OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε, δεν ειναι θεμα ε-penis.Εγω θα το λεγα "δεν μου αρεσει ο καθε τυχαρπαστος να με ειρωνευεται με cool στυλακι και καλα σποντουλα και επισης να κατηγοριοποιουμαι απο καποιον που δεν με ξερει και επειδη απλως τυχαινει να ειναι καλυτερος σε ενα συγκεκριμενο game να πρεπει να σκυβω το κεφαλι και να τον ακολουθω πιστα σαν guru." Τι να κανουμε, εγω σηκωνω το γαντι οταν μου το πετανε, δεν κρυβομαι πισω απο badassies. Και οσον αφορα το Socratis, παω και στοιχημα πως οι μισοι εδω μεσα εχουν βαρεθει να τον ακουν να λεει πως εκανε carry στο D, και πως κανει γαματα score στα low elo. Αυτο το παληκαρι λοιπον, που δεν με ξερει, δεν γουσταρω να με κατηγοριοποιει και να το παιζει μαγκας γιατι κερδιζει στο game της εποχης. Don't mess with oldschools.Οι μισοι εδω μεσα κλαιγονται ολημερις και οληνυκτις και οι αλλοι μισοι την εχουν δει γαμαω, ειρωνευομαι, ειμαι ο Θεος ο ιδιος. Στο κατω κατω τοσο attitude για ενα game που δεν προσφερει ουτε λεφτα, ουτε μορφωση (στους συγκεκριμενους), μονο διασκεδαση. Ε-penis showoff οπως λες, κανουν τα παιδακια του D (ορισμενοι) λες και ειναι πυρηνικη φυσικη το game, πετανε σποντουλες του στυλ "ειμαι υπεργαματος ειμαι Diamond, θα ποσταρω SS με Golds, κανε το ενα, κανε το αλλο, για να φτασεις εκει που ειμαι εγω πρεπει να, εισαι κολλημενος εκει ενω εγω ειμαι εδω" κτλπ. You get my point?Και αν τους χωθεις και διαφωνησεις με την υπεργαματοσυνη τους, λενε παλι τα δικα τους, λες και τους εθιξες το Αγιο Δισκοποτηρο. Jeez. Ειπαμε, ή suckhard ή decent αλλα ειρωνες.Primadonnes του πληκτρολογιου κοινως. Δεν τα 'φαγα αυτα στα 14 απο 30αρηδες, δεν θα τα φαω στα 22. 1
leftis95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε, δεν ειναι θεμα ε-penis. Εγω θα το λεγα "δεν μου αρεσει ο καθε τυχαρπαστος να με ειρωνευεται με cool στυλακι και καλα σποντουλα και επισης να κατηγοριοποιουμαι απο καποιον που δεν με ξερει και επειδη απλως τυχαινει να ειναι καλυτερος σε ενα συγκεκριμενο game να πρεπει να σκυβω το κεφαλι και να τον ακολουθω πιστα σαν guru." Τι να κανουμε, εγω σηκωνω το γαντι οταν μου το πετανε, δεν κρυβομαι πισω απο badassies. Οι μισοι εδω μεσα κλαιγονται ολημερις και οληνυκτις και οι αλλοι μισοι την εχουν δει γαμαω, ειρωνευομαι, ειμαι ο Θεος ο ιδιος. Στο κατω κατω τοσο attitude για ενα game που δεν προσφερει ουτε λεφτα, ουτε μορφωση (στους συγκεκριμενους), μονο διασκεδαση. Ε-penis showoff οπως λες, κανουν τα παιδακια του D (ορισμενοι) λες και ειναι πυρηνικη φυσικη το game, πετανε σποντουλες του στυλ "ειμαι υπεργαματος ειμαι Diamond, θα ποσταρω SS με Golds, κανε το ενα, κανε το αλλο, για να φτασεις εκει που ειμαι εγω πρεπει να, εισαι κολλημενος εκει ενω εγω ειμαι εδω" κτλπ. You get my point? Και αν τους χωθεις και διαφωνησεις με την υπεργαματοσυνη τους, λενε παλι τα δικα τους, λες και τους εθιξες το Αγιο Δισκοποτηρο. Jeez. Ειπαμε, ή suckhard ή decent αλλα ειρωνες. Primadonnes του πληκτρολογιου κοινως. Δεν τα 'φαγα αυτα στα 14 απο 30αρηδες, δεν θα τα φαω στα 22. Ωραία τα λές. Τσίμπα ένα like από μένα. (δεν αναφέρομαι στον αταλο και τον σωκρατη, αλλά γενικά καλά τα λέει ο παλίκαρος)
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Dont mess with oldschools λεει Κλαιω Δεν πειθεις ουτε τον καθρεφτη σου, δουλεψε το.
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ελα πες μας για το counter strike τωρα Plox
Tobajara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σορι, λάθος λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-617?do=findComment&comment=52401954
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σορι, λάθος λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-617?do=findComment&comment=52401954 300 pages πισω? Fanboy?
OhgmaAurvanium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 O,τι εχει να επιδειξει κανεις καλο ειναι! Χαιρομαι για σενα!
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σορι, λάθος λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-617?do=findComment&comment=52401954 Σιγουρα βοηθας πολυ αν προκαλεις τον αλλον
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οι 2-3 τελευταιες σελιδες (αν οχι το thread στο συνολο του, συμπεριλαμβανομενου εμου) ειναι γλαφυρο παραδειγμα του τι εστι ελληνικο community, both sides. Γιαυτο, μην ξανακουσω κουβεντα για τους Πολωνους pls
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γιαυτο, μην ξανακουσω κουβεντα για τους Πολωνους pls kurwa
Atallos1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οι 2-3 τελευταιες σελιδες (αν οχι το thread στο συνολο του, συμπεριλαμβανομενου εμου) ειναι γλαφυρο παραδειγμα του τι εστι ελληνικο community, both sides. Γιαυτο, μην ξανακουσω κουβεντα για τους Πολωνους pls Δεν ειναι θεμα community Ειναι θεμα χαζομαρας και απο οτι φαινεται μερικοι κουβαλανε extra
MeSiaSs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τι κάθεστε και μαλώνετε,εγώ ξέρω ότι παίζεις ένα παιχνίδι για να διασκεδάσεις αν για κάποιο χ,ψ λόγο αυτό δεν συμβαίνει πας σε κάτι άλλο, δεν είναι κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις