Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Welcome to the 140ms Club fellas!

Και γω ολο το απόγευμα τόσο έχω...

IP boost? @@ RP? @@

Στον EUW και τον ΝΑ για το παραμικρό παίρνουν, εμάς εδώ, μας έχουν Χ-Ε-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Υ-Σ.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχει πρόβλημα η Seabone, οι HOL/Forthnet/Wind/Cyta που έχουν κυκλώματα με εξωτερικό από αυτή έχουν αυξημένα pings και γενικότερα σέρνονται με εξωτερικό...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα. Εχω windows 7 εβαλα το lol και δεν ανοιγει. Τι εσβησα καποιους φακελους π ειδα σε αλλα ποστ , τι κατεβασα αλλη εκδοση τιποτα. Δε τρεχει το launcher. Τι αλλο εμεινε να κανω για να ανοιξει; Βοηθεια

Δημοσ.

Πιο random ερωτηση δεν υπαρχει

30 νικες απο τι division και με τι MMR?

Και παιζει ρολο κ τι ησουν S2  αν εισαι unranked , με φρεσκο unranked το ξεχνας

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχουν placement αλλα και νομιζω οτι ειναι λιγες οι 30 σερι νικες 

Στην S4 παλι placements θα παιξουμε , αφου μας πεταξει βεβαια στο resetted MMR

Δημοσ.

Nope

Αν γινει αυτο που εγινε περυσι θα ειναι : Το τωρινο σου Elo + 1200 / 2

Αν δηλαδη τωρα εισαι 1800  , στην S4 θα σε πεταξει στο 1500 elo πριν παιξεις τα placements και απλα θα χρειαστει να ανεβεις ξανα

Οποτε οσοι εοστε φρεσκοι Gold/Plat/Diamond ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησετε κοντα στις αρχες του προηγουμενου tier

Δηηλαδη ενας φρεσκος Gold που τωρα ειναι Gold 4/5 θα ξεκινησει χαλαρα silver 3 . Θα παιξει τα placement που δινουν πολλους ποντους στην αρχη και αναλογα μετα θα τον πεταξει σε division oficially

Κι εγω δηλαδη Plat θα ξεκινησω , τωρα ποσο κτλ κανεις δεν ξερει . Ελπιζω γυρω στο 3 ωστε να μπορεσω μεσα στα placements να ξαναβγαλω το Diamond ευκολα χωρις grind

Δημοσ.

Nope

Αν γινει αυτο που εγινε περυσι θα ειναι : Το τωρινο σου Elo + 1200 / 2

Αν δηλαδη τωρα εισαι 1800  , στην S4 θα σε πεταξει στο 1500 elo πριν παιξεις τα placements και απλα θα χρειαστει να ανεβεις ξανα

Οποτε οσοι εοστε φρεσκοι Gold/Plat/Diamond ειναι σιγουρο οτι θα ξεκινησετε κοντα στις αρχες του προηγουμενου tier

Δηηλαδη ενας φρεσκος Gold που τωρα ειναι Gold 4/5 θα ξεκινησει χαλαρα silver 3 . Θα παιξει τα placement που δινουν πολλους ποντους στην αρχη και αναλογα μετα θα τον πεταξει σε division oficially

Κι εγω δηλαδη Plat θα ξεκινησω , τωρα ποσο κτλ κανεις δεν ξερει . Ελπιζω γυρω στο 3 ωστε να μπορεσω μεσα στα placements να ξαναβγαλω το Diamond ευκολα χωρις grind

Παλι απο bronze θα ξεκινησω...που λεει ο λογος.αχαχαχαχα

Δημοσ.

Παλι απο bronze θα ξεκινησω...που λεει ο λογος.αχαχαχαχα

Γενικά, οι πιο πολλοί Silver, από Bronze ή στην καλύτερη Silver V θα ξεκινήσουμε.

Δημοσ.

Λοιπον αυτος που εχω στο friend list  ξεκινησε απο silver και μεσα σε 31 νικες ,δεν ξερω για ητες πηγε Diamond 1 .oh well,του χρονου και challenger χεχεχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...