Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου τράβηξε η όλη φάση της clan την προσοχή, αλλά δεν πρόκειται να γίνω μέλος όσο έχετε αυτό το όνομα...

Θα σε παρακαλουσα, να συμπληρωνες το ερωτηματολογια.

Οσο αναφορά το ονομα, προφανως και ειναι σε πικαντικο στυλ. Στα ματια μας και το μυαλο μας, δεν εχει το οτιδηποτε ανηθικο η ανθελληνικο.

Δημοσ.

Καθε φορα που πετυχαινω LoL thread σε γενικα φορουμ γελαω.

Μερικα facts: Ο jungler που εχει σκοπο να κανει δρακο οσο πιο γρηγορα γινεται αποτυχαινει. Οικτρα. Και δινει και 1-2 kill. Και το δρακο.

Ο σκοπος του laning phase ειναι να κερδισεις τα lanes (farm, kills) ωστε να ειστε μπροστα οταν μπειτε στο teamfight phase.

Σε περιπτωσεις που τα lanes ειναι σχετικα ισοδυναμα, τη διαφορα την κανει ο jungler. Αυτος ειναι ο σκοπος του, να βοηθησει

να κερδηθουν τα lanes.

Oποιοσδηποτε και να gankαρει σωστα θα παρει kills. Οχι μονο ο Fiddle.

Δεν ειναι τοσο ΦΙΛΕ ΟΥΑΟΥ κερδιζω-μονο-που-τον-πηρα ηρωας. Oι Udyr, Lee Sin, Trundle, Nocturne, Warwick κανουν τη δουλεια στο jungle καλυτερα.

Η σειρα των objectives στο χαρτη (παρμενο απο το solomid): Win the game -> Nashor -> Inhibitor Turret -> Δρακος -> Υπολοιπα turrets -> Kill.

Γενικα ακουτε Dakon (που τον ξερω) και klainmain (που δεν τον ξερω αλλα φαινεται να ξερει) και θα πατε μπροστα

Δημοσ.
Η σειρα των objectives στο χαρτη (παρμενο απο το solomid): Win the game -> Nashor -> Inhibitor Turret -> Δρακος -> Υπολοιπα turrets -> Kill

Μονος σου λες οτι ο δρακος ειναι πανω απο turret, πανω ακομα και απο τα kills.

Και μετα λες οτι ο Fiddles (μονος χαρακτηρας στο παιχνιδι που σολαρει δρακο στο 5 lvl, και το κανει σε καθε παιχνιδι) δεν ειναι καλος jungler.

Νομιζω οτι πεφτεις σε αντιφασεις, πρεπει να αποφασισεις τι απο τα δυο ισχυει

Δημοσ.

Πίστευα πως το LoL είναι lame. Μετά έπαιξα LoL. Είχα δίκιο. :-( (no offense)

Το Teamplay part, είναι τόσο LAME.. αλλά τι να κάνουμε έχει και καλά.

Δημοσ.

Bασικα, το θεμα με το teamplay σ αυτο το παιχνιδι ειναι οτι ειναι απαραιτητο. Δεν μπορεις να νικησεις αν δεν παιξεις ομαδικα. Το οποιο, αναλογα με τους συμπαικτες, ειναι ειτε καλο ειτε κακο.

Αν και μου λειπουν οι εποχες DotA που μπορουσες να παρεις ενα παιχνιδι μονος σου, 1 εναντιον 5

Δημοσ.
Να μαντεψω; εισαι λιωμενος DotA hardcorας;

Πριν 2 χρόνια. Τώρα κανείς δεν παίζει DotA.. Μόνο LoL και γενικά FPS games.. Εγώ είμαι RTS gamer. :-)

Το Teamplay part, είναι τόσο LAME.. αλλά τι να κάνουμε έχει και καλά.

ΔΕΝ!

Δημοσ.

Bασικα, το θεμα με το teamplay σ αυτο το παιχνιδι ειναι οτι ειναι απαραιτητο. Δεν μπορεις να νικησεις αν δεν παιξεις ομαδικα. Το οποιο, αναλογα με τους συμπαικτες, ειναι ειτε καλο ειτε κακο.

Αν και μου λειπουν οι εποχες DotA που μπορουσες να παρεις ενα παιχνιδι μονος σου, 1 εναντιον 5

Που είναι το Void.. που είναι ο PD..

Όντως καλές εποχές. Τώρα ένα 4v5 με normal teams, δεν κερδίζεται. Όντως είναι LAME το Game. Αλλά επιμένω στο ότι έχει κάποια καλύτερα στοιχεία από το DotA.

Η DotA κερδίζει στην Hardcore-ίλα, ενώ το LoL στο Client και στη φρεσκάδα. (αν η DotA έβγαινε τώρα, δεν παίζει να ασχολιόταν σοβαρό τυπάκι με το LoL)

Δημοσ.

Το ότι είναι Αριανός δε σε πείραξε, σε πείραξε το CN. :P

Να σε ρωτήσω ρε τύπε, από το "Wins-Loss se normal Mode" τι καταλαβαίνεις;

Την τύχη του καθενός; Το πεπρωμένο;

Υ.Γ:

Οσο αναφορά το ονομα

Καλόλ;

Δημοσ.

Μονος σου λες οτι ο δρακος ειναι πανω απο turret, πανω ακομα και απο τα kills.

Και μετα λες οτι ο Fiddles (μονος χαρακτηρας στο παιχνιδι που σολαρει δρακο στο 5 lvl, και το κανει σε καθε παιχνιδι) δεν ειναι καλος jungler.

