Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο yasuo αν και πρεπει να κανεις αναγκαστικα 3 q ωστε να κανεις ulty η να εχεις malph,zyra κλπ.Εγω παλι 3 games που επαιξα με αυτον ενιωσα σαν παιδι με συνδρομο down που δεν εχει δαχτυλα.Αρκετα δυσκολος

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα το acc ενός φίλου στο bronze ΙΙ να παίξω για πλάκα 1-2 ranked game.

2 defeats του πήρα... Μιλάμε δεν παλεύονται τα παλικάρια... Από τα πρώτα 2 λεπτά του παιχνιδιού θυμήθηκα τι εστί ELO HELL... Allied caitlyn ξεκίνημα με dagger και 2 pot, premade με supp karma (~50ap κανένα resistance). Να περιμένεις κάτι από αυτό το game? Nah... Cait τερμάτισε κάπου στο 3-14, karma 1-18. Όταν σου έρχεται sivir με trinity στο 10, δεν κουβαλιέται το παιχνίδι. Ακόμα και αν κάνεις Plays (περιττό να πω ότι έπαιζα olaf top με teleport και έσπασα εγώ και τα 6 tower που είχε ρίξει η ομάδα μας) δεν το νιώθουν να ακολουθήσουν...

Τέσπα, τι plat και μαλακίες... Όποιος έπαιξε στο bronze και βγήκε από εκεί, του αξίζει μετάλλιο.

Bro tips #4234: Cait build order: Phantom dancer -> Ruunan's hurricane -> BOTRK. Δεν αγόρασε κάτι άλλο, ούτε boots. Δεν χρειάζονται στο adc μου απάντησε.

Op strats #25123: Αν για κάποιο λόγο σας βγάλει bronze μετά τα placements matches, κάντε νέο account. Δεν χρειάζεται να πάρετε τον καρκίνο.

Δημοσ.

2 defeats του πήρα... Μιλάμε δεν παλεύονται τα παλικάρια... Από τα πρώτα 2 λεπτά του παιχνιδιού θυμήθηκα τι εστί ELO HELL... Allied caitlyn ξεκίνημα με dagger και 2 pot, premade με supp karma (~50ap κανένα resistance). Να περιμένεις κάτι από αυτό το game? Nah... Cait τερμάτισε κάπου στο 3-14, karma 1-18. Όταν σου έρχεται sivir με trinity στο 10, δεν κουβαλιέται το παιχνίδι. Ακόμα και αν κάνεις Plays (περιττό να πω ότι έπαιζα olaf top με teleport και έσπασα εγώ και τα 6 tower που είχε ρίξει η ομάδα μας) δεν το νιώθουν να ακολουθήσουν...

Τέσπα, τι plat και μαλακίες... Όποιος έπαιξε στο bronze και βγήκε από εκεί, του αξίζει μετάλλιο.

Bro tips #4234: Cait build order: Phantom dancer -> Ruunan's hurricane -> BOTRK. Δεν αγόρασε κάτι άλλο, ούτε boots. Δεν χρειάζονται στο adc μου απάντησε.

Op strats #25123: Αν για κάποιο λόγο σας βγάλει bronze μετά τα placements matches, κάντε νέο account. Δεν χρειάζεται να πάρετε τον καρκίνο.

Ξεκίνησα Bronze 4. Είμαι τώρα Gold 5 με +27 νίκες πάνω από ήττες. Νιώθω περήφανος!

• Like 5
Δημοσ.

Xωρις ιδιαιτερο tryhard πηγα ευκολα ενα elohell account απο b3-->s5 με ενα 22-8 (η κατι κοντα σε αυτο σαν stats). Και δεν ειμαι ιδιαιτερα υπερηφανος για τα 8 defeats απο bronze σε 30 games.

Και ειμαι silver2 με το main (αν κι εχω μηνες να παιξω ranked), δηλαδη κακο skill αντικειμενικα. Αλλα στα bronze ηταν αισθητα πιο ευκολα τα games, τοσο ωστε να κουβαλαω easy τα περισσοτερα games, ειδικα καποια game ηταν τοσο ευκολα οσο και τα coop cs Al. Παιρνεις τοπ με το ετσι θελω και τους κουβαλας :P O olaf παντως δεν ειναι και ιδιαιτερο hypercarry, σιγουρα θα σε δυσκολεψει να κουβαλησεις με αυτον.

Kι ενας φιλος απο plat V πηρε ενα bronze5 account 0LP (στα βαθη του elohell) και το πηγε silver με 30 και κατι games περιπου.

Καλα απο σκηνικα στο bronze οτι φανταστεις, αλλα το θεμα ειναι πως και οι αντιπαλοι δεν ειναι καλυτεροι, οποτε...Αποκορυφωμα ηταν ενα premade bot master yi+fizz με τον fizz να υποστηριζει οτι ειναι adc και τον yi να υποστηριζει οτι ειναι support.

Δημοσ.

μπραβο ρε παικτουρα ,ειδες ,τα καταφερες.

Βασικά άλλο ένα game και πήγα Gold 4 αλλά w/e :D

Thanks. 

Πιστεύω αν έπαιζα περισσότερα game θα ήμουν λίγο ψηλότερα. Αλλά έπιασα το Doctor Who και το Supernatural και δεν βρίσκω χρόνο για LoL :D

Δημοσ.

Eγω κοντευω να ξεχασω πως παιζετε αυτο το game τοσο καιρο που εχω να παιξω

Δεν χανεις και τιποτα :P.Ειδικα το flame και τα ιδια και τα ιδια Picks :D

Δημοσ.

Eγω κοντευω να ξεχασω πως παιζετε αυτο το game τοσο καιρο που εχω να παιξω

Αιντε παλικαρι μου βαλε το ιντερνετ ^^

Δημοσ.

Δεν χανεις και τιποτα :P.Ειδικα το flame και τα ιδια και τα ιδια Picks :D

Moυ εχει λειψει αυτο το flame,αυτη η γκρινια,αυτη η λογικη του οτι "εγω ειμαι παικταρας και σας γραφω ολους" και εχει σκορ 0/5 :P

Αιντε παλικαρι μου βαλε το ιντερνετ ^^

Προσπαθωωωωω,αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ!!

Δεν ξερω ποτε θα επιστρεψω στην ενεργο δραση!! :P

Δημοσ.

Yasuo review:

Στα πρωτα games που τον επαιξα εχανα ανηλεως. Εκανα κατι σε 1-3.

Μετα που τον εμαθα δεν εχω χασει game. Eιναι απιστευτα skill intensive και αμφιβαλλω οτι θα εχει ψηλο winrate.

Εχει πολλα tools, πολυ utility και το W ειναι απλα brutal.
Θεωρουσα οτι του ελειπε damage καθως τον επαιζα top αλλα επαιξα κι ενα bot lane με janna και λιωσαμε ενα Jinx - Leona.
Επισης ειναι αλλος ηρωας αν παιζεις με Janna, Malphite η κατι τετοιο. Εχω κανει τοσα ulti μετα απο πετρο για instagib που δεν 
ειναι καν αστειο.
Αλλο αγαπημενο tactic στο late ειναι να χτυπησει random ανεμοστροβιλος Janna, ulti μεσα απο τεραστιο range, περνεις ενα Kill, γινεται 4v5 κανεις no risk objective. 
All in all μου δινει την εντυπωση του Jayce οταν ειχε πρωτοβγει και ολοι ξερουμε πως κατεληξε αυτο.

Τελος οσον αφορα το stream: 
Μου ειχαν ταξει vdsl στο σπιτι απο το Μαρτη και ακομα δεν εχουν βαλει οποτε δεν το βλεπω συντομα καθως θα μπω στρατο το γεναρη. Sowwy -.-
Δημοσ.

Καλα την riven Αν γινει αυτο την κατεστρεψαν.Δεν την νερφαραν απλα ,την εβγαλαν απο τον χαρτη,δεν θα την ξαναδουμε ποτε στα ρανκ,γαιτι θα  ειναι trash.Ενα καλο ειχε,snowball lane ,το εβγαλαν και αυτο,και η  οχι απλα της εριξαν το early game αλλα της εριξαν και την q απο το late game.Trash champ.Για τον ρενεκτον δεν εχει nerfs?Αντε απο εδω και περα θα μπαναρουν μονο ρενεκτον ,και πανω θα βλεπουμε τα γνωστα pick .LCS ranked.

Γιατί να νερφάρουν Ρενεκτον; Πιστεύω σαν ταπεινός Silver 1 που είμαι οτι ειναι αρκετα balanced και αμα φάει νερφ θα εξαφανιστεί και αυτός από τον χάρτη. Και ειναι balanced γιατι ναι μεν ειναι ο bully του top lane, αλλα δεν κουβαλαει οπως αλλα τοπ. Το late game του ειναι αρκετα κακο. Οσον αφορα την Riven να δειτε τι θα παθει ο Kassadin...Aπιστευτο νερφ. Ελπιζω το νερφ του να μεινει μονο στον pbe.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...