androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Σε κάποιες φάσεις οχι συνέχεια ακούγονται κάτι θόρυβοι σαν τζζ τζζ τζζ. έψαχνα την ώρα που ακούγονταν τελικά μάλλον είναι απο το τροφοδοτικό. Τσέκαρα το βίσμα της τροφοδοσίας, τα φίς που βγαίνουν απο μέσα προς τις συσκευές και δεν είδα κάτι περίεργο. Το θέμα είναι τώρα τι κάνω? Δεν το κάνει συνέχεια και έτσι αν το πάω στο eshop θα μπορέσουν να δούνε τι πρόβλημα έχει ? Αλλά δεν μπορώ να το αφήσω και εκεί να μου κάψει τίποτα! (για να πάρω τώρα καινούριο δεν παίζει) Θα ήθελα τη γνώμη σας.
d3m0n Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το "τζζ τζζ τζζ" λογικά είναι από τον σκληρό και είναι φυσιολογικό να το κάνει γιατί αν δεν το έκανε θα υπήρχε πρόβλημα.
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δε φέρνει περισσότερο σε σφύριγμα, δύσκολο να προέρχεται απ' το τροφοδοτικό. Όντως είναι πιθανότερο να είναι κάποιος δίσκος ή ακόμα και συντονισμός.
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό το "τζζ τζζ τζζ" λογικά είναι από τον σκληρό και είναι φυσιολογικό να το κάνει γιατί αν δεν το έκανε θα υπήρχε πρόβλημα. M'αρέσει που το γραπτό "τζζ" κατάλαβες από πού προέρχεται, ενώ ήδη έχει εξηγήσει ο ts πως το άκουσε από το psu. androu, Eίναι έντονο; Aκούγεται και όταν είναι κλειστό το Pc; Σε high loads; Δοκίμασε και ένα occt psu stability test να δεις συμπεριφορά. Good luck με το eshop αν κάτι πάει στραβά και δεν βγάζει μάτια... edit: Κι εσύ phanispal βρούτε!
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 M'αρέσει που το γραπτό "τζζ" κατάλαβες από πού προέρχεται, ενώ ήδη έχει εξηγήσει ο ts πως το άκουσε από το psu. androu, Eίναι έντονο; Aκούγεται και όταν είναι κλειστό το Pc; Σε high loads; Δοκίμασε και ένα occt psu stability test να δεις συμπεριφορά. Good luck με το eshop αν κάτι πάει στραβά και δεν βγάζει μάτια... edit: Κι εσύ phanispal βρούτε! οχι δεν είναι πολύ έντονο. Τόσο που οταν κοιμάται κάποιος να μπορεί να τον ξυπνήσει. όταν είναι κλειστό το pc οχι! δεν το έχω ακούσει... λές να το αφήσω με το Ups ανοικτό, στο ρεύμα δηλαδή τη νύχτα να δώ αμα το κάνει σβηστό? Αυτό το stability test τι ακριβώς κάνει?
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Στρεσσάρει με linpack τον επεξεργαστή και συγχρόνως την κάρτα γραφικών, για να πιάσει το υψηλότερο δυνατό load. Εγώ έχω δει μέχρι και ~510W περίπου με το συγκεκριμένο test, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες σπάνια ξεπερνάει τα 400 το σύστημά μου.
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 χμ αστο καλύτερα. Λέω να το βγάλω να το πάω στο eshop να το δούνε. Αλλά επειδή δεν το κάνει συνέχεια δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ένα test είναι, μη σε τρομάζει. Το πολύ-πολυ να κάνει reboot άμα δε την παλέψει. Άμα δε γίνει κάποια μεγαλύτερη στραβή, (που σχεδόν το αποκλείω), μια χαρά θα σου κάτσει, να ξεμπερδέψεις με το eshop και πιο εύκολα. ;p
d3m0n Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Είσαι 100% σίγουρος ότι ο ήχος προέρχεται από το τροφοδοτικό;; Αν όχι άστο ψάξτο καλύτερα πριν ταλαιπωρηθείς με τους βλαμένους στο e-shop.
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 κατα 90% είμαι. Αλλα θέλω να το ξανακούσω να δώ σίγουρα.
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δε θα μου φανεί πρωτάκουστο πάντως να συντονίζει το κουτί ή έστω το τροφοδοτικό.. (αφού λες ότι από 'κει προέρχεται)
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως δεν διαρκεί πάνω απο 10 sec ολο αυτό .. και μετά πάλι όταν το ξανακάνει....
androu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ανεμιστηράκι έχει στο κάτω μέρος που κοιτάει προς τις κάρτες (μέσα στο pc) αλλά γενικά το άκουσα να έρχεται απο εκεί δεν μπορώ να προσδιορίσω σε ποιο σήμείο του τροφοδοτικού είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.