Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xin Zhao και Tryndamere αν feedαριστούν kai junglάρουν παίρνουν παιχνίδι μόνοι τους από την μικρή εμπειρία που έχω.

Αν και δεν έχω παίξει ακόμα ranked games δεν νομίζω ότι άμα παίζουν άτομα που νιώθουν με premade teams να πάρουν το game αυτοί οι δύο ήρωες. Στα normal που ο καθένας κάνει ότι θέλει ναι είναι gg αμα ντυθούν.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου Nocturne και Warwick ειναι οι καλυτεροι junglers.Και οι δυο εχουν σιγουρο το kill στα ganks αν παιξουν σωστα.

O Xin ειναι λιγο πιο κατω για τον λογο οτι πρεπει ο αλλος να εχει προχωρησει απο την μερια του lane για να τον ριξεις,αντιθετα ww και noc μεχρι και turret dives εχω κανει αφοβα και μια χαρα εχουν πετυχει.Βεβαια ολα αυτα οπως τα βλεπω εγω καθως δεν εγω μεγαλη εμπειρια στον Xin.

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου Nocturne και Warwick ειναι οι καλυτεροι junglers.Και οι δυο εχουν σιγουρο το kill στα ganks αν παιξουν σωστα.

O Xin ειναι λιγο πιο κατω για τον λογο οτι πρεπει ο αλλος να εχει προχωρησει απο την μερια του lane για να τον ριξεις,αντιθετα ww και noc μεχρι και turret dives εχω κανει αφοβα και μια χαρα εχουν πετυχει.Βεβαια ολα αυτα οπως τα βλεπω εγω καθως δεν εγω μεγαλη εμπειρια στον Xin.

Best Jungler = Fiddlesticks...μην λέμε ό,τι να ναι....5lvl solo dragon...το κάνει ο ww ή ο noc???Κάνει κανένας τα ganks που κάνει o Fiddlesticks???Ulti + flash + fear + drain + silence (άμα υπάρχει αντίπαλο τανκ) = DOUBLE KILL!!!!

post-222664-0-74782600-1314874397_thumb.jpg

Δημοσ.

το λιωσες. 5 λβλ dragon κάνει και ο ww με scepter + attack speed full page.

Μην είστε εγκάθετοι, σας κάτσανε 2 παιχνίδια και θεσπίσατε κανόνες :P

Δημοσ.

το λιωσες. 5 λβλ dragon κάνει και ο ww με scepter + attack speed full page.

Μην είστε εγκάθετοι, σας κάτσανε 2 παιχνίδια και θεσπίσατε κανόνες :P

Ο Fiddlesticks μόνο με Doran's Ring το έχει 5lvl αρκεί να έχει το blue buff. Και δεν έγινε σε 1-2 παιχνίδια έγιινε σε όλα τα παιχνίδια

Δημοσ.

fidle jungle; Γιατι; Επειδη εχει life-drain; Fidle μονο lane, ειναι τρελο spammeri οταν επαιζα με fidle σε lane ο αντιπαλος εκανε τουλαχιστον 3 recall μεχρι το να παω lvl 4-5 και οταν γυρναγε, ειχε πανω του 3-4 pots, αυτο ειναι ενα πολυ μεγαλο συν εφοσον προηγεισαι σε lvl και ταυτοχρονα ο αντιπαλος χανει gold.

Επισης, αν ο αντιπαλος εχει jungler τοτε εχεις να-υα-γη-σει (εκτος και αν βγαλεις items για μανα, το οποιο ειναι αμαρτια για τον fidle)

Imo το καλυτερο ειναι να πας lane μεχρι το 4-5lvl και μετα roaming (fear = imba)

Δημοσ.
Δεν ξερω ,αλλα οταν εχω jungkler στην οαμδα χανω.Αφου παρατανε το lane τους και παεφτει το turret

Μα ο σκοπος του jungler δεν ειναι να καθεται στο lane αλλα να πηγαινει εκει να gankarei ωστε να παρει Kills μαζι με τα ατομα στο lane

Δημοσ.

Κι εγώ συφιλιάζομαι άν έχω jungler στην ομάδα μου πάντως.Δε λέω, σε θεωρητικό επίπεδο καλό είναι, αλλά στην πράξη 500 normal games και ούτε ένας σωστός jungler...Οπότε μακριά...

Δημοσ.

Στα νορμαλς συνυθως δεν παει κανεις jungle γιατι δεν ξερεις και τι ατομο ειναι αυτος που θα σολαρει ουτε αν θα τα βγαλει περα με 2(αν η αντιπαλοι δεν εχουν jungler).Στα ranked ομως εινα must.Δεν εχεις δει σωστο jungler για αυτο εχεις αυτη την αποψη.

Δημοσ.

O Fiddlesticks είναι απίστευτος jungler.....Άμα gankarei σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει kill....το θέμα είναι να μάθεις....εγώ έχω να πατήσω σε lane ή mid περίπου 1-1,5 μήνα(στα 5ν5 πάντα γιατί 3ν3 ranked που παίζω δεν πάω jungle)....απλά janglarw...Άμα υπάρχει και το σωστό solo και δεν failάρεις στο δάσος νικάς εύκολα

Δημοσ.

ΟΙ Ελληνες Μπάσταρδοι ακα Greek Bastards (GRC) είναι μια Κλαν φίλων η οποία γουστάρει να παίζει League of Legends. Ψάχνουμε 2 άτομα ανεξαρτήτως ρόλων για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Να περνάμε καλά, με χαβαλέ αλλά με σοβαρότητα οταν πρέπει.

Εφόσον σε ψήνει κάτι τέτοιο, παρακαλώ συμπλήρωσε το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

http://fw2.gr/53s

περιμένουμε συμμετοχές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...