Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τι γινεται ρε γμτ δεν περιμενα να δω τοσο πολυ Riven στο IEM...
bele Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 "NA teams have eaten their weed this morning" - Deman 2013 Go Europe!!
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Νταξει δεν πιστευω να περιμενε κανεις να κερδισουν οι CLG παντως , ειδικα με τετοιο comp
FreakBoy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 επειδη εχω να να πιασω το λολ εδω και ενα 2μηνο ειπα να το ξανα αρχισω ποιοι champ παιζονται πιο πολυ τωρα τελευταια ωστε να μπω λιγο στο κλιμα;;;; και αυτα τα φυλακτα που ειδα τι ρολο παιζουν;;; με ολες αυτες τις αλλαγες νιωθω λες και ανοιγω το λολ για πρωτη φορα στην ζωη μου λιγο χαμενος
Fulgore1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σταθερα ο Doublelift στο Cleanse,μαρεσει αυτο
nasos o psaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 τι τους εκανε ο rekkles εκει στο 2 vs 1 Τι γινεται ρε γμτ δεν περιμενα να δω τοσο πολυ Riven στο IEM... τους εχει γα..σει ο Bjergsen με την riven στο na και εχουν αρχισει και παιζουν ολοι riven παντος δεν νομιζω να την παιζουν για πολυ ακομα οσους εχω δει failaran εμενα παντος οι cw μ αρεσουν μια θεση στα lcs μπορουν να την παρουν 1
paularas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Στον 2ο τελικο σας εβγαλε και εσας το κοκκινο χ πανω δεξια στην οθονη; Sent from my iPhone using Insomnia
javavall Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 για να δουμε rekkles τωρα ποσο god adc ειναι
nasos o psaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 με 8/2 στο smurf με εβγαλε gold 4 εχασα το 6το και το 9το game επειδη το λεγαμε παλια ειπα να το αναφερω
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Support runes,masteries,summoner spells απο Xpecial για την Preseason http://www.youtube.com/watch?v=06B_fmzKCPA Και support annie commentary https://www.youtube.com/watch?v=8eSI_-CGfsk
dNt^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Promotion για gold με 170/146 (+24 wins από defeat) Δεν το κατάφερα στο season 3 και θα το κάνω στο preseason για την 4 μου φαίνεται!
jonakos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγω μια απλη παρατηρηση μεχρι στιγμης.Εχει βγει πλεον το ''ward του τεμπελη'' και παλι ο κοσμος δεν το χρησιμοποιει.Εχασα δυο ranked με γελοιο score στο ενα 15-3 και το team εκραζε ακομη το support ενω ειχαμε adc 2-9 με 0 possitiong. Παρατηρησα οτι με το καινουργιο patch ο καθενας κανει join σε ranked για να δοκιμασει τα changes.Δεν μπορω να καταλαβω..
Fulgore1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγω μια απλη παρατηρηση μεχρι στιγμης.Εχει βγει πλεον το ''ward του τεμπελη'' και παλι ο κοσμος δεν το χρησιμοποιει.Εχασα δυο ranked με γελοιο score στο ενα 15-3 και το team εκραζε ακομη το support ενω ειχαμε adc 2-9 με 0 possitiong. Παρατηρησα οτι με το καινουργιο patch ο καθενας κανει join σε ranked για να δοκιμασει τα changes.Δεν μπορω να καταλαβω.. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι δεν μπορεις να καταλαβεις σε αυτο
nasos o psaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 60 λεπτα ward εμενα μ φαινεται χρησιμο για jump και να το πετας στα χωρτα να μην σε κανει kite o αλλος στα σολο lane . δε λεω free ειναι αλλα στο τοπ τουλαχιστον δεν θα σε σωσει (γνωμη μ παντα)
Tobajara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 60 λεπτα ward εμενα μ φαινεται χρησιμο για jump και να το πετας στα χωρτα να μην σε κανει kite o αλλος στα σολο lane . δε λεω free ειναι αλλα στο τοπ τουλαχιστον δεν θα σε σωσει (γνωμη μ παντα) Αυτό είναι το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση, τα απλά wards είναι το ίδιο χρήσιμα όσο παλιά μέχρι να αναβαθμίσεις το trinket να κρατάει τρίλεπτο. Πριν από αυτό ή πρέπει να έχεις απόλυτο έλεγχο στη ροή της λωρίδας ώστε να πεις πως στα 60 δευτερόλεπτα θα σπρώξεις / πάρεις kill / στήσεις TP gank, ή απλά να θες ένα ward ΤΩΡΑ. Αυτό που είναι άχρηστο είναι το ruby sightstone, με 3 wards ανά παίκτη απλά δεν το χρειάζεσαι. Επίσης τώρα φαίνεται πόσο το community δεν ξέρει να παίζει με vision, γενικότερα. ΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις