Tobajara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μπορώ να συμμετάσχω στη συζήτηση για jungling γιατί δεν έχω ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ (η ζούγκλα είναι για το Μόγλη, όχι για τους πραγματικούς άντρες) αλλά, όσον αφορά το δράκο, δε μπορείς με προσεκτικό last hit να τον αναπληρώσεις τουλάχιστον σε χρήμα? Δε μιλάω καν για first kill ή κάτι τέτοιο, αλλά αν προσέξεις το farming και συνεργαστείτε καλά οι δύο στη λωρίδα το πλεονέκτημα έρχεται σχεδόν μόνο του. Ένιγουέι, περνάω τις τελευταίες 2 - 3 μέρες μια φάση κουλαμάρας όπου δε μου βγαίνουν τα combos, δε μου κάθονται τα καρφιά (παίζω ChoGath), δε μου κάθονται οι αποστάσεις, σε μια καμμένη περίπτωση δε μου κάθησε ούτε το farming, και δε μου κάθονται ούτε οι συμπαίχτες. Πέρα από τη δική μου τη σαπίλα δε μπορώ να έχω 2 άτομα premade στην ομάδα μου που κάνουν μεν kills αλλά με το που τα κάνουν δεν πάνε για το ανοιχτό turret αλλά πάνε στη ζούγκλα για άσχετο ambush...Κσι ότσν κάνουν ambush να είναι 2v4 ή 3v5 και να μας κρεμάνε. Έλεος δηλαδή, είμαστε αλευρωμένοι αλλά δε γίναμε ακόμα μυλωνάδες. Και το κακό είναι πως τα reports μόνο ηθική ικανοποίηση προσφέρουν.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 (η ζούγκλα είναι για το Μόγλη, όχι για τους πραγματικούς άντρες) Παίζει λίγο purple haze και για μας γιατί έχουμε ολίγον στεγνώσει; όσον αφορά το δράκο, δε μπορείς με προσεκτικό last hit να τον αναπληρώσεις τουλάχιστον σε χρήμα? Δε μιλάω καν για first kill ή κάτι τέτοιο, αλλά αν προσέξεις το farming και συνεργαστείτε καλά οι δύο στη λωρίδα το πλεονέκτημα έρχεται σχεδόν μόνο του. Ομάδα χωρίς Jungler δε νοείται. Και μιλάμε για Games επιπέδου; που η αντίπαλη ομάδα θα έχει Jungler και θα διπλοταμπλάρει 2 ζούγκλες; Ε αν απ'την άλλη ψάχνεις Handicap μωρή παιχτούρα, και γαμώ τις λύσεις. Υ.Γ: Για περισσότερες απαντήσεις κάνε Donate στον hotshot, να πάει να κάνει καμιά πλαστική το αγόρι.
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 όσον αφορά το δράκο, δε μπορείς με προσεκτικό last hit να τον αναπληρώσεις τουλάχιστον σε χρήμα? Δε μιλάω καν για first kill ή κάτι τέτοιο, αλλά αν προσέξεις το farming και συνεργαστείτε καλά οι δύο στη λωρίδα το πλεονέκτημα έρχεται σχεδόν μόνο του. Οταν σκωτωσεις τον δρακο , ολοι οι συμπαιχτες σου παιρνουν απο 240 gold, οχι μονο αυτος που τον σκωτωσε. Ενταξει δεν ειναι τεραστιο ποσο, αλλα για την αρχη, ειναι μεγαλο boost. Αν σκεφτεις οτι ενα kill δινει 300? ειναι σαν να δινεις στον καθενα στην ομαδα σου απο ενα kill
