Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω θέμα με το lol.

πάω να το ανοίξω και όταν πατάω play και πάει να ανοίξει ο client τρώω warning message απο το avast!

βαράει κόκκινο και μποκάρει τον client βάζοντας τον καραντίνα.

dafaq?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερωτηση κρισεως.

Ας πουμε οτι εγω δεν ξερω να παιζω καλα supp και jungle, αλλα παρολα αυτα θελω να μπαινω ranked γιατι ετσι.

Μπαινω στο picking ζηταω top/mid/adc αλλα ειμαι τελευταιος στο pick order και στο μεταξυ γινονται pick οι θεσεις που παιζω.

Σε αυτην την περιπτωση τι ειναι προτιμοτερο? Να παω με το meta και να παρω πχ jungle που ξερω οτι "i suck" ή να παρω δευτερο top champ και να παω duo top?

Η αντιστοιχα να παρω 2ο adc και να κατεβω bot?

Θα φαρμαρω προφανως σε οποιο lane κι αν παω. 99% θα το πουν τρολαρισμα, trollpick κλπ, αλλα μηπως τελικα η ομαδα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να νικησει ετσι απο το να παρω ενα ρολο που δεδομενα δεν μπορω να ανταπεξελθω. Στην 1η περιπτωση δεν θα ακολουθησουμε το meta αλλα η ομαδα θα εχει 1 παιχτη παραπανω, ενω στη δευτερη ακολουθουμε το meta με εμενα ομως να ειμαι useless απο το 1ο ως το τελευταιο λεπτο.

Μαθε 1 -2 παιχτες supp και jungle και το προβλημα λυθηκε

Δημοσ.

Μαθε 1 -2 παιχτες supp και jungle και το προβλημα λυθηκε

To προβλημα δεν ειναι να μαθεις τους champs, αλλα τα roles. Αν μαθω να παιζω στα δαχτυλα μια sona, δεν σημαινει οτι ξερω να παιζω supp (να σου δειξω εγω sones και leones που ειναι μαλωμενες με τα wards να φαν κι οι κοτες).

Kαι τελος παντων, η ερωτηση μου ηταν υποθετικη και για συζητηση, οχι για να πει καποιος το πιο προφανες: "ε μαθε και αυτα που δε ξερεις".

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω θέμα με το lol.

πάω να το ανοίξω και όταν πατάω play και πάει να ανοίξει ο client τρώω warning message απο το avast!

βαράει κόκκινο και μποκάρει τον client βάζοντας τον καραντίνα.

dafaq?

Fuck you avast, fuck you!

bkf.png

• Like 1
Δημοσ.

^that.

false positive είναι,ψάρωσα στην αρχή γιατί νόμιζα οτι είχα τσιμπήσει καναν ιο και μόλυνε τα αρχεία αλλά τελικά φταίει το signing της εφαρμογής.

θα πέσει update στο avast(avg και norton καθώς έχουν και αυτά το ίδιο θέμα)

Δημοσ.

^ Same here

Γενικά τον τελευταίο καιρό από το κακό στο χειρότερο, lag spikes, ταυτόχρονα dc η μισή ομάδα, τώρα αυτό......να δώσουν κάνα ip boost τουλάχιστον

Δημοσ.

^ Same here

Γενικά τον τελευταίο καιρό από το κακό στο χειρότερο, lag spikes, ταυτόχρονα dc η μισή ομάδα, τώρα αυτό......να δώσουν κάνα ip boost τουλάχιστον

οχι "κανα ip boost" 20win IPboost + 400 RP, τουλαχιστον. Τις τελευταιες 2 μερες παιζω σαν Βronze 7 απ το lag, 50cs στο 20' out of teamfight, αποτυχημενα ολα τα skillshot κ.ο.κ. γιατι εκει που εχω μια χαρα 70ping ξαφνικα κτυπαει ενα 2000 και γουσταρουμε...

Δημοσ.

για τα lag spikes τελικά φταίει το lol?

τσάμπα οι χριστοπαναγίες στην forthnet :P

Δεν πηγαν τσαμπα! Γιατι ειμαι σιγουρος, οτι ενω πληρωνεις 24Mbps, παιρνεις ...4.

Δημοσ.

Τι με νοιαζει τι κανουν οι pro?Οι τυπο παιζουν ομαδικα ,δεν παιρνουν pot γιατι δεν θελουν να ρισκαρουν.Αν φανε gank ενω εχουν το ποτ active μετα ειναι -300+ gold πισω .Εγω παιρνω σχεδον παντα ποτ,υπαρχουν φορες που παινρω και στο mid pot.

Μην συγκρινετε pro ομαδες με solo  q east.Αληθεια εχουμε κανα προ παικτη[να βγαζει καλα λεφτα απο streams ,να κατεβαινει σε αγωνες κτλ]?Για τον east μιλαω παντα.

Λαθος τα καταλλαβες.Οταν ανεφερα τον voyboy εννοουσα οτι τις μερες μετα το lcs βλεπουμε να παιζουν champions-items απο αυτα που βλεπουν απο τους pro..Ποιος συγκρινε pro ομαδες με solo q??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...