Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει, ας τους να πάρουν ό,τι γουστάρουν για να μη υπάρχει γκρίνια και πάρε annie, zyra, fiddlesticks ή όποιο mage με cc γουστάρεις. Εγώ με zyra ανέβηκα αλλά προτείνω annie. Για το Renekton πάντως ισχύει ότι είναι τρομερά δυνατό lane, αλλά ρε παιδιά μετά είναι μέτριος :P Win lane lose game τον λένε.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφενός υπάρχει pick order οποτε αν το 5ο pick λεει top or troll κι εγω ειμαι 2ο, θα παρω top αν θελω να παιξω top, εκτος αν υπαρχει διαθεσιμο καποιο αλλο lane απο αυτα που θελω να παιξω.

Αν τώρα εισαι 5ο pick , ζητάς ευγενικά τα lane που θες και αν δε στα αφησουν παιρνεις το lane που απομενει.

Aν το 5ο pick πει top or troll εγω και να μη θελω να παιξω top, top θα παρω ετσι για σπασιμο. Δεν περναει το trolling σε μενα :D

Δημοσ.

Κοιταχτε να δειτε...προσπαθω να παιζω οποιο lane εχει μεινει...και οπως ξερετε καλυτερα απο μενα κανεις μα κανεις δεν θελει support.

Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια soraka και μερικα απο αυτα ηταν για σεμιναρια....τρελο heal , να μπαινω μπροστα να τρωω το uber hit και να γλυτωνουν οι αλλοι κλπ.

Αλλα ναι αυτο που ειπωθηκε πως αν η ομαδα ειναι κακιστη ενα non-dmg support δεν θα κουβαλησει τιποτα , δεν θα βοηθησει στην τελικη κανεναν γιατι απλα οι αλλοι δεν θα νοιωθουν...τι νοημα θα χει να heal-αρω καποιον και να πεθανει στο επομενο λεπτο απο αμπαλοσυνη....Λογικο.

Και αυτο που χω καταλαβει στο bronze...ειναι οτι αμα δεν κανεις εσυ ολη την δουλεια (λεγε με carry) ειναι λιγες οι πιθανοτητες να το κανει καποιος αλλος για σενα.

Αρα πρεπει να γινω υπεργαματος παιχτης..με λιγα λογια....

*Συνηθως παιρνω nidalee για supp full ability και σπερνω στο late-game...ενα ακοντιο και ειναι ειτε kill ειτε finish-off απο καποιον αλλον**

Εχω μαθει 2-3 champs για καθε lane..γιατι οπως ειπα προηγουμενως διαλεγω ο,τι απομενει και προσπαθω να παιξω τον ρολο μου σωστα (μεχρι και τσεκαρω αν εχω τον counter για τον αντιπαλο του ιδιου lane...)

Και τους περισσοτερους τους παιζω καλα..Εχω ζησει παιχνιδι που ειχα παρει akali και στα 20 πατησαν οι αλλοι surr (χωρις να εχουμε μπει στην πολη τους) απλα γιατι ειχα μαζεψει 20 kills και προφανως αποκαρδιωθηκαν.... :)

Αλλα τι να το κανεις οταν ενας..δεν χρειαζεται παραπανω, μαλακιστει , feed-αρει καποιον και μετα δεν μαζευεται το παιχνιδι με τιποτα.

Χτες παιζω ενα παιχνιδι και ειχαμε εναν teemo solo top.Feed-αρει μια riven .Του λεμε σηκω φυγε ελα κεντρο...παει κεντρο feed-αρει και τον αντιπαλο εκει....μανι μανι 2 αντιπαλοι ντουκια με το καλημερα...εεεεε μετα τι να μαζεψεις...

ΥΓ: pick order ?εννοια αγνωστη στα παιχνιδια που παιζω...ο καθενας φωναζει τι θελει να παιξει...μετα αλλαζει 2-3 φορες γνωμες...σπαμμαρει...μετα απειλει με troll pick.Δεν βγαζεις ακρη..για μενα πολωνοι και ελληνες οι χειροτεροι στην συμπεριφορα.

Το bold-αρισμενο παραπανω ειναι η ουσια στο bronze κατ'εμε.

Δημοσ.

αυτος o yasuo μπορει να παιχτει στο τοπ ?γτ εχω αμφιβολιες

Γιατι οχι;Γενικα το βλεπω τοσο σε solo lanes οσο και σε jungle. Πιστευω οτι ειναι πολυ δυνατος με 2 damage items και μετα tanky.

για την Caytlin τι λετε για την νεα σεζον?

Πιστευω πως 650 range + passive op as always.

Δημοσ.

Παιζω vayne για πρωτη φορα σε ranked (την ειχα δοκιμασει σε custom)....εχει φτασει το παιχνιδι 1 ωρα....εχω μαζεψει 20-21 kills...σε καθε teamfight σκοτωνω 2-3 ετσι για την πλακα της (τι champ και αυτη....)

Ε και τους ηρθε ξαφνικα ...ο ενας να παει μονος του να σκοτωσει κατι μινιονς...ο αλλος να φαει τον δρακο σολο γιατι ετσι του καβλωσε....εεεε πεθανανε προφανως..μετρητης στο 70+... end of story...

Οκ δηλ να κουβαλησω...αλλα με τετοιες μαλακιες ......

Δημοσ.

ΥΓ: pick order ?εννοια αγνωστη στα παιχνιδια που παιζω...ο καθενας φωναζει τι θελει να παιξει...μετα αλλαζει 2-3 φορες γνωμες...σπαμμαρει...μετα απειλει με troll pick.Δεν βγαζεις ακρη..για μενα πολωνοι και ελληνες οι χειροτεροι στην συμπεριφορα.

Το bold-αρισμενο παραπανω ειναι η ουσια στο bronze κατ'εμε.

Εγω παντως που επαιξα προσφατα καμια 30ρια rankeds με ενα bronze3 account (μεχρι να το παω silver), στο 95% των παιχνιδιων επαιρνα τοπ χωρις να κανει κανεις τους trollpick στο top μου. Απλα στα περισσοτερα games ημουν 1ο-2ο pick και δεν ασχολιομουν καν με το τι λεγανε στο chat. Eιναι και το τι λες και πως το λες.

Μην ασχολεισαι τοσο πολυ με το τι κανουν οι αλλοι. Παρε top/mid/jungle (με τη σειρα που στα προτεινω) παιξε aggressive, μαθε να φαρμαρεις, μην τους αφηνεις να φαρμαρουν και βλεπε map συνεχως. Και ιδιαιτερα το κοντινο σου lane (πχ αν εισαι τοπ βλεπε συνεχως τι γινεται στο mid, θα παρεις πολλα free kills-free snowballs ετσι).

Δημοσ.

Yep 

Πλακα εχει αν κ δεν το ευχαριστιεσαι ιδιαιτερα , πιο πολυ κανει να κανει load παρα να παιξεις

5-1 ηδη με urgot μονο

Δημοσ.

για την Caytlin τι λετε για την νεα σεζον?

κάνω λάθος ή αυξήθηκε λίγο ο χρόνος που κάνει autoattack? σα να μη φαρμαρω οπως φαρμαρα παλιά  :huh:

επισης. χρησιμοποιείτε κανα addon/mod? είδα ένα συμπαθητικό που σου δείχνει τα cooldown των monsters.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...