Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι δε θα εχει decay στο preseason παιδια. 

I passed that feedback along and seems like CHANGE HAS BEEN ENACTED. The plan is to disable all inactivity decay during the preseason so if you don't want to play ranked you won't feel obligated to during a time of change. Riot Pwyff

• Like 3
Δημοσ.

Mολις σταματησα να προσπαθω για gold V

http://www.lolking.net/summoner/eune/23909642   EU -East

απο bronze 1 παρατημενο απο 27/10 πηγα σημερα τα ξημερώματα silver 1 εφτασα στους 34 ποντους (-4) απο throw dld 30 ποντους.

Καποιες μερες δεν επαιξα.

Μπορω να πω οτι μεσα απο τα rαnked εγινα καλυτερος, βεβαια ειδαν πολλα τα ματια μου.

Οπως ειπε και ενας φιλος μου : "Σκότωσα" πολλους πολωνους για να ανεβω Divisions :-D

Απλα αυτο που μου την εδινε ειναι οτι στο silver 1 αμα εχεις κοντινο W/L ratio εδινε 5-5-6-7-8 / 100 και σημερα απλα δεν προλαβαινα. Επρεπε να μουν Κορεατης και να χα full victories!

Κριμα ηθελα εστω το gold V εστω γιατι εχω συναντησει ατομα που δεν το αξιζανε.

Δημοσ.

μαγκες , εχω μια απορια . παταω Play και μου πεταει μαυρη μαυριλα....Ξερει κανεις που οφειλεται αυτο ? 

(εγκατεστησα το NBA 2k14 και νομιζω οτι αυτο δημιουρησε το προβλημα...το απεγκατεστησα ομως και τωρα κανω install ξανα το lol)

YΓ οποιος γνωριζει κατι παρακαλω pm.Ευχαριστω

Δημοσ.

o μονος λογος να πας gold ειναι το skin καταταλα παιζεις ranked για να γινεις κλτερος

Kαι παραπανω αλλα δεν το αξιζα.

ξερω που πατανε τα ποδια μου.

Απλα gold ηταν doable!

Aλλα αργησα να μπω στο τρυπακι...

Δημοσ.

Αυτο που εσυ λες κοντινο w/l ειναι το αποκαλουμενο χαλια mmr!!Οπως καταλαβαινεις και να συνεχιζες να παιζεις και σημερα αποκλειεται με τετοιο mmr να τα καταφερνες.Θα επρεπε τουλαχιστον να εισαι στις +20 νικες

Δημοσ.

Αυτο που εσυ λες κοντινο w/l ειναι το αποκαλουμενο χαλια mmr!!Οπως καταλαβαινεις και να συνεχιζες να παιζεις και σημερα αποκλειεται με τετοιο mmr να τα καταφερνες.Θα επρεπε τουλαχιστον να εισαι στις +20 νικες

Ναι αυτο καταλαβα.

Βεβαια οι πονηριδιδες της Riot σε "χτυπανε τοτε" στ silver 1 για τους 100 βαθμους.

Οταν ημουν bronze 1 για silver 5 και ειχα 36W-48L δεν "τσιμπαγε" ετσι με την βαθμολογια.

Τεσπα

Δημοσ.

Ναι αυτο καταλαβα.

Βεβαια οι πονηριδιδες της Riot σε "χτυπανε τοτε" στ silver 1 για τους 100 βαθμους.

Οταν ημουν bronze 1 για silver 5 και ειχα 36W-48L δεν "τσιμπαγε" ετσι με την βαθμολογια.

Τεσπα

Αυτο ισχυει. Και εγω Bronze 1 με 20 νικες πισω ανεβηκα μπαμ μπαμ. Silver 1 ιδρωσα με 5 lp/game

Δημοσ.

Δώδεκα ή μία τελειώνει σήμερα;

Μιας και έχω ήδη το diamond απο τα teams αποφάσισα να πιάσω το solo σήμερα (ελληναράς) και να δοκιμάσω το challenge του να προλάβω να πηδήξω tier σε μια μέρα. G3 90 points ->G1 90points απο τις 3 το μεσημέρι και με αυτό πάω plat promo τα οποία φυσικά δεν θα προλάβω να πάιξω ^^

Πιο ελληναράς πεθαίνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι στο silver i θα σε χτυπησουν και θα σε τεσταρουν αν αξιζεις να ανεβεις για να παρεις τα rewards και γενικα για να ανεβει gold.

Δημοσ.

Ε ναι στο silver i θα σε χτυπησουν και θα σε τεσταρουν αν αξιζεις να ανεβεις για να παρεις τα rewards και γενικα για να ανεβει gold.

Δεν ειπε κανεις αυτο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...