Νομιζω οτι πεφτεις σε αντιφασεις, πρεπει να αποφασισεις τι απο τα δυο ισχυει

Φτάνει με αυτόν το δράκο έλεος. Αν η άλλη ομάδα δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηρη και δεν μιλάμε για publiκιές που μπορείς να κερδίσεις με heimerdinger ad τότε το support δεν θα σε αφήσει να πλησιάσεις ούτε κάν κοντά. Και ναι δεν είναι αμαν και τί ο drake 1 λεπτό νωρίτερα ώστε να διαλέξεις jungler γι αυτό το λόγο. Με έναν οποιονδήποτε αξιοπρεπή jungler και ένα πετυχημένο gang bot που είτε θα σκοτώσεις είτε θα αφήσεις τον άλλο στα σκατά, μετά μπορείς να πάς κύριος να τον πάρεις και άς έχουνε και maphack. Προσωπικά wardάρω απο το 2μιση-3 όποτε παίζω σοβαρά κυρίως για να αποφύγω early gangs αλλα παράλληλα με αυτόν τον τρόπο και με proper cv δεν πάς κοντά που να χτυπιέσαι. Είναι ένα πλεονέκτημα που μπορεί να το έχεις στα τσάμπλα χάμπλα παιχνίδια αλλα ρεαλιστικά σε σοβαρό game δεν το κάνεις. Το support και ο άλλος jungler που τους νοιάζει λίγο περισσότερο το map control κατά 80% ξέρουν που είσαι, πότε είσαι και τι life έχεις. Το να λές οτι ο fiddle είναι το καλύτερο jungle είναι σαν να λές οτι ο trynda είναι το καλύτερο dps. Φυσικά και δεν είναι αλλα με τους κατάλληλους αντίπαλους μπορεί να κάνει πανηγύρι. No exhaust team ας πούμε ή ιδέες γενικότερα. Αν θεωρήσουμε δεδομένο οτι έχουμε ένα ap default στο mid τότε δεν ξέρω ποια (κανονική) ομάδα θα ήθελε 2 ap glass cannons end game όσο utility και να έχουν anyway.

Έλεγε ο saint προχθές οτι best junglers είναι gp/noctunre/lee sin. Νομίζω οτι κάτι ήξερε παραπάνω. Ξαναλέω μπορεί να είσαι και 200-0 στα 50 τελευταία games. Αλλα το metagame του παιχνιδιού δεν προσδιορίζεται απο το πώς παίζουν στα normal και στα 1100. Είναι φυσικά viable ο fiddle για jungle αλλα απέχει μακράν απο το να χαρακτηριστεί best thing ever.

Επίσης τις τελευταίες μέρες τα νεύρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι μου. Ενώ γενικά δεν εκνευρίζομαι ΠΑΡΑ πολύ εύκολα, εδώ και 2-3 μέρες έχω καταλήξει σε μάνες και flame.. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι γιατί εντάξει όλοι κάνουμε χάλια games και σπάνια θα πώ τον άλλον "γιατί είσαι 0-7" ας πούμε.. αλλα οι συμπεριφορές.. ΔΕΝ υπάρχουν. Όσο και να οργιάσω στο lane πλέον μου φαίνεται αδύνατο να κερδίσω. Flame απο το 2 λεπτό απο το ένα ζώο στο άλλο.. συμπεριφορές 12χρονου κτλ.. Δεν ξέρω ίσως φταίει οτι πλησιάζουν τα σχολεία τώρα και έκανα το λάθος να παίξω μέσα στην ημέρα.. αλλα πραγματικά το παράτησα εντελώς το παιχνίδι γιατί με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά. Καιρός για xbox και σειρές τώρα και lol μόνο μετά τις 12-1 το βράδυ και άμα.

Δημοσ.

Φτάνει με αυτόν το δράκο έλεος. Αν η άλλη ομάδα δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηρη

χα χα

Επίσης τις τελευταίες μέρες τα νεύρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι μου. Ενώ γενικά δεν εκνευρίζομαι ΠΑΡΑ πολύ εύκολα, εδώ και 2-3 μέρες έχω καταλήξει σε μάνες και flame.. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι γιατί εντάξει όλοι κάνουμε χάλια games και σπάνια θα πώ τον άλλον "γιατί είσαι 0-7" ας πούμε.. αλλα οι συμπεριφορές.. ΔΕΝ υπάρχουν. Όσο και να οργιάσω στο lane πλέον μου φαίνεται αδύνατο να κερδίσω. Flame απο το 2 λεπτό απο το ένα ζώο στο άλλο.. συμπεριφορές 12χρονου κτλ.. Δεν ξέρω ίσως φταίει οτι πλησιάζουν τα σχολεία τώρα και έκανα το λάθος να παίξω μέσα στην ημέρα.. αλλα πραγματικά το παράτησα εντελώς το παιχνίδι γιατί με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά. Καιρός για xbox και σειρές τώρα και lol μόνο μετά τις 12-1 το βράδυ και άμα.

Το παρατησα και βρηκα την υγεια μου. Το λολ για μενα εχει χασει το νοημα του "game" (δλδ να περασεις καλα)

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει ότι στα Level σου η μεγαλύτερη μαγκιά του LoL, είναι το καλό (normal δηλαδή) friendlist.

Αλλά αφού έχετε παρεάκι εδώ, γιατί ακόμα στην ανάγκη του Random; (δεν πολυπαρακολουθώ, αλλά με τόσες σελίδες και δεν έχει παίξει 20άρα λίστα φίλων;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...