Προς το περιεχόμενο

Σκληρός δίσκος:Το βράδυ δεν λειτουργεί!!!

cosmos000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα:Απ τους 3 δίσκους που έχω οι 2 είναι IDE και ο ένας SATA.Στον 1 IDE έχω τα windows xp sp3 που είναι και το μοναδικό λειτουργικό του πισι.Όλη την ημέρα τα πάντα λειτουργούν τέλεια.ΑΝοίγει-κλείνει το πισι,μια χαρά φορτώνει,τρέχουν τα windows ανοίγουν όλες οι εφαρμογές και προγράμματα το πιέζω το καημένο το pc-άκι και δεν παραπονιέται καθόλου.

......ΌΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ.....(μετά τις 12 πάντα και όταν βάζω καμιά ταινιούλα για ύπνο) κλείνει από μόνο του!!!Ακούγεται ένας θόρυβος απ τον σκληρό (σαν να χτυπάει) και παπαλα η υπόθεση.Μένει ανοιχτό το κόκκινο φωτάκι και κολλάει το πισι.Με επανεκκίνηση απ το κουμπί του tower ξεκινάει να boot-άρει αλλά δεν το κάνει!!!

Συνέχεια σβήνει...(και δεν κάνει επανεκκίνηση απλά μένει κολλημένο)..άλλες φορές πριν την μπάρα των windows ...άλλες μόλις πάνε να φορτώσουν....άλλες μόλις ανοίγουν τα windows ....άλλες μόλις ανοίξουν και πάω να ανοίξω πρόγραμμα....με λίγα λόγια 3 ώρες να παλεύω και να μην μπορώ να ανοίξω το πισι.

Το επόμενο πρωί (άσχετα αν το πισι θα μείνει κολλημένο όλο το βράδυ ή τελείως κλειστό) ΟΛΑ ΡΟΛΟΙ!!!!!!

Άλλαξα καλώδιο IDE,έκανα scandisc (βρήκε κάτι data files και τα διόρθωσε),defragment,με το hddh η health είναι 100%.(Από σκόνες καθαρό είναι μέσα όλο και θερμοκρασίες πολύ καλές για την εποχή!!)

Τί μπορεί να είναι ρε παιδιά...κοντεύω να σαλτάρω!!!

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγχαρητήρια, έχεις το πρώτο pc με νοημοσύνη που θέλει να την πέφτει το βράδυ.

Σοβαρά τώρα, πόσες φορές (μέρες) μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Μία εβδομάδα σου λέω...είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει...

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορώ να το ξεκινήσω το βράδυ!!!!Μέχρι και μπρίζα άλλαξα από άλλο δωμάτιο μπας και γίνεται τπτ με τις τάσεις !!!!

edit : ¨Οχι τίποτα δεν κάνει αυτόματα κάτι μετά τις 00:00 το έλενξα κ αυτό!!!!

Δημοσ.

Σωστό το σκεπτικό σου περπατητήστηφωτιά, γιατί όμως να κολλάει το σύμπαν όταν μπαίνει σε παραθυρικό περιβάλλον και πάει να τρέξει μια εφαρμογή;

Επίσης γιατί να παίζει το πρωί;

Δημοσ.
(μετά τις 12 πάντα και όταν βάζω καμιά ταινιούλα για ύπνο)

Πρωτοφανές πραγματικά.

Δεν έχω ξανασυναντήσει πρόβλημα δίσκου όταν αναπαράγει τσόντες!

Τώρα σοβαρά, μήπως φταίει ο player?

οσφρίζομαι epic thread.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα Bass!!

O media player το πρωι τα παίζει όλα τζιτζί....το βράδυ πάλι αυτόν χρησιμοποιώ.Αλλά και πάλι θα κόλλαγε όταν έβαζα να παίζει η ταίνία...εδώ μιλάμε δεν μπορεί να boot-άρει!!

π.χ τώρα (που έχει άπλετο φως έξω) κάνω και επεξεργασία video χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Πρωτοφανές πραγματικά.

Δεν έχω ξανασυναντήσει πρόβλημα δίσκου όταν αναπαράγει τσόντες!

Τώρα σοβαρά, μήπως φταίει ο player?

Οσφρύομαι epic thread.

Μηπως δεν του αρεσουν οι τσοντες με str8 και θελεις κοπελες απο την λεσβο; χαχαχαα

Δημοσ.

Nα προτείνω κάτι? Μπες στο Bios και άλλαξε την ώρα για να δεις αν θα στο ξαναπαρουσιάσει συγκεκριμένη χρονική στιγμή...

Δημοσ.

αλλαξε την ωρα απο το ρολοι των windows και βαλτο απογευμα. αν δεν το κανει σημαινει οτι τρεχει καποια εφαρμογη. αν το ξανακανει τοτε μην βλεπεις ταινιες βραδυ

Δημοσ.

Ώπα τώρα που είπατε για bios.Λησμόνησα να αναφέρω ότι όταν κολλάει το βράδυ....7 στις 10 φορές που του κάνω manually restart φορτώνει το default bios.Λέτε να τρέχει από κει τπτ?Θα δοκιμάσω αργότερα να αλλάξω τις ώρες που είπατε μπας και βγάλω καμιά άκρη!

Υ:Γ: Η βραδινή ταινία δεν κόβεται παίδες...είναι το υπνωτικό μου!!!

Δημοσ.

Βγάζει καπνούς το εργαλείο/

Δεν κάνει τίποτα μετά τις 2.

Τσέκαρες στις ρυθμίσεις ενέργειας μήπως τρέχει κάνα scheduled shut down ή στα scheduled tasks κτλ;

Δημοσ.
Ώπα τώρα που είπατε για bios.Λησμόνησα να αναφέρω ότι όταν κολλάει το βράδυ....7 στις 10 φορές που του κάνω manually restart φορτώνει το default bios.Λέτε να τρέχει από κει τπτ?Θα δοκιμάσω αργότερα να αλλάξω τις ώρες που είπατε μπας και βγάλω καμιά άκρη!

Υ:Γ: Η βραδινή ταινία δεν κόβεται παίδες...είναι το υπνωτικό μου!!!

Xm αυτο μου κανει για harware θεμα. Εχεις κανει OC; Αν οχι ριξε ενα memtest. Reset bios γινεται συνηθως οταν εχεις hw failure κυριως λογο ρευματων..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...