμε αν και τι κάνει ο καθένας γιατί έχουμε παίξει μεταξύ μας και κατα καιρούς έχουμε ναυαγήσει και έχουμε παίξει και πλανήτες. Το σίγουρο είναι οτι βγάζουμε fun και δεν ποστάρουμε οτι γ@μαμε χωρίς να έχουμε εμφανιστεί ποτέ και πουθενά in-game. Υπεράνω uber competitive gamer παίξτο σε κανέναν με ημ. Εγγραφής 2011. Στους υπόλοιπους νομίζω πάλιωσε το αστείο.

Glhf.

Πιες: Δεν τα γράφω αυτά για να flamάρω ούτε με το παραμικρό rage. Αυτή είναι η αλήθεια στο καημένο το pc games εδώ και χρόνια και το ξέρεις και εσύ ;p Όντως κάντο αυτό στους 2011 για να γελάνε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι αλλα μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Μια οικογένεια είμαστε πλέον :P

Πιεσ2: Και τί κατάλαβες τώρα που με έβγαλες απο τη διακοπική μου νιρβάνα. :(

όου νόου χι ντίντεντ! χαχα

Δημοσ.

Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris.

nerd-rage.jpg

οχι και anni mega burst. Ο μοναδικος που μπορει να παρει το τιτλο " Mega Burst " ειναι leblanc.

LB στο EG. Veigar, φυσικά, στο LG.

Δημοσ.

Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris.

nerd-rage.jpg

LB στο EG. Veigar, φυσικά, στο LG.

Για να έχει 3 thumbs up δεν νομίζω να είναι ο μόνος που το κρατούσε μέσα του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υ.Γ: Δηλαδή ο Θρες ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ; :lol: Καλή θητεία αγάπη. Και μάθε και τίποτα πρακτικότερο από τον φραπέ.. γιατί άκουσα πως οι νεολέοι είναι του επι καναπιαίου COD μόνο, και στο real M16 μη τους είδατε. (G4 έχετε οι τζίτζικες afair, γτπ)

ναι δυστυχώς, έχω κόψει τους καφέδες :P

G3 όχι G4...

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις τον καινουριο?Λεει τιποτα?Ειμαι αναμεσα να αγορασω αυτον ή την Irelia.Ποιος λετε αξιζει περισσοτερο?

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις τον καινουριο?Λεει τιποτα?Ειμαι αναμεσα να αγορασω αυτον ή την Irelia.Ποιος λετε αξιζει περισσοτερο?

Irelia ftw!!!Μάπα είναι ο σκορπιός!!!ΑΡ/Τανκ και jungler. Δεν αξίζει πιστεύω!!!

Δημοσ.

Δικιο εχεις.Γενικα οσες φορες τον αντιμετωπισα σημερα δεν μου εκανε τιποτα.Ασε που τα abilities του μια απο τα ιδια ειναι.Μακαρι να βαλουν περισσοτερη φαντασια στον επομενο και να μας δωσουν κατι πιο φρεσκο.

Btw δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι πια global οι ulties του Pantheon και του TF.Ειδικα ο δευτερος κατανταει σχεδον αχρηστος ετσι.

Δημοσ.

Όντως το gameplay της LeBlanc είναι αρκετά περίεργο, θέλει χρόνο να την μάθεις.

Το μυστικό είναι να σκας την 1η πάντα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...