electroasd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους Θελω να αγορασω ενα τηλεκοντρολ για τον υπολογιστη μου για να μπορω να διαχειρησζομαι τα βιντεο απο αποσταση. Δεν θελω ιδιατερα πραγματα. Εχει δοκιμασει κανεις τιποτα τετοιο? Αν ναι μπορει να πει μερικες λεπτομεριες? Βασικα ψαχνοντας βρηκα αυτο : http://www.griffintechnology.com/products/airclickusb , το οποιο ειναι ακριβως αυτο που θα ηθελα , αλλα δυστηχως δεν βγαινει πλεον....
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Έχω πάρει αυτό και με έχει βολέψει μια χαρά!
vdanasto Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Η μπορείς να πάρεις μια φθηνή κάρτα τηλεόρασης με remote, συμβατή με το media center.
electroasd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Έχω πάρε αυτό και με έχει βολέψει μια χαρά! Καπου το πετυχε το ματι μου. Ειναι καλό? Μπορεις να κανεις assign τα κουμπια , ετσι οπως εσυ θελεις? Μαζι με τα μεταφορικα , βγαινει κανα 5ευρο....
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Βασικά μόνο με το BSPlayer το χρησιμοποιώ εγώ. Έχω κάνει assign τα κουμπιά που θέλω και δουλεύει μια χαρά.
electroasd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Βασικά μόνο με το BSPlayer το χρησιμοποιώ εγώ. Έχω κάνει assign τα κουμπιά που θέλω και δουλεύει μια χαρά. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.