Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Btw, δεν ειχαν πει οτι θα ενσωματωσουν στον client ενα replay system?..Μαλλον το παρατησαν προς το παρον γιατι το remake του garen ειναι πιο σημαντικο :-(

Δημοσ.

Btw, δεν ειχαν πει οτι θα ενσωματωσουν στον client ενα replay system?..Μαλλον το παρατησαν προς το παρον γιατι το remake του garen ειναι πιο σημαντικο :-(

Ειναι ακομα σε beta. Γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα? Αλλη ομαδα κανει το replay αλλη το remake, δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τrue dat... Απλα εχουν μισο χρονο πανω κατω που το παλευουν και πιστευω οτι θα ειναι η πιο σημαντικη προσθηκη εδω και αρκετα patches...

Επεξ/σία από bele
  • Like 1
Δημοσ.

Τue dat... Απλα εχουν μισο χρονο πανω κατω που το παλευουν και πιστευω οτι θα ειναι η πιο σημαντικη προσθηκη εδω και αρκετα patches...

Αν βαλεις οτι το LoLReplay σε καθε νεο patch δε λειτουργει μεχρι να το φτιαξουν, θα ειναι καπως δυσκολο να το κανουν να ειναι σταθερο στη πορεια ανεξαρτητως των patch.

Δημοσ.

Παίζω 2 Μήνες LOL και μου έδωσαν λογαριασμό 20...είμαι 27 τώρα ..

κατάλαβα ότι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία champion είναι ο zed...
γιαυτό και στο spectate Live σπάνια υπάρχει φορά που να μην τον έχει κάποιος..

χθες πέτυχα το μεγαλύτερο scor από όλες τις φορές που έχω κάνει....

27 kills 19 deaths...

δύσκολος αγώνας...

τα deaths μπορεί να ήταν πολλά

αλλά πιστεύω ότι ο zed.

είναι από τους κορυφαίους

Δημοσ.

ψεματα υπηρχε και ενα ''gg easy game for u my team apparently doesnt want to win''

Dackοn παλικαρι μου καλο τα ''troll games'' που εχω κανει θεμα ειναι να ειναι 3 στα χιλια.

Κατσε βγαλε απο την μυγα ξιγκι τωρα.

Δημοσ.

Περίεργο πάντως γιατί εγώ παίζω από το 2009 και έχω φάει 1 warning . Τι λες να παίζει? Δεν πειράζει, πάμε για το καλό το ban jonakos, συνέχισε αγορίνα, 3/1000 δεν είναι πολλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω φάει 2 φορές ban για AFK (μια και δύο μέρες αντίστοιχα). Ήταν επειδή έκανα παιχνίδια ΑΙ beginner ενώ ταυτόχρονα σερφάριζα… Ε τι να έκανα; Θέλει 150-200 ώρες για να φτάσεις lvl 30 κι αυτό είναι μλκια…

Πόσους champions έχετε;

Εγώ έχω 22 :ph34r: post-264050-0-13035200-1378913665_thumb.png

Επεξ/σία από OMGA
Δημοσ.

Εγώ έχω φάει 2 φορές ban για AFK (μια και δύο μέρες αντίστοιχα). Ήταν επειδή έκανα παιχνίδια ΑΙ beginner ενώ ταυτόχρονα σερφάριζα… Ε τι να έκανα; Θέλει 150-200 ώρες για να φτάσεις lvl 30 κι αυτό είναι μλκια…

Πόσους champions έχετε;

Εγώ έχω 22 :ph34r: attachicon.gifCapture.PNG

46 :D

21kfeqd.jpg

Υ.Γ.

Παω για 47ο, εχω 4820 IP τωρα.

Υ.Γ. 2

Απ 'οτι βλεπω δεν εχεις κανεναν 6300αρη (no offence) :o (εκτος αν ειχες αγορασει την Caitlyn πριν πεσει η τιμη της).

• Like 1
Δημοσ.

Ταπεινη μου γνωμη ειναι να επενδυσεις σε Runes και Rune Pages.
Mην βιαζεσαι να αγορασεις champions εκτος και αν ειναι καποιος που θελεις πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσους champions έχετε;

Εγώ έχω 22 :ph34r: attachicon.gifCapture.PNG

Δεν νομιζω οτι τρως ban για afk/quit στα coop vs Al/custom κι αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Και για να φας ηδη ban 2 φορες ενω δεν εισαι 30 lvl σημαινει οτι το ψιλοσυνηθιζεις το afk/quit.

Eπισης σκοπος δεν (πρεπει να) ειναι να πας 30lvl γρηγορα, σκοπος ειναι να πας 30lvl μαθαινοντας το game. Αν αυτη η διαδικασια σου φανταζει βαρετη και προτιμας να παιζεις Al, τοτε τι να σου πω, μαλλον δε θα το ευχαριστηθεις το παιχνιδι οσο περναει ο καιρος, αλλα το αντιθετο.

Kατα τ'αλλα τα ip ξοδεψτε τα σε runes και rune pages για αρχη και champs εν καιρω, αυτη ειναι και η δικη μου αποψη. Eχω 24 champs (ο ακριβοτερος μου στα 4800 IP ειναι ο J4 που τον αγορασα πριν 5 μερες) κι εχω και 4 runes pages (και χρειαζομαι κατεπειγοντως αλλη μια). Και μερικα tier 3 runes (45 marks, 9 seals, 27 glyphs, 12 quints).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα και τα 3. Επένδυσα σε Runes, Rune Pages και Rune Pages :P

90 champions, τα πιο σημαντικά runes και 9 rune pages που καλύπτουν όλους τους ρόλους. Τώρα προσπαθώ να αγοράσω runes για ειδικά match up πχ να έχω περισσότερο MR αν έχω AP αντίπαλο, αν έχω AD αντίπαλο να έχω περισσότερο Armor και λιγότερο MR κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται!

Απλά είχα πάρει runes για τις 2 αρχικές σελίδες κάπου τον Νοέμβρη, (λίγο μετά αφού μπήκα 30lvl) γιατί είχα μαζέψει ~20.000 IP και και ξαναπήρα rune page + runes πριν κανά μήνα (επειδή άρχισα τα ranked ως adc, και οι σελίδες που είχα ήταν για bruisers και mid/ap). Τώρα σκέφτομαι να πάω για 4η σελίδα, με lifesteal quints (αντί για AD που έχει η τωρινή του adc) μιας και δεν έχει μείνει κάποιος champion που να θέλω πολύ. Βασικά, πλέον λίγο-πολύ αγοράζω champions ώστε να κάνω ευκολότερα trades στα ranked. Γι 'αυτό το λόγο σκέφτομαι να πάρω Kassadin. Ωστόσο όμως, θέλω να πάρω και Thresh/Leona ώστε να έχω κάποιο πιο σοβαρό support ...απ' την Soraka, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...