Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωινο gold 1 game 

Παιρνω Vi , ειμαι 5-0 στα 10 λεπτα κ εχω bot lane που ειναι 0-15 κ ενα 0-10 Gp 

Οταν τον ρωτας γιατι γ@μ@ς το παιχνιδι σου λεει απλα " Ειμαι Plat V , δεν μπορω να πεσω αρα στις μπαλες μου "

Δεν σου φταίει το bot lane, φταις εσύ που δεν κουβαλάς αρκετά :P

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από bad plays έπεσε βασικά. Μέσα στην μέρα τον είδα να παίζει 3 games 2 σε Silver V και το τρίτο σε Bronze I και μετά με έκανε call στο skype και έβριζε :P

Δημοσ.

Παιδια δεν ακουσα κανενας να λεει τιποτα για το διδυμο yellowstar-punzu (η κατι τετοιο).Το μονο που ακουω εναι Xpeke,Xpeke...mEH

Δημοσ.

Ρε μην με τσαντίζετε τώρα, real time έγινε και το έβλεπα. Άμα λέμε κάτι λέμε κάτι. Δεν είναι θέμα για debate, έγινε. Τώρα το πιστεύετε ή όχι προβλημά σας αλλά έγινε και όχι από inactivity 

Το ξέρω ότι κανονικά δεν γίνεται αυτό αλλά έλα μου ντε που έγινε, γι'αυτό και η απορία 

Δημοσ.

I rest my case..

Live ανταποκριση απο Gold 1 

Ολοι αυτοι στο ιδιο game τωρα

Kwstikoc

Kanelopoulos

Kotompoukies

Πριν πετυχα κ τον Klano K akouge

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μην με τσαντίζετε τώρα, real time έγινε και το έβλεπα. Άμα λέμε κάτι λέμε κάτι. Δεν είναι θέμα για debate, έγινε. Τώρα το πιστεύετε ή όχι προβλημά σας αλλά έγινε και όχι από inactivity 

Το ξέρω ότι κανονικά δεν γίνεται αυτό αλλά έλα μου ντε που έγινε, γι'αυτό και η απορία 

νομιζω και εγω οτι κανεις λαθος.Μονο απο Inactivity πεφτεις.Αλλωστε γιαυτον τον λογω πολοι κανουν abuse αυτο το στοιχειο.Βλεπε pooksieboo και αλλες καριολες.

Αλλωστε γι αυτο τον λογω εμεις οι silver 1 λεμε:All V division suck.Ezreal Gold V minuz 120 lolking score.FU NAB

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...