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχεις καταλάβει ότι στα Level σου η μεγαλύτερη μαγκιά του LoL, είναι το καλό (normal δηλαδή) friendlist. Αλλά αφού έχετε παρεάκι εδώ, γιατί ακόμα στην ανάγκη του Random; (δεν πολυπαρακολουθώ, αλλά με τόσες σελίδες και δεν έχει παίξει 20άρα λίστα φίλων Όταν βαριέμαι now and then κάνα απόγευμα μετά τη δουλειά κτλ ή πρωί με τον καφέ ας πούμε, απλά κάνω login και πατάω ξερό play. Ε αυτό μου το έχουν βγάλει ξινό άπειρες φορές. Και με προσεγμένη friendlist να είσαι αν δεν το ξέρεις τον άλλον καλά προσωπικά ώστε να αλληλοκραχτείτε όταν πρέπει δεν έχει νόημα. Μόνο βράδια τίποτα lan/3δες/5δες είτε full κανονικά είτε trollpicks είτε all random αξίζουν τον κόπο και έχουν fun πλέον. Οτιδήποτε άλλο έχει χάσει το στοιχείο της διασκέδασης εδώ και πολύ καιρό και δεν το αφήνω μόνο και μόνο για να μη με αφήσει κ αυτό μήπως και παλέψουμε season 2. Αλλιώς.. Tobajara έτσι ακριβώς είναι. Μπορεί οι άλλοι να βιάζουν στο lane τους αλλα μετά επειδή είναι ελληνάρες/βαλκανιάρες δε ξέρω, μπαίνουν σε rambo/overkill mode και σου γαμάνε το game. Ή δεν βλέπουν κάν τι γίνεται στο map.. απλά κάνουν roam ή camp με τα 2 kill παραπάνω που έχουν και χάνουν το πλεονέκτημα τους σε 5 λεπτά λόγω gold/xp. Προχθές είχα ένα twitch έλληνα που έπαιζε καταπληκτικά. Το lane του το έκανε πανηγύρι είχε σκόρ άντε γειά. Και μια sona που έπαιζε μετριότατα και ΦΥΣΙΚΑ δεν αγόρασε ούτε ένα ward όλο το game. Τι έκανε; Ντάντευε τον twitch και παράλληλα flamαρε ασταμάτητα έναν sion που είχαμε και ο κακομοίρης φαινόταν οτι δεν το πολυκατείχε. Εγώ vlad 2-1 νομίζω μέχρι που ήρθαν 3 άτομα κάτω και κατασκηνώσανε. Ο sion βοσκούσε στο jungle και οι άλλοι δεν κουνήθηκαν απο τν θέση τους επάνω. Underleveled και killed 2-3 φορές απο το camp κάτω πάλευα αλλα αυτοί στα @@ τους. Αν οι άνθρωποι δεν έχουν ΙΔΕΑ απο teamplay και συμπεριφορά όσο καλά και να τους πάει το lane το παιχνίδι είναι χαμένο. Μετα φυσικά τόλμησε να πιάσει το στόμα τους και μένα που κατάντησα 2-6 or something και κάπου εκεί μπήκα σε rage mode και άρχισα τη μάνα της sona που είναι OP στο c*cksucking. Σιχαίνομαι τέτοιους "παίκτες" όσο τίποτα άλλο. Κατα τα άλλα να πώ για άλλη μια φορά οτι support/junglers είναι οι πιο σημαντικοί ρόλοι στο παιχνίδι. Ο οποιοσδήποτε με ελάχιστα θετικό iq μπορεί να πατήσει τα κουμπάκια του και να κάνει το combo του me ap/ad carry (κάποια πιο εύκολα κάποια πιο δύσκολα) αλλα η συνεισφορά ενός καλού jungler ή support μπορεί είτε να κερδίσει το παιχνίδι πανηγυρικά είτε και να το χάσει. Η sona με το 0 warding της ας πούμε το έχασε. Είχαμε μόνο ένα ulti stun απο utility και κατα τα άλλα ένα κινούμενο gold που flάμαρε και γ@μουσε την ψυχολογία των υπολοίπων. Αυτός ο twitch που την πήρε εργολαβία και πήραν τα μυαλά του αέρα (αν και έπαιξε καλά όπως και να χε) ήταν αδύνατο να το καταλάβει. Γιατί το KDA νομίζουν οτι είναι μια κινούμενη e-που$#@. Απο teamplay μπάλες. Απο ότι είδα στο dominion θα έχει contribution score πέραν του KDA. Είμαι σίγουρος οτι θα το γειώσει πολύς κόσμος γιατί είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις κάτι χρήσιμο για την ομάδα σου για να βγείς top scorer σε σχέση με το να κυνηγάνε 4 άτομα 1 με 10 life για το ποιός θα παρει το kill ενώ οι άλλοι σπάνε inhibitor. Τι διάλο τα θυμήθηκα βραδιάτικα. Στο διάλο κωλοπαίχνιδο.
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τι διάλο τα θυμήθηκα βραδιάτικα. Στο διάλο κωλοπαίχνιδο. αφου σε χαλαρει ρε μαν τι παιζεις, αστο το ριμαδι
klainmaingr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αφου σε χαλαρει ρε μαν τι παιζεις, αστο το ριμαδι True story. Πρέπει να το λέω στον εαυτό μου πιο συχνά αυτό
Zahariel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 H αληθεια ειναι οτι τωρα πια τα normals χωρις φιλους δεν αξιζουν το χρονο σου. Εμενα μου τυχαινει παντα μια αρκετα tryhard ομαδα απεναντι και οι δικοι μου περνουν οτι ονειρευοντουσαν στο προηγουμενο game που κοιμοντουσαν και καταληγω να εκνευριζομαι. Klain, μη το παρατησεις! Θυμησου γιατι σ αρεσε την αρχη! Προσωπικα δε με νοιαζει να χανω αν εχουν παιξει και οι 2 ομαδες καλα αλλα εκνευριζομαι απιστευτα οταν το χανουμε επειδη καποιος κανει ελεινη χοντραδα. Τι ign εχεις;
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε βρεθείτε. Εγώ ευτυχώς έχω μια πληθώρα φίλων και παίζω μαζί τους. Δυστυχώς όμως ανάθεμα και αν έχω δεχτεί Invite από κανέναν εδώ μέσα. Όλο λέτε και ξαναλέτε. Α και επειδή μου έχει τύχει, παλικάρια που απειλούν για afk και leave ενώ πάνε στραβά , μην ασχοληθείτε μαζί μου. Καλύτερα να κάνετε 0-10 και να φαίνεται πως το παλεύετε παρά τις πίπες.
Tobajara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ομάδα χωρίς Jungler δε νοείται. Ποιός μίλησε για ομάδα χωρίς jungler?
Bigi444444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε συ Dakon τι invite να σε κανουμε;Με 1200 νίκες και πλέον κομπλάρει ο κόσμος! Το χω πει άπειρες φορές κι εγώ πάντως να το παρατήσω, αλλά πάλι μου κολλάει το μυαλό. Πάντως και με friend list δεν είναι εύκολο.Αν δεν είναι ήδη γνωστός σου ο άλλος δύσκολα να συμπίψουν τα ωράρια.Εκτός πια κι αν το μόνο που κάνεις είναι να παίζεις, οπότε πάντα βρίσκεις κάποιον.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μιλάμε για FL 5 ατόμων, αλλά για 20-25.. σιγά το πράγμα να τους βρεις. Αν τύχει και δεν είναι κανένας τους online, σήκω βγες.. μη παίξεις.. κάνε ένα διάλειμμα απ'τη ζωή.. μόνο για λίγο.. Υ.Γ: Δεν μετράνε τα Wins, το Potential μετράει. Έχω άτομο με 180 Wins και κάμποσα Custom.. και έναν με 1400 Wins. Ίσα και όμοια τους βλέπω στο Game.
Zahariel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Θα διαφωνησω λιγο. Με εξαιρεση ελαχιστες περιπτωσεις, καποιος με 1400 Wins ειναι καλυτερος απο καποιον με 180 για τον απλο λογο της εμπειριας. Τωρα αν αυτος με τα πολλα δεν ξερει απο ποια μερια κρατανε το mouse, ναι οκ. Οποιος θελει με κανει add, Zahariel λεγομαι και μεσα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρέσεις; Δεν είναι λίγες όμως. Αυτό το Game είναι πάναπλο σε skill, τα main (και μετρημένα) πράγματα που ζητάει είναι: 1) Λογική 2) Placement μέσα στο Teamfight 3) Ομαδικότητα Και DotA έπαιξα αργά, και αυτό το Game.. σχετικά. Όλα αυτά υπήρχαν στο κεφάλι μου και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στα MOBA. Άρα δεν είναι τόσο LoL-Lore dependent. Τόσο στο DotA όσο και στο LoL, παίζω και πολλές φορές γ__αω enemies που δεν ξέρω τι κάνουν τα Skill τους. Κανονικά αυτό είναι σχεδόν παράλογο, με απλό κοζάρισμα να νικάς.. κι όμως γίνεται διότι οι βασικές ανάγκες είναι προαναφερθείσες. To close with, αν ένα λιωσίδι με 1400 wins και 1500 loses δεν έχει λογική, αντιδρά σαν emo χωρίς να ακούει, και είναι απρόβλεπτο στα teamfights.. τότε Klein αν γνωρίζει τα Skills, τα Passive, ή ακόμη και τα Stats του έκαστου Champ. Είναι η λεγόμενη διαφορά Newbie με Noobά.
steftw Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για να δούμε αν μπορείτε να λύσετε το αιώνιο πρόβλημα που έχω με το laptop μου, όταν κατεβάζω το League of Legends. Κολλάει εδώ για όσους δεν κατάλαβαν. Edit: Wireless ~ Vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις