hydro9 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Γεια! Εχω αυτο το κουτι και θελω μια βοηθεια απο καποιον που το εχει. Λεει πως εκτος απο τις 5 internal θεσεις για τους σκληρους, εχει και 2 extrenal τις οποιες δεν μπορω να βρω... HELP!!
BillGS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Αