Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή δεν είναι που θίχτηκε και είχε εμφανιστεί επειδή της κράζαμε το guide? 55-95?

Είμαι bronze V στον μέγιστο απόπατο, ας κάνω ένα guide..

*genius

1491295_10202459729436603_1181327945_o.j

Ρε το κορίτσι smurfάρει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει elo hell. Diamond I είναι κανονικά.

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε το κορίτσι smurfάρει για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει elo hell. Diamond I είναι κανονικά.

Κατι εχει το keyboard σου εσενα , κατα λαθος εγραψες Diamond 1 . Να το κοιταξεις :D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κολλησα φιλος , τωρα που θα ακολουθησω το guide της κοπελιας και θα βγαλω RoA στο support μου ξερεις που θα φτασω?

Hah , γατακι 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κολλησα φιλος , τωρα που θα ακολουθησω το guide της κοπελιας και θα βγαλω RoA στο support μου ξερεις που θα φτασω?

Hah , γατακι 

ΧΑ! Πλέον μπορείς και να βγάλεις! Ητανε μια season μπροστά! s4secretsgg.docx

• Like 2
Δημοσ.

A Wild Locko appears!

He uses Irony! It's very effective!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απλά περιμένω να μπει η κοπελιά και να σχολιάσει / θιχτεί / ζητήσει τα ρέστα / σας πει ψωνάρες ελιτιστές καμμένους.

(Link.png Site: τα στοιχεία σας είναι απαρχαιωμένα πάντως, 55 - 99 and counting )

Ενδιαφερον που στο ενα απο τα παιχνιδια του Match History με Ad Eve δεν εχει καθολου Trinket που ειναι Free,και σε αλλο παραπανω 40λεπτα Ahri χωρις κανονικες μποτες.Lissandra 40λεπτα 62farm :o Και οπως λεω και εγω τι ειναι καλυτερο απο 1 DFG??2 Dfg  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: (Προτελευταιο παιχνιδι με Ahri) Να στε καλα παιδιά με κανατε και γελασα βραδιάτικα :lol:  :lol:   Μεγαλο ενδιαφερον και στα Runes.

Ρε παιδια μια ερωτηση το +0.1 Crit Dmg ποσο δηλαδη ειναι???

Επεξ/σία από Fulgore1
Δημοσ.

ε ρε παιδες μπορει να ειναι αμπαλη το΄να τ'αλλο , αλλα μπαζο που ειπε καποιος , ε του πουστη! δεν την λες. ^^

Οχι παιδες μην το παμε αλλου το θεμα :P

Δημοσ.

Ε ντάξει, μπορεί να την μέτραγε με βάση τη δεινότητά της στη συγγραφή guide!

Ρε σεις το free for all για ποιό λόγο το έβγαλαν;Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω καθόλου.Τι έχουν πει, θα το επαναφέρουν;

Δημοσ.

Ίσως δεν ολοκλήρωσα όπως θα έπρεπε το τελευταίο μου σχόλιο. Αναφερόμουν κυρίως για τις κοπέλες της χώρας μας, ΟΥΤΕ ΙΔΕΑ...λογικά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά το 90% ούτε ιδέα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...