Tobajara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=DEMm3oCEJ2g LOL Θέλω κι εγώ τέτοιους συμπαίχτες :D
Ακραίος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 'Ελληνας D1 East-D4 West κάνει stream premade ranked 5 vs 5. Κλαίω...Τρώγονται μεταξύ τους xD http://el.twitch.tv/addicted1989 1
Atallos1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Mιας κ μιλουσαμε για jungle Gragas Jungle ειναι εξαιρετικος με τα changes Πολυ γρηγορο clear και το νεο Spectral Wraith του λυνει οτι mana problems ειχε
Tobajara Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 3 λεπτά που είδα ο Jax που streamάρει έδωσε δυο ξερά deaths ενώ έκανε push χωρίς wards.
Fulgore1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 'Ελληνας D1 East-D4 West κάνει stream premade ranked 5 vs 5. Κλαίω...Τρώγονται μεταξύ τους xD http://el.twitch.tv/addicted1989 Το Chat ειναι οντως για πολλα γελια ,η ποιοτητα ομως ειναι παρα πολυ κακη του Steam
Zahariel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ο Ηayate (Addicted) ειναι παλικαρι απο τα λιγα. Το stream εχει συγκεκριμμενο σκοπο Γενικα πολυ το χαρηκα αυτο το IEM. Optimal results. Σηκωσε η Ελληνικη εκπροσωπηση και οι Russian Overlords <3 Το stream τελικα ακυρωθηκε λογω τεχνικων προβληματων. Δεν εφταιγα εγω αυτη τη φορα! Απο το skype θα ημουν και ο Devatva θα streamαρε 1
jonakos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 παιδια το hp bar υποτιθεται οτι θα αλλαζε χρωμα.Ειδα ολοι το εχουνε κιτρινο/χρυσο.Εμενα ειναι πρασινο.wtfEdit:Colorblind mode....
Luxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι τις 6 το πρωι ειναι disabled τα ranked games; Αρχισε να μου τη σπαει..
jonakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλα η riot αρχιζει και βαραει μπιελες? Μπαινω χθες στον λογαριασμο μου μετα απο κανα 4ημερο και βλεπω οτι εχω ξαναφαει ban.Και το περιεργο ειναι οτι στα 3-4 παιχνιδια που επεξα μεσα σε διαστημα μιαμισης εβδομαδας δεν μιλησα καν εκτος απο ενα gg easy elo στο all chat σε ενα απο αυτα.Δεν εφαγα καμια προειδοποιηση εδω και ενα μηνα καθως δεν μιλουσα καν(απενεργοποιησα το all chat και εκανα mute οποιον μου την εμπαινε).Πραγματικα δεν εχω ιδεα.Εστειλα request για account recovery.
ssns Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλα η riot αρχιζει και βαραει μπιελες? Μπαινω χθες στον λογαριασμο μου μετα απο κανα 4ημερο και βλεπω οτι εχω ξαναφαει ban.Και το περιεργο ειναι οτι στα 3-4 παιχνιδια που επεξα μεσα σε διαστημα μιαμισης εβδομαδας δεν μιλησα καν εκτος απο ενα gg easy elo στο all chat σε ενα απο αυτα.Δεν εφαγα καμια προειδοποιηση εδω και ενα μηνα καθως δεν μιλουσα καν(απενεργοποιησα το all chat και εκανα mute οποιον μου την εμπαινε).Πραγματικα δεν εχω ιδεα.Εστειλα request για account recovery. Gg easy ban!!!!! Μεχρι τις 6 το πρωι ειναι disabled τα ranked games; Αρχισε να μου τη σπαει.. Επιτηδες το εκαναν για να μην σε αφησουν να ανεβεις win ratio με τον ww
aekoriginal21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Troll-game kinda https://www.youtube.com/watch?v=Bq1ZzuTNqOE
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Καλα η riot αρχιζει και βαραει μπιελες? Μπαινω χθες στον λογαριασμο μου μετα απο κανα 4ημερο και βλεπω οτι εχω ξαναφαει ban.Και το περιεργο ειναι οτι στα 3-4 παιχνιδια που επεξα μεσα σε διαστημα μιαμισης εβδομαδας δεν μιλησα καν εκτος απο ενα gg easy elo στο all chat σε ενα απο αυτα.Δεν εφαγα καμια προειδοποιηση εδω και ενα μηνα καθως δεν μιλουσα καν(απενεργοποιησα το all chat και εκανα mute οποιον μου την εμπαινε).Πραγματικα δεν εχω ιδεα.Εστειλα request για account recovery. Αυτα που λες ξερεις οτι δεν εχουν σχεση με οσα ισχυουν εδω και καιρο στο tribunal system. Δηλαδη το αν ειχες να κανεις login 4μερες δεν παιζει ρολο, ουτε και το αν στα 4 τελευταια παιχνιδια σου ησουν οκ. Eπισης warning παιρνεις 1 φορα. Αν μετα το last ban σου, σου ηρθε 1 φορα warning, η επομενη κινηση δεν ειναι 2ο warning αλλά ban. Δεν θα ζητησω το case σου στο tribunal, αλλα αν δεν εχουν κανει λαθος οσοι ψηφισαν να banaριστεις λογικα σε καλυπτει και στο ερωτημα σου "γιατι εφαγες ban", oποτε γιατι απορεις? ΥΓ. FYI , τα "easy" κλπ ειναι instant report οχι μονο απο εμενα, αλλα απο πολλους. Και δικαιολογημενα βεβαιως. Δεν υπαρχει λογος να το πεις παρα μονο αν επιδιωκεις να εισαι εριστικος (πχ επειδη σε προκαλεσαν οι αντιπαλοι πρωτα, αλλα και παλι το report το τρως και καταληγεις tribunal, αρα μικρη σημασια εχει το ποιος προκαλεσε και ποιος προκληθηκε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις