Pa0ki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά τα 1v1, 2v2 θα είναι μόνο για τη διάρκεια του snowdown?
jonakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κάνω λάθος ή αυξήθηκε λίγο ο χρόνος που κάνει autoattack? σα να μη φαρμαρω οπως φαρμαρα παλιά επισης. χρησιμοποιείτε κανα addon/mod? είδα ένα συμπαθητικό που σου δείχνει τα cooldown των monsters. Αυτο ισχυε μεχρι το 3.14.Συγκεκριμενα μετα απο καθε spell το respinsiveness ηταν λιγο πιο αργο.Το φτιαξανε. Αλλα περα απο αυτο και εγω νιωθω πως πλεον δεν φαρμαρω οπως φαρμαρα.Αλλαξε το gameplay?Μηπως εγω δεν φαρμαρω?Δεν εχω ιδεα.. Τις τελευταιες μερες εχω μπει σε απιστευτο tilt κιολας.Εχω κολλησει σε ενα game με lee 25-11-20 που δεν κοπυβαλιοτανε και απο τοτε παιζω μαπα
Atallos1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά τα 1v1, 2v2 θα είναι μόνο για τη διάρκεια του snowdown? Ναι μονο για αυτες τις μερες
Bigi444444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Α δεν είναι δηλαδή το μόνιμο mode 1v1/2v2 που περιμέναμε;Και μέχρι πότε θα είναι ενεργά ετούτα;
Atallos1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οχι δεν ειναι , τα κανονικα τα προοριζουν για το Magma Chamber κ οχι για το Aram map Μεχρι τις 2 Γεναρη ειναι enabled 1
Powerslave013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ξερει κανεις αν θα μπουν στο επομενο patch τα νεα runes; Απο οτι ακουσα θα μπουν πριν το season 4 και τα παλια θα τα κανουν refund. Γνωριζει κανεις κατι;
Atallos1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 BotA live με CLG vs ATN κ EG vs DG για LCS http://www.twitch.tv/riotgames 1
Andy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 hey guys,επαιζα κανονικα σε 1920χ1080 με το dvi και τωρα που το εβαλα με hdmi δεν παιζει..βασικα μου μικραινει την οθονη!μπορω να κανω κατι??
Atallos1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Να πω οτι δεν το ποσταρα πριν 2 posts:P 1
Fulgore1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Να πω οτι δεν το ποσταρα πριν 2 posts:P Μολις γυρισα σπιτι απο εξοδο και ηταν στην προηγουμενη σελιδα,αρα δυστηχως δεν το ειδα . Fixed Attalos τελικα υπαρχει ελπιδα για να δουμε ΝΑ ομαδες πιο ανταγωνιστικές?
Fulgore1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Socratis βαλε και εσυ οτι ανταλλάσσεις Diamond Account με Ps4.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ειναι λιγο υποπτο,ειδικά αν δεν εχει και καθολου αξιολογησεις οπως οι περισσοτερες παρομοιες αγγελιες που εχω δει.
hashashin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παιζω νορμαλακι και ειμαι με βγαζει με premade 4 ατομα.Με τα πολλα πηγαινω jungle .Το παιχνδι ηταν πολυ ζορικο στην αρχη και ευτυχως που το επαιξα καλα και εδωσα 2-3 kills σε ολα τα lanes να παρουν μπρος.Η συμπεριφορα ομως προς τον jungler ιδια λες και ημουν η πουτ@ν@ τους.Σε καποια φαση αρχιζει ο mundo να με flamarei αδικα Ζηταω στο /all να τον κανουν ρεπορτ στο τελος του παιχνδιου και αρχιζουν και οι 4 να με βγαζουν ψευτη και να λενε report our jungler,he flames κτλ πραγματα που δεν ισχυουν καθως εγω δεν ειπα τιποτα κακο εναντιων τους.Ε, τα παιρνω και εγω και αρχιζω και feedarw επιτηδες .Απο εκει που νικαγαμε το χανουμε .Πραγματικα το ευχαριστηθηκα,εφαγα μετα ενα βρισιμο αλλα στα @@ μου εγω γελαγα .Πραγματικα αυτες ειναι σπανιες φορες που το trolling ειναι αποδεκτο.
mphxths Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παιζω νορμαλακι και ειμαι με βγαζει με premade 4 ατομα.Με τα πολλα πηγαινω jungle .Το παιχνδι ηταν πολυ ζορικο στην αρχη και ευτυχως που το επαιξα καλα και εδωσα 2-3 kills σε ολα τα lanes να παρουν μπρος.Η συμπεριφορα ομως προς τον jungler ιδια λες και ημουν η πουτ@ν@ τους.Σε καποια φαση αρχιζει ο mundo να με flamarei αδικα Ζηταω στο /all να τον κανουν ρεπορτ στο τελος του παιχνδιου και αρχιζουν και οι 4 να με βγαζουν ψευτη και να λενε report our jungler,he flames κτλ πραγματα που δεν ισχυουν καθως εγω δεν ειπα τιποτα κακο εναντιων τους.Ε, τα παιρνω και εγω και αρχιζω και feedarw επιτηδες .Απο εκει που νικαγαμε το χανουμε .Πραγματικα το ευχαριστηθηκα,εφαγα μετα ενα βρισιμο αλλα στα @@ μου εγω γελαγα .Πραγματικα αυτες ειναι σπανιες φορες που το trolling ειναι αποδεκτο. ποσο χρονων εισαι ? εγω οποτε παιζω jungle και καποιος πεθαινει...κλασικα φταιω εγω που δεν εκανα διακτινηση να gank-αρω ...οσο ζουσε ομως προφανως και ηταν μελι γαλα. 12χρονα που σπαστηκανε που πεθανανε και τους φταιει κλασικα καποιος αλλος... Απο κει και περα ποτε δεν θα κανω δολιοφθορα στο παιχνιδι γιατι πολυ απλα ειμαι στον πατο του πατου και δεν γουσταρω τις ηττες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις