raxanas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τι με νοιαζει τι κανουν οι pro?Οι τυπο παιζουν ομαδικα ,δεν παιρνουν pot γιατι δεν θελουν να ρισκαρουν.Αν φανε gank ενω εχουν το ποτ active μετα ειναι -300+ gold πισω .Εγω παιρνω σχεδον παντα ποτ,υπαρχουν φορες που παινρω και στο mid pot. Μην συγκρινετε pro ομαδες με solo q east.Αληθεια εχουμε κανα προ παικτη[να βγαζει καλα λεφτα απο streams ,να κατεβαινει σε αγωνες κτλ]?Για τον east μιλαω παντα. Ομαδα και players που παιζουν μονο στον east και να εχουνε μεγαλα κερδη δεν υπαρχουν.Ο πιο γνωστος ειναι ο Tiridus που ητανε ranked 1 και τις 2 season στον east καθως και η ομαδα τους(Counter Counter Clockwise) που νικανε συχνα στα go4lol....Τελευταια ομως σε μεγαλα τουρνουα(gamescom,lcs qualifiers κτλπ) στα προκριματικα που προοριζετε για east players παιρνουνε seeds αλλες ομαδες απο το west που δηλωνονται στον east για πιο ευκολα παιχνιδια
jonakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 done with ranked.Δεν θα σπασουνε τα δικα μ νευρα επειδη η ηλιθιοτητα ειναι ανω του κανονικου.Δυο χαμενα προμο για gold και μετα loosing spree.Εγω φταιω π παω adc και περιμενω supp της προκοπης.Οποτε το αφηνουμε στα νορμαλ και κανα αραμ και ειμαστε calm as fuck 1
dNt^ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) κοίτα να δεις που βρήκα Πολωνό για duo q Και μου ανταπέδωσε και την χάρη που του είχα κάνει όταν έκανα leave για να μην φάει troll στο promotion game του. Τώρα όμως ήταν σε δικό μου promotion Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από dNt^
SOADNICK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 epic απλα epic Το γυφτικο που βαζει στον ΝΑ ειναι ολο το ζουμι 1
kuzko21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εχουμε κανα αρθρο που να μας εχει ξεφυγει , food for thought για adc η γενικα για bot lane?
spacefart Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 καθε βδομαδα οι free champions που σου δινει οταν αρχιζεις ενα game.. αλλαζουν?? σου μενουν μονο οσοι εχεις αγορασει?
SOADNICK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 καθε βδομαδα οι free champions που σου δινει οταν αρχιζεις ενα game.. αλλαζουν?? σου μενουν μονο οσοι εχεις αγορασει? Ναι. 1
OMGA Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε αρχισε η season 3; Ποτε αρχιζει η season 4; Υπαρχει καθορισμενος χρονος για τις seasons πχ 1 χρονος;
nasos o psaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 31 οκτωβρη τελιωνει η season 3 ε περιπου ενας χρονος ειναι βασικα 9 μηνες και 3 μηνες το preseason νομιζω 1
nasos o psaras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τελευταιο game πριν τα προμο του plat 2 +29 lp ωραια λεω θα παω πλατ 1 και θα περνω πολυ lp λογο καλου mmr πρωτο game +7 δευτερο game +7 ok καταλαβα
Pa0ki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καταραμένος champ ο ryze...4/7 w/l Τα 6 από τα 7 χαμένα ήταν λόγω troller(το άλλο λόγω τρελού lag σε όλο το team) Ήμουν σίγουρος για το defeat τη στιγμή που τον επέλεγα γαμώσπιτος In other news πέτυχα Πηγή: χθες σε ranked Ευτυχώς που ήταν αντίπαλοι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εν τελει αρχισα τα duo ranked, αφου εφαγα πολλα gold V-bronze I/II premade στην μαπα (οπου o gold συνηθως ειναι χειροτερος απτον bronze). Χαρακτηριστικο οτι κερδισαμε-κουβαλησαμε game οπου η ομαδα μας ηταν:tryndamere εγω με σκορ 15-10jax ο φιλος μου με 8-9akali mid με 6-18 Αshe adc με 9-14 blitz supp με 2-4-16 και οι αντιπαλοι Zed με σκορ 13-13 Heca με 5-10-12 Leblanc με 16-7 (παιζει να ειχε παρει 10kills την akali μεσα στα πρωτα 18mins) Varus με 12-11 Leona με 4-6-27 Τα οποια σκορ ηταν πολυ πιο τραγικα πρωτου παρουμε baron και κερδισουμε 2-3 teamfights στη σειρα, με την akali να σπαμαρει surrender και την αντιπαλη Leblanc να σπαμαρει οτι ειμαστε ολοι noobia απλα επειδη την ειχε feedarei το δικο μας mid κλπ. Αλλη γλυκα μια τετοια νικη ομως. Εφυγαν κατι αλλιωτικα spam "gg easy" μετα την νικη Στο επομενο δε τα καταφεραμε βεβαια καθως ειχαμε μια quinn που feedare ελεινα και παραλληλα τρολαρε, δηλαδη στα teamfights καθοταν διπλα μεχρι να ψοφησουμε και μετα εμπαινε να παρει κανενα kill για να μην φανει καραμπινατο intentionaly feeding στα report
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καιρος ηταν με το συγκεκριμενο ψεμα:TeemoNoxious Trap duration reduced to 3 minutes (from 10)nerfs και σε lulu ulti, wukong ulti, khazix και λιγο kassa.
pipiris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καιρος ηταν με το συγκεκριμενο ψεμα: Teemo Noxious Trap duration reduced to 3 minutes (from 10) nerfs και σε lulu ulti, wukong ulti, khazix και λιγο kassa. Ολα αυτα που εγραψες δεν ειναι για summoners rift αλλα για τους αλλους χαρτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις