nasos o psaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 εγω το ειχα παρει απο την πρωτη μερα παντος το icon νομιζω ηταν θεμα με το tribunal και οχι με τα report γτ αποκλειεται να μη εφαγα report εναν χρονο παρεμπιπτόντως μετα απο καμια 10αρια μερες εφαγα warning ετσι για την ιστορια
LH TreyCe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 http://gaming.stackexchange.com/questions/98244/how-to-unlock-christmas-themed-summoner-icons εδώ έχει την απάντηση για τα summoner icons. όπως λέει θα έπρεπε να μην έχεις φάει ban ή warning. από reports όσα θες αρκεί να μην έρθει warning. Ξεκλειδωνόταν αυτόματα στην αρχή του Snowdown αν πληρούσες τις προϋποθέσεις.
Tobajara Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (εντελώς άχρηστη συζήτηση που δε βγάζει πουθενά, αλλά ας είναι) Επίσημη πληροφόρηση για το πώς έπαιρνες το Holiday (Santa) Nashor δεν υπάρχει, όλα είναι περισσότερο ή λιγότερο εικασίες (όπως λέει και το παραπάνω link). Όταν άνοιξαν τα εικονίδια εμφανίστηκε σε κάποιους με βάση τη "συμπεριφορά" τους μέχρι τότε, θυμάμαι πως και εγώ και ο Κλάιν (τουλάχιστον) το είχαμε την πρώτη μέρα. Επειδή δεν το έχουν όλοι όσοι δεν έχουν φάει ban ή warning, πιστεύω πως έχει να κάνει με τον αριθμό ή τη συχνότητα των reports πάνω σε μια περίοδο. Για το πόσο σπάνιο είναι δεν ξέρω, καλή ερώτηση. 1
sistah Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Για πλακα ειπα για το ποσο σπανιο ειναι. Σιγα ενα icon ειναι.Κατα τα αλλα ναι, το κουρασαμε
dNt^ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Fizz vs Swain στο One for All. Στην αρχή μας έπαιρναν αλλά μετά κάναμε comeback. Μας σπάνε inhib και nexus turrets και αφού τους κάνουμε ace 2 φορές το γυρνάνε σε AD Swain...... 1 Q και ένα hit..... dem throwz
nasos o psaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Επαιξα ενα παιχνιδακι με τον addicted1989.Πηρα εναν παικτη που δεν τον ηξερα καλα[lissandra],αρκετα καλα πηγα στο lane και πηγαμε μετα τοπ και δωσαμε 4-5 κιλλ στον trynda[ενα ευχαριστω δενειπε].Ενα λαθος εκανα ο κακομοιρης στο tf και ακουσα τα παντα.Μανες πατερες πεθαμενα κτλ.Τελικα το κερδισαμε με bait baron Κια trynda slpit push. Τρελο πλακα το παλικαρι αλλα δεν ειναι να τον εχεις στο team σου.Σου γαμαει τhν ψυχολογια και δεν μπορεις να παιξεις.Και υποψιν οταν ξεκινησε το ματς τον ειχα στο ignore list μου[καποτε ξαναεπαιξα μαζι του μαλλον και τον εκανα ignore,φγαιτι αραγε]. η πλακα ειναι οτι εκατσα να τον δω και εγω σημερα και λεω καπου το ξερω αυτο το nick της liss με την ulty που δεν εκανες και αρχησε το ποιημα του
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Krepo , Yellowpete και Snoopeh σε NA κ Velocity μαζι με Pobelter κ Inox Sounds good , θα ηταν και better αν οι VES ειχαν κ guaranteed LCS spot i guess
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Λογικα οχι , απλα θα μεινουν με Froggen , Wicked και οτι αλλο παρουν Απλα δεν μπορει να γινει δευτερη EG ομαδα πχ CLG.US/EU οπως παλια γιατι πλεον δεν μπορει ο ιδιος οργανισμος να εχει 2 ομαδες
nasos o psaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 κοιτα πεταει κατι ωραια στο stream του αλλα οτι δεν θες να παιζεις μαζι του ειναι γεγονος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το stream του ειναι κατηγορια fun-time , για να σκοτωνεις ωρες γελωντας οταν δεν εχεις κατι αλλο να κανεις. Οσο καλα παιζει τοπ, αλλο τοσο χαλια ειναι το stream σε θεμα να μαθεις κατι χρησιμο ως προς το game. Στον 1 μηνα stream θα πει 2 χρησιμα πραγματα γυρω απτο game και ολα τα αλλα ειναι trash-ιλα, flame , ατακες και γκρινια. Εχει γελιο ομως. Και μεταξυ μας, απο το να παρακολουθω streams διαφορων καριολων τυπου pooksie κλπ (οπως κανουν 1000δες καθυστερημενοι), θα προτιμησω να δω αυτο του addicted, αν εκεινη την ωρα δεν εχει καποιον αλλον streamer απο αυτους που εχω follow. Πριν κανα μηνα που εφαγε perma ban στο acc του, smurfare με ενα silver account και εμπαινε μεσα και τους εγραφε top or troll 1η κουβεντα, ειναι θεουλης απλα
javavall Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 smurfare με ενα silver account και εμπαινε μεσα και τους εγραφε top or troll 1η κουβεντα, ειναι θεουλης απλα Μαγκιά είναι αυτό ε? Ας το κάνει αυτό στο κανονικό του acc, τότε θα γελάμε παρέα.
klainmaingr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Και έτσι αγαπητά μου παιδιά καταλαβαίνετε τα ebay accounts http://www.lolking.net/summoner/eune/22616740#history Όσο για hayate, το κάνει και στο κανονικό acc γι αυτό έχει τόσα bans σε όλα τα accounts.
Fulgore1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το stream του ειναι κατηγορια fun-time , για να σκοτωνεις ωρες γελωντας οταν δεν εχεις κατι αλλο να κανεις. Οσο καλα παιζει τοπ, αλλο τοσο χαλια ειναι το stream σε θεμα να μαθεις κατι χρησιμο ως προς το game. Στον 1 μηνα stream θα πει 2 χρησιμα πραγματα γυρω απτο game και ολα τα αλλα ειναι trash-ιλα, flame , ατακες και γκρινια. Εχει γελιο ομως. Και μεταξυ μας, απο το να παρακολουθω streams διαφορων καριολων τυπου pooksie κλπ (οπως κανουν 1000δες καθυστερημενοι), θα προτιμησω να δω αυτο του addicted, αν εκεινη την ωρα δεν εχει καποιον αλλον streamer απο αυτους που εχω follow. Πριν κανα μηνα που εφαγε perma ban στο acc του, smurfare με ενα silver account και εμπαινε μεσα και τους εγραφε top or troll 1η κουβεντα, ειναι θεουλης απλα Συγνωμη αλλα υπαρχουν χιλιαδες Stream και απο αλλα παιχνιδια που μπορεις να δεις,το να βλεπεις ενα τυπο που το μονο που κανει ειναι thrash talk και flame τον βαζει στην ιδια κατηγορια με αυτην της Streamer που κραζεις παραπανω. 4
ssns Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παλι καλα που ειμαι καθυστεριμενος και βλεπω την pooskie και τις αλλες παρα τον flamer Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις