Προς το περιεχόμενο

ακουστικά για μουσική

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ακουστικά για κύρια χρήση μουσική, θα τα συνδέσω με το pc. Είμαι διατεθημένος να δώσω μέχρι 50€-60€.

Eκτός από αυτά που θα σας δείξω και από αυτά που θα ήθελα να μου προτείνετε....θέλω να είναι και άνετα στα αυτά...αν γίνεται να καλύπτει όλο το αυτί....γενικά μετά από πολύωρη χρήση να μην πονάνε οι χόνδροι στα αυτιά...

Λοιπόν είμαι ανάμεσα στα:

SONY MDR-XB300 30MM EXTRA BASS HEADPHONES

AKG Ακουστικά K518 DJ

AKG Ακουστικά K512

CREATIVE HQ-1400 STEREO HEADPHONES

SENNHEISER HD212 PRO

SENNHEISER HD-437

Και εδώ έχω μερικές ερωτήσεις....

Αξίζει η διαφορά τιμής των προτελευταίων με τα τελευταία?

Ακόμα με ψιλοχάλασε που δεν έχουν ρυθμιστή έντασης ήχου και σκεφτόμουν και τα Creative Headset Fatality αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν ίδια ποιότητα ήχου για μουσική όπως τα παραπάνω....

Ακόμα τα AKG Ακουστικά K512 με τα AKG Ακουστικά K518 DJ, η διαφορά στην τιμή έχει να κάνει με ότι τα 2α "σπάνε" ή έχει να κάνει και με ποιότητα ήχου, αξίζει?

Και ένα τελευταίο...ακουστικά σαν τα Pioneer HDJ-1000 Headphones έχουν μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ήχου ή ο λόγος διαφοράς στην τιμή είναι η ανθεκτική κατασκευή τους, τα υλικά για να είναι ελαφριά, το "σπάσιμο", και ηχομονοτικοί παράγοντες?

Δημοσ.

Εγω προτεινω τα SENNHEISER HD212 PRO που ειπες και τα creative που λες οτι σκεφτοσουν...διαλεγεις και περνεις...και τα 2 εχουν σιγουρα παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου...

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα τα SENNHEISER HD-457. Απλα να γνωριζεις οτι ειναι ακριβοτερα απο τα HD-437 και δεν καλυπτουν ολο το αυτι αλλα ακουμπανε πανω σε αυτο. Ειναι ομως καθαροτερος ο ηχος, και δεν χανουν σε μπασα, οπως πχ τα HD-497.

Για να βρεις SENNHEISER που να καλυπτει ολο το αυτι θα πας σε κατηγορια χρηματων ανωτερη απο αυτη που διαθετεις.

Απο οτι καταλαβες, εχω ολα τα παραπανω... ;)

Δημοσ.
Εγω προτεινω τα SENNHEISER HD212 PRO που ειπες και τα creative που λες οτι σκεφτοσουν...διαλεγεις και περνεις...και τα 2 εχουν σιγουρα παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου...

έχουνε όμως μεγάλη διαφορά τιμής....πως γίνεται της creative να είνια παραπλήσιο με το SENNHEISER?

Εγω θα σου προτεινα τα SENNHEISER HD-457. Απλα να γνωριζεις οτι ειναι ακριβοτερα απο τα HD-437 και δεν καλυπτουν ολο το αυτι αλλα ακουμπανε πανω σε αυτο. Ειναι ομως καθαροτερος ο ηχος, και δεν χανουν σε μπασα, οπως πχ τα HD-497.

Για να βρεις SENNHEISER που να καλυπτει ολο το αυτι θα πας σε κατηγορια χρηματων ανωτερη απο αυτη που διαθετεις.

Απο οτι καταλαβες, εχω ολα τα παραπανω... ;)

τα HD-457 σε σχέση με τα SENNHEISER HD212 PRO τι λένε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:44 ----------

Τα Sennheiser HD-205 τι λένε?

και τα AKG K 514

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα τελικά τα creative fatality....έχουν πιο ποιοτικό ήχο από τα HS-200 creative που είχα...τώρα σαν κατασκευή δεν είναι και από τέλειας ποιότητας πλαστικό αλλά έτσι όπως είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους τα μέρη κατα κάποιο τρόπο "σπάνε" και μετά από πολύωρη χρήση δεν με ενοχλούν από πίεση ούτε στους τένοντες των αφτιών ούτε στο κεφάλι καθόλου... Και κάτι που ίσως σε μερικούς να μην αρέσει, έχουν αρκετό μπάσο...το οποίο δυστυχώς δεν ρυθμίζεται....συνηθίζεται :P

Δημοσ.
Πήρα τελικά τα creative fatality....έχουν πιο ποιοτικό ήχο από τα HS-200 creative που είχα...τώρα σαν κατασκευή δεν είναι και από τέλειας ποιότητας πλαστικό αλλά έτσι όπως είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους τα μέρη κατα κάποιο τρόπο "σπάνε" και μετά από πολύωρη χρήση δεν με ενοχλούν από πίεση ούτε στους τένοντες των αφτιών ούτε στο κεφάλι καθόλου... Και κάτι που ίσως σε μερικούς να μην αρέσει, έχουν αρκετό μπάσο...το οποίο δυστυχώς δεν ρυθμίζεται....συνηθίζεται :P
θατο εχω υποψιν μου αυτο για το μελλον ως θετικο :P
Δημοσ.

Ναι όντως ωραία είναι αυτά και μεγάλα ακουστικά....αλλα λίγο ακριβά:P

Να προσθέσω και κάτι άλλο για τα δικά μου....θα περίμενα να είχαν περισσότερη ηχομόνωση...γενικά ακούγονται εξωτερικά αρκετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...