Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κάνω λάθος ή αυξήθηκε λίγο ο χρόνος που κάνει autoattack? σα να μη φαρμαρω οπως φαρμαρα παλιά :huh:

επισης. χρησιμοποιείτε κανα addon/mod? είδα ένα συμπαθητικό που σου δείχνει τα cooldown των monsters.

Αυτο ισχυε μεχρι το 3.14.Συγκεκριμενα μετα απο καθε spell το respinsiveness ηταν λιγο πιο αργο.Το φτιαξανε.

Αλλα περα απο αυτο και εγω νιωθω πως πλεον δεν φαρμαρω οπως φαρμαρα.Αλλαξε το gameplay?Μηπως εγω δεν φαρμαρω?Δεν εχω ιδεα..

Τις τελευταιες μερες εχω μπει σε απιστευτο tilt κιολας.Εχω κολλησει σε ενα game με lee 25-11-20 που δεν κοπυβαλιοτανε και απο τοτε παιζω μαπα

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι , τα κανονικα τα προοριζουν για το Magma Chamber κ οχι για το Aram map

Μεχρι τις 2 Γεναρη ειναι enabled

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν θα μπουν στο επομενο patch τα νεα runes; Απο οτι ακουσα θα μπουν πριν το season 4 και τα παλια θα τα κανουν refund. Γνωριζει κανεις κατι;

Δημοσ.

hey guys,επαιζα κανονικα σε 1920χ1080 με το dvi και τωρα που το εβαλα με hdmi δεν παιζει..βασικα μου μικραινει την οθονη!μπορω να κανω κατι??

Δημοσ.

Να πω οτι δεν το ποσταρα πριν 2 posts:P

Μολις γυρισα σπιτι απο εξοδο και ηταν στην προηγουμενη σελιδα,αρα δυστηχως δεν το ειδα :P. Fixed :D

Attalos τελικα υπαρχει ελπιδα για να δουμε ΝΑ ομαδες πιο ανταγωνιστικές? :P

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο υποπτο,ειδικά αν δεν εχει και καθολου αξιολογησεις οπως οι περισσοτερες παρομοιες αγγελιες που εχω δει.

Δημοσ.

Παιζω νορμαλακι και ειμαι με βγαζει με premade 4 ατομα.Με τα πολλα πηγαινω jungle .Το παιχνδι ηταν πολυ ζορικο στην αρχη και ευτυχως που το επαιξα καλα και εδωσα 2-3 kills σε ολα τα lanes να παρουν μπρος.Η συμπεριφορα ομως προς τον jungler ιδια λες και ημουν η πουτ@ν@ τους.Σε καποια φαση αρχιζει ο mundo να με flamarei αδικα Ζηταω στο /all να τον κανουν ρεπορτ στο τελος του παιχνδιου  και αρχιζουν και οι 4 να με βγαζουν ψευτη και να λενε report our jungler,he flames κτλ πραγματα που δεν ισχυουν καθως εγω δεν ειπα τιποτα κακο εναντιων τους.Ε, τα παιρνω και εγω και αρχιζω και feedarw επιτηδες .Απο εκει που νικαγαμε το χανουμε .Πραγματικα το ευχαριστηθηκα,εφαγα μετα ενα βρισιμο αλλα στα @@ μου εγω γελαγα .Πραγματικα αυτες ειναι σπανιες φορες που το trolling ειναι αποδεκτο.

Δημοσ.

Παιζω νορμαλακι και ειμαι με βγαζει με premade 4 ατομα.Με τα πολλα πηγαινω jungle .Το παιχνδι ηταν πολυ ζορικο στην αρχη και ευτυχως που το επαιξα καλα και εδωσα 2-3 kills σε ολα τα lanes να παρουν μπρος.Η συμπεριφορα ομως προς τον jungler ιδια λες και ημουν η πουτ@ν@ τους.Σε καποια φαση αρχιζει ο mundo να με flamarei αδικα Ζηταω στο /all να τον κανουν ρεπορτ στο τελος του παιχνδιου  και αρχιζουν και οι 4 να με βγαζουν ψευτη και να λενε report our jungler,he flames κτλ πραγματα που δεν ισχυουν καθως εγω δεν ειπα τιποτα κακο εναντιων τους.Ε, τα παιρνω και εγω και αρχιζω και feedarw επιτηδες .Απο εκει που νικαγαμε το χανουμε .Πραγματικα το ευχαριστηθηκα,εφαγα μετα ενα βρισιμο αλλα στα @@ μου εγω γελαγα .Πραγματικα αυτες ειναι σπανιες φορες που το trolling ειναι αποδεκτο.

ποσο χρονων εισαι ?

εγω οποτε παιζω jungle και καποιος πεθαινει...κλασικα φταιω εγω που δεν εκανα διακτινηση να gank-αρω ...οσο ζουσε ομως προφανως και ηταν μελι γαλα.

12χρονα που σπαστηκανε που πεθανανε και τους φταιει κλασικα καποιος αλλος...

Απο κει και περα ποτε δεν θα κανω δολιοφθορα στο παιχνιδι γιατι πολυ απλα ειμαι στον πατο του πατου και δεν γουσταρω τις ηττες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...