Προς το περιεχόμενο

Κάρτα Τηλεόρασης

achatzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω ένα HTPC και θα ήθελα την συμβουλή σας για την κάρτα τηλεόρασης. Ψάχνοντας λίγο βρήκα 3 επιλογές αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια με βολέυει καλύτερα.

1.AverMedia AverTV Ultra PCI-E RDS TV Tunners

2.AVerTV CaptureHD

3.LIFEVIEW LV83ATS NOT ONLY TV PCI-E TRIO

Βασικά θα ήθελα να έχει ανάλυση 1920x1080, PIP και αναλογικό-ψηφιακό δέκτη. Εννοείται πως αν ξέρετε καμία καλύτερη (ας είναι και ακριβότερη) με αυτά τα χαρακτηριστικά να την προτείνετε.

Σημείωση: Επειδή τα υπόλοιπα πράγματα του PC θα τα πάρω από Πλαίσιο (έχω μία δωροεπιταγή) θα ήθελα, αν γίνεται φυσικά, η πρότασή σας να είναι από εκεί (προαιρετικά).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

απο οτι βλεπω και τα 3 tuners εχουν mpeg-2 decoder. αυτο σημαινει οτι σιγουρα θα μπορεις να δεις την ΕΤ, αλλα τα υπολοιπα καναλια εκπεμπουν σε mpeg-4, μηπως αυτο ειναι ενα θεμα?

εγω ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/AverMedia-Aver-TV-Box-W9-Plus.htm

για ριχτου ενα ματι.

EDIT: ωπα σορρυ, τωρα ειδα οτι διαβαζουν και MPEG 4.

Δημοσ.

Μου είπαν πως για να έχω PIP πρέπει η κάρτα να έχει dual tuner. Η 2η κάρτα λέει πως έχει λειτουργία PIP αλλά μόνο για να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις τηλεόραση, όχι για να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις το άλλο ή 2 κανάλια ταυτόχρονα.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Επειδή με βλέπω να καταλήγω στην 2η κάρτα, θα μπορώ να την προγραμματίσω να γράφει ένα κανάλι πχ και να βλέπω ένα άλλο, μέσα από την τηλεόραση όμως, όχι από την ίδια την κάρτα; Εννοώ να γυρνάω την τηλεόραση στο hdmi να προγραμματίζω την κάρτα και μετά να την γυρίζω πάλι σε κανονική τηλεόραση και να βλέπω εκεί.

Δημοσ.

μακρια απο lifeview.η εταιρια πρεπει να εχει τρελα προβληματα.δεν απανταν σε mail.update εχουν να κανουν χρονια στο site τους και να μην αναφερο καλυτερα ποσο χαλια ειναι οι drivers.εγω εχω την flydvb trio και εχει drivers Μονο για xp. στα vista δεν επεξε ποτε και φυσικα ουτε λογως για ta win 7. και στα xp που την εχω μια πεζει μια δε πεζει.

δε θα προτεινα τιποτα απο lifeview πλεον..

ακομα και το site τους ητανε κατω για κατι μηνες.την προηγουμενη εβδομαδα επεζε και τωρα που το τσεκαρα παλι δε πεζει.

http://www.lifeview.com.tw/

αυτα..

Δημοσ.

Την Lifeview την έχω αποκλείσει. Το κακό είναι ότι τελικά καμία από τις 3 δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω.

Ψάχνω μία κάρτα με dual tuner, αναλογικό & ψηφιακό δέκτη και ανάλυση 1920x1080. Ξέρετε καμία;

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να βάλεις δύο κάρτες και να τις συνδέσεις (με HDMI βεβαία) καθεμία σε μία υποδοχή HDMI της TV, ( η συγκεκριμένη έχει 4 νομίζω).....

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, ίσως κάποιος πιο έμπειρος. να απαντήσει.

Δημοσ.

Στην ουσία θέλεις 4 tuner έτσι πως το λες.Γιατί μπορεί να βλέπεις ψηφιακό και να γράφεις 1 κανάλι πάλι ψηφιακό ή το ίδιο σε αναλογικό. Δύσκολα να βρεις.

Δημοσ.

PIP εχει η τιβι σου ?

Αν ναι μπορεις να εχεις κανονικη εικονα απο το pc και σε παραθυρακι την εικονα της τιβι

Εγω εχω την HAUPPAUGE HVR-4000

που εχει τα παντα επιγεια και δορυφορικα και μπορεις να βλεπεις μαζι σε αλλο παραθυρο δορυφορικο και επιγειο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...