Προς το περιεχόμενο

Συνδεσμολογια !!?

PlancK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια, μπορει καποιος να βοηθησει?

1.Εχω την ΜSI-P55GD65 και το PCPowerCooling 750W

H μητρικη εχει για τροφοδοσια επεξεργαστη ενα 8-pin βυσματακι με την μια 4-δα καλυμενη (βγαινει) και το τροφοδοτικο καλωδιο για 8-pin και 4-pin.

Ποιο συνδεω για να ειμαστε σιγουροι?

2.Απο το frontboard ξεκιναει ενα καλωδιο που καταληγει σε βυσμα που γραφει HD AUDIO, απο εκει συνεχιζει σε αλλο βυσμα που γραφει AC' 97, και συνεχιζει και παλι και καταληγει σε 6 αυτονομα βυσματακια.

Παροτι το εψαξα στα Manuals δεν καταφερα να καταλαβω τι συνδεω με τι?

(Υποψιν στο frontboard εχω θυρες για usb,mic-in,headset και IEEE1394)

:fear:

Δημοσ.

Ok ευχαριστω πολυ!

Επιπλεον υπαρχει και ενα αλλο βυσματακι απο κουτι το οποιο αναγραφει SPEAKER , γνωριζει κανεις και αυτο εδω που στο κορακα θα το συνδεσω γιατι επισης τα manuals δεν το αναφερουν!

Δημοσ.
Ok ευχαριστω πολυ!

Επιπλεον υπαρχει και ενα αλλο βυσματακι απο κουτι το οποιο αναγραφει SPEAKER , γνωριζει κανεις και αυτο εδω που στο κορακα θα το συνδεσω γιατι επισης τα manuals δεν το αναφερουν!

Αυτο το ειχαν τα κουτια για τις παλιες μητρικες που δεν ειχαν onboard speaker.

Δες αν εχει jumpers η μητρικη σου, αν εχει το συνδεεις εκει - αν δεν εχει δε το

συνδεεις πουθενα.

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερετε κανεναν καλο τροπο να κρυψω το καλωδιο τροφοδοσιας CPU ? Με τα υπολοιπα τα εχω καταφερει καλα?

Επισης γνωριζει κανεις που μπορω να βρω βαση στηριξης για δισκο SSD 2.5'' στις υποδοχες των OpticalDrives? Αυτο που εχει το e-shop το μεταφραζει απο 2,5'' ή 3,5'' σε ..... , ενω ο τιτλος του ειναι απο 2,5'' σε 3,5''!

Δημοσ.

Λοιπον και εγω μια ερωτηση...

με αφορμη αυτο το post τσεκαρα τι εχω συνδεσει εγω!

εχω βαλει τα βισματα του κουτιου ( ακουστικα και μικροφωνο )

στο HD audio της mb..

και παρατηρησα οτι δεν δουλευουν παροτι εχω ενεργοποιησει απο το bios το HD audio...

πρεπει να το βαλω στο AC' 97 ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...