Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι ο πρώτος που αποδέχεται το γεγονός πως αν βρίσκεσαι σε ένα division το αξίζεις και ότι οι πιθανότητες του να έχεις κακούς παίχτες στην ομάδα σου είναι ίδιες με το να τους έχεις αντιπάλους, αλλά αυτή τη βδομάδα πραγματικά δε βγάζω κανένα νόημα. ΔΕΝ έχω χάσει το παραμικρό matchup. Δε λέω πως κάνω 10-0 αλλά τουλάχιστον πάντα έχω καλύτερο farm και αξιοπρεπή παρουσία. ΔΕΝ παλεύεται. Απλά δε γίνεται. Matchmaking με Unranked και καινούριους παίχτες συνεχώς. Αναγνωρίζω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι μου και ότι σε βάθος χρόνου πας εκεί που αξίζεις, αλλά πόσα παιχνίδια πρέπει να παίξω; 1000;

Δημοσ.

Για τι division μιλας?

Παρεμπιπτοντως οι πιθανοτητες να τυχουν τρολλ/afkers/unranked κλπ στους αντιπαλους ειναι περισσοτερες αποτι στην ομαδα σου. Διοτι απτο pool των 10 παιχτων που απαρτιζουν ενα game, 5 πανε στην αλλη ομαδα και 4 στη δικη σου (+εσενα).

Κοιταξε, ειναι οντως καποια games που δεν κουβαλιουνται, αλλα σε γενικες γραμμες αν αξιζεις για μεγαλυτερο div απο αυτο που εισαι πρεπει να κουβαλας το μεγαλυτερο ποσοστο των παιχνιδιων, ανεξαρτητως του τι συμβαινει στην ομαδα σου. Στο λεω εγω που ειμαι κολημενος silver εδω και 500+games , μη νομισεις οτι κανω τον γκοσά δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ δεν ησουν που flamaρες για τους συμπαικτες σου κατι σελιδες πριν και τσακωνοσουν με καποιον απο εδω μεσα γιατι ειχες ριξει χριστοπαναγιες?Καποιος αλλος νομιζω οτι πρεπει καταλαβει οτι ειναι παιχνιδι ,οχι εγω.

ναι ειμουνα αλλα εδω και αρκετα παιχνιδια σταματησα .whats the point anyway

Δημοσ.

Σε Varus μονο αν κανεις κανα hybrid τρολοbuild , αλλιως οχι κ οχι για πρωτο item 

Nashor's tooth/Deathcap. Εξωφρενικό damage για trollbuild. Όχι rageblade.

Δημοσ.

Να τους κανω επικο backdoor σπαζοντας 2 turrets-1 malphite-1 inhib-2 nexus turrets , να ξεκιναω το nexus την ωρα που 4 αντιπαλοι σπανε τα nexus turrets μας (ο 5ος ο malphite ηρθε να με σταματησει αλλα εγινε το αντιθετο), να παιρνω το game για δευτερολεπτα και να μου βριζουν μανες στο all chat για το backdoor. Σε normal game που ουτε καν εχει σημασια η νικη/ηττα. Ποσο πιο pathetic.

Δημοσ.

Να τους κανω επικο backdoor σπαζοντας 2 turrets-1 malphite-1 inhib-2 nexus turrets , να ξεκιναω το nexus την ωρα που 4 αντιπαλοι σπανε τα nexus turrets μας (ο 5ος ο malphite ηρθε να με σταματησει αλλα εγινε το αντιθετο), να παιρνω το game για δευτερολεπτα και να μου βριζουν μανες στο all chat για το backdoor. Σε normal game που ουτε καν εχει σημασια η νικη/ηττα. Ποσο πιο pathetic.

Εχουν σημασια τα kills ομως στα normals  :P

Δημοσ.

silver 2 απο 4 σε μιαμιση μέρα, παιζει να προλαβαίνω για gold?

Μεχρι τις 11 του μηνα στην θεωρια προλαβαινεις ανετα(στην πραξη βεβαια μιας και μιλαμε για Silver αλλοι δεν μπορεσαν σε ολη τη Season να ανεβουν :P )

Δημοσ.

Πειτε μου γνωμες για καρμα support.Την δοκιμασα και ειναι αρκετα βολικη και κερδιζω το lane.Πιθανοτατα γιατι οι αντιπαλοι μου δεν ξερουνε τα σκιλλς της :ph34r:  :-D 

Αν καποιος εχει αποψη να μου πει πως να την ντυνω σαν support.ΨιλοAP (morelonomicon)??Η κλασσικο support?

Εχω την ιδεα πως αν ντυθει χωρις AP σπαταλας την potential αξια της.

ΥΓ.Προσοχη...οταν λεω AP δεν ενοοω χωρις wards like a true bronze player who plays lux and  nida :X

Δημοσ.

Πειτε μου γνωμες για καρμα support.Την δοκιμασα και ειναι αρκετα βολικη και κερδιζω το lane.Πιθανοτατα γιατι οι αντιπαλοι μου δεν ξερουνε τα σκιλλς της :ph34r:  :-D

Αν καποιος εχει αποψη να μου πει πως να την ντυνω σαν support.ΨιλοAP (morelonomicon)??Η κλασσικο support?

Εχω την ιδεα πως αν ντυθει χωρις AP σπαταλας την potential αξια της.

ΥΓ.Προσοχη...οταν λεω AP δεν ενοοω χωρις wards like a true bronze player who plays lux and  nida :X

Για τον πέοντα στο late game από άποψη damage. Μέτριο CC σε σχέση με άλλα supps (leona, blitz, naut). Για τον laning phase είναι πολύ καλή όμως γιατι έχει καλό harass και το W είναι πολύ καλό για engage.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...