πανηλειακός Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Και ομως οι πιθανοτητες να τυχω με μικρα και ασσυνενοησιμα παιδια στην ομαδα ειναι ιδιες.Τα πραγματα ειναι απλα.Τα μικρα πηγαινουνε για υπνο.Οποτε τοτε μπαινω. Μα και φυσικα ειναι προβλημα για το παιχνιδι γενικα.Γι αυτο για να τους αποφυγεις μπαινεις πιο αργα.Γινονται πιο ποιοτικα παιχνιδια και οπως ειπες ανεξαρτητου αποτελεσματος.Οσα παιχνιδια χανει ο φιλος απο πανω λογω afk/trolls κλπ αλλα τοσα εχω χασει και εγω και εσυ.Με μικρες διαφορες φυσικα.Οπως επισης παιζει ρολο και η ατυχια. Και για να δωσω ενα παραδειγμα νομιζα στο gold θα ηταν καλυτερα.Κοντα για προμο gold 4 τυχαινω σε ενα game εναν garen να ταιζει riven (0-9 τελικο σκορ του).Αφου την ταισε πηγε mid χωρις να εχει χασει πυργο εδωσε ενα kill στο αντιπαλο apc ηρθε bot εδωσε kill στο αντιπαλο adc.Εν τελει το game το πηραμε λογω του οτι tryhardαρα εγω και ο rengar μας και το καναμε carry.Σε ολη την διαρκεια δεν μιλουσε καθολου απλα εδινε kills.0 συννενοηση.Ουτε καν pings.Αυτο λοιπον το ατομο γιατι να το κανουμε carry να ανεβαινει το mmr του και να καταστρεφει και αλλα παιχνιδια?Δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να αντιμετωπιστει αυτο το προβλημα περα απο το reset που θα γινει λειαν συντομως. Πολύ σωστός φίλε... αλλα δεν είναι λύση να μπαίνεις μόνο το βράδυ.. ας είναι τότε το καλύτερο για να τύχης σε καλή ομάδα.. όπως είπες είναι πρόβλημα για το παιχνίδι
Cpkdemian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως παιζω kha στο τοπ κυριως και παρολο που θεωρητικα εχει αρκετα δυσκολα matchups στην πραξη τα παει αρκετα καλα.Εναντια σε Riven απλα περιμενω να σπαμαρει στα skills της στα creeps και κανω harass με Q+αα με passive παντα.Δεν ξεχναω να την ανανεωνω στους θαμνους.Στα ισια φυσικα η Riven τον τρωει ζωντανο τον Khazix,το θεμα ειναι οταν πας να την βαρεσεις να μην εχει τα cds της.Την αφηνω να pusharei το lane και καλω βοηθεια απο ζουνγλα.Αν η Riven δεν παρει μπρος early στο late δεν λεει πολλα. Αν οι αντιπαλοι πανως ειναι στο ιδιο επιπεδο η Riven κερδιζει. Παντως για kha jungler δεν θα ελεγα οτι ειναι κακιστος.Μια χαρα ειναι για την ακριβεια απλα πρεπει να snowballarei .Με την νεα ζουγκλα και τα αντικειμενα s4 πιστευω οι assasins junglers θα ειναι το μετα, λογω και του αυξημενου gold που θα περνουν αρα και ευκολοτερη προσβαση στα αντικειμενα. να φανταστω μιλασ για νορμαλ :-D :-D
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 συμφωνω οτι δεν ειναι στα top mid αλλα διαφωνω οτι ειναι σκουπιδι "Garbage" tier για μενα στο current meta Πολλα θα αλλαξουν στην S4 ομως οποτε ποτε δεν ξερεις
hashashin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 να φανταστω μιλασ για νορμαλ :-D :-D Οχι γιατι το λες?Μιλαω για platinum επιπεδο δεν ξερω τι γινεται πιο κατω η πιο πανω.
nasos o psaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 μονο εγω εχω θεμα στο login?δεν με αφηνει να μπω EDIT ενταξει με εβαλε
Cpkdemian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Οχι γιατι το λες?Μιλαω για platinum επιπεδο δεν ξερω τι γινεται πιο κατω η πιο πανω. γιατι υποτηθετε οτι στο πλατινουμ ξερουνε να παιζουνε συνηθως. και μου φαινετε παραξενο να πουσαρεις το lane με riven σπαμαροντας τα spell και μετα να μην μπορεις να κανεισ τιποτα στον υποτιθεμενο kha zix
Atallos1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχεις παιξει EUNE Platinum , για αυτο τα λες 1
stra777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα εχεις κανεις αλλος προβλημα με το login?βαζω τους κωδικους και παραμενει σε κατασταση "συνδεση¨αλλα δεν κανει τιποτα. και κανα 2 φορες εχει πεταξει μηνυμα προβλημα συνδεσης με τον server.
πανηλειακός Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και σε εμένα το κάνει αυτό το πρόβλημα.. το έβγαλα μια και ξανά προσπάθησα και μπήκε αλλά το κάνει πάλι τώρα και τα ping μου εφτασαν 145-150...που συνηθως ηταν 80... κατι θα εχει ο server
stra777 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και μένα μπήκε αλλά γενικά πολύ κόλλημα.... 1
Bigi444444 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως τελευταία έχω πολύ πράσινο ιστορικό.Μιλάμε για 13/15 κερδισμένα παιχνίδια το τελευταίο δεκαπενθήμερο και τέτοια φάση. Για να μην qqδίζουμε όλη την ώρα δηλαδή. [Α και btw χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πάλι τη γνωστή κουβέντα, θεωρώ πως έπαιξα πολύ καλά ο ίδιος συμβάλλοντας καθοριστικά να κερδισθούν τα παιχνίδια.Και οι αριθμοί το λένε αλλά και η αίσθηση που αποκόμισα από το παιχνίδι.Προσωπικά πιστεύω πως από τότε που άλλαξαν τις ρυθμίσεις για το smartcast παίζω αισθητά καλύτερα.] 1
dNt^ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Faith to community restored! Έπαιξα ένα aram και ήταν κανονικό stomp. Είχαν πολύ καλύτερο comp και φαινόταν ότι θα το κέρδιζαν Έ, έκαναν και leave 2 από εμάς και άρχίσαμε το trololo. Dance, βόλτες μέχρι την βάση τους. Κάποια στιγμη ακόμα και pentakill με άφησαν να κάνω (και εγώ σαν άχρηστος δεν το κατάφερα κιόλας ). Τους σκότωσα και πήρα triple + double. Μετά από αυτό είπαν ότι ήμουν πολύ fed και το έκαναν surrender. Παίζει να ήταν και το πιο fun game μου!
nasos o psaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 η riot γαμιεται ? o οτε γαμιεται ? ο Διας γαμιεται ?παντως δεν γινεται να παιξω σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις