kokeroulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ηχεία και είμαι ανέμεσα σε αυτά τα 2.Πιο μου προτύνεται? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501689
400philip Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τα πρώτα τα εχω ακούσει και παίζουν καλά. Δεν παραμορφώνουν. Τα δευτερα ειναι καινούρια δεν τα ξέρω.
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Πώς είσαι ανάμεσα σε 5.1 και 2.1; Τέλος πάντων, τα καλύτερα ακούγονται για ηχεία της Klipsch, όπως αυτά: http://www.plaisio.gr/Peripherals/Multimedia/Speakers/Klipsch-Promedia-Ultra-2-0-Black-01265-BLACK.htm
papahlamidas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ηχεία και είμαι ανέμεσα σε αυτά τα 2.Πιο μου προτύνεται? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501689 Έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου τα πρώτα και μπορώ να σου πω ότι είναι άψογα για home use. Το περίεργο όμως είναι πως γίνετε εγώ να τα πήρα πέρσι από το Plaisio και για την ακρίβεια από το μαγαζί στην Στουρνάρη 60 ευρώ και στο E-Shop να το δίνουν 80 ευρώ; Να ξέρεις όμως ότι εάν πας σε 5.1 θα χρειαστείς και την ανάλογη κάρτα ήχου που να υποστηρίζει 5.1
xolloth Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 εαν βρεις τα logitech z-2300 ,παρτα. ειναι λιγο ακριβοτερα αλλα πολυ καλυτερα απο αυτα που εχεις στα λινκ,μιλαμε για 2χ40 και ενα subwoofer 120αρι.
kokeroulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τα Klipsch δεν είναι λίγα watt?Εσείς τι μου προτύνεται να πάρω?(Αν δεν είναι κάποιο από τα 2 δεν πειράζει).Πάντος θέλω να είναι γύρο στα 100 ευρώ.Μέχρι τόσα μπορώ να δώσω...
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μια χαρά είναι τα Χ-530, το θέμα είναι να τα αξιοποιήσει κιόλας.. έχω δει να βάζουν τα συγκεκριμένα με τα πίσω ηχεία ακριβώς δίπλα στα μπροστά, επειδή δε βόλευε η διαμόρφωση του χώρου. Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Και το λέω αυτό, επειδή το παιδί παρέθεσε ένα σετ 2.1 κι ένα σετ 5.1, κάτι που δείχνει πως δεν αποκλείει το ένα ή το άλλο, άρα και ότι δε χρειάζεται αποκλειστικά είτε 2.1 είτε 5.1..
koulouri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 τα logitech τα εχω ακουσει και εγω και βγαζουν τελειο ηχο
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 τα logitech τα εχω ακουσει και εγω και βγαζουν τελειο ηχο Μην είμαστε και υπερβολικοί..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 α. kokeroulis για τι χρηση τα θες? β. Σε ενδιαφερει ο πολυκαναλος ηχος στις ταινιες? Τα 5.1 παρτα μονο σε περιπτωση που τρως σκαλωμα με ταινιες και θες πολυκαναλο ηχο οπωσδηποτε. Σε καθε αλλη περιπτωση (μουσικη, δικαναλο ηχο σε games κλπ) πας σε 2.1. Εκτος οτι κερδιζεις χωρο, βασεις ηχειων και τσαμπα καλωδια και τετοιου ειδους "πονοκεφαλιασματα", το βασικοτερο ειναι πως με τα 2.1 θα εχεις και καλυτερο ηχο ως προς δικαναλα σηματα. Τα klipsch θα παιζουν εντυπωσιακοτερα τις ψηλες και μεσαιες αλλα δεν θα τρελαθεις με το μπασα. Τα logitech θα παιζουν βαθυτερο μπασο και αξιοπρεπεις ψηλες και μεσαιες, που σε καθε περιπτωση ικανοποιουν τις αναγκες του μεσου χρηστη. Προσωπικα θα επαιρνα τα logitech γιατι οι καλες χαμηλες (μπασα) ειναι αναποσπαστο κομματι της μουσικης. Αντιθετως με τις μεσαιες και τις ψηλες συμβιβαζομαι πολυ πιο ευκολα, ποσο μαλλον σε low budget ηχεια-ηχοσυστηματα.
IMAndreas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 φίλε kokeroulis για τη χρήση προορίζονται? σε ενδιαφερει πιο πολύ μουσική ή ταινίες και gaming? Aν πας σε 5.1 αξίζει για games και ταινίες (όχι rip όμως...αλλά dvd από videoclubs κτλπ). Αν θες αυστηρά μουσική πήγαινε καλύτερα σε 2.1 Εγώ θα έπερνα τα Ζ4 και μια κάρτα ήχου, τελικά πήρα τα Ζ2300 (160€), δεν λέω ξεφεύγουν από το budget σου αλλά για μουσική αξίζουν! Επιπλέον άμα πάρεις ηχεία της τάξεως των 100€ και τα βάλεις σε on board κάρτα ήχου παλιάς motherboard, θα σου πρότεινα να έπερνες και μια κάρτα ήχου...θα δεις διαφορά. Σε περίπτωση που μένεις στα 100€ η καλύτερη λύση για εμένα είναι: -Logitech Z-4i 2.1 (εδώ θα σου βγούν 65€ και θα στα στείλουν σπίτι σου) σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν άσπρα δες και εδώ για τα μαύρα - καρτα ήχου ASUS XONAR DS edit: μόλις είδα στο visionstudio έχει μια της creative...και τα 2 σου βγαίνουν 95€ edit: όσο αναφορά τα 2.1 ή 5.1 με πρόλαβε ο midi miliz χαχα
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σε περίπτωση που μένεις στα 100€ η καλύτερη λύση για εμένα είναι:-Logitech Z-4i 2.1 (εδώ θα σου βγούν 65€ και θα στα στείλουν σπίτι σου) σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν άσπρα δες και εδώ για τα μαύρα - καρτα ήχου ASUS XONAR DS edit: μόλις είδα στο visionstudio έχει μια της creative...και τα 2 σου βγαίνουν 95€ edit: όσο αναφορά τα 2.1 ή 5.1 με πρόλαβε ο midi miliz χαχα Φιλε μου αυτα τα ηχεια ειναι πολυ μαπα.Δεν αξιζουν τα λεφτα τους για κανενα λογο.
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου αυτα τα ηχεια ειναι πολυ μαπα.Δεν αξιζουν τα λεφτα τους για κανενα λογο. Ο καθένας έχει την άποψή του. Τα έχεις ακούσει-χρησιμοποιήσει αυτά τα ηχεία? Είχα τα Ζ4 για 2 χρόνια. Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάποιο καλύτερο σύστημα 2.1 σε αυτή την κατηγορία τιμής. Καθαρός ήχος και δεν μπουκώνουν με τίποτα μέχρι το max του volume τους...
IMAndreas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ο καθένας έχει την άποψή του. Τα έχεις ακούσει-χρησιμοποιήσει αυτά τα ηχεία? Είχα τα Ζ4 για 2 χρόνια. Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις κάποιο καλύτερο σύστημα 2.1 σε αυτή την κατηγορία τιμής. Καθαρός ήχος και δεν μπουκώνουν με τίποτα μέχρι το max του volume τους... όντως τα έχω ακούσει σε ένα φίλο μου και είναι πολύ καλά.....το ότι έχουν 2 drivers αντί για 3 και μικρότερο woofer όπως λένε αρκετοί δεν έχει σημασία, βγάζουν ωραίο ήχο. Σε σύγκριση με τα logitech x-230 είδα διαφορά, έβγαζαν πιο γεμάτο και καθαρό ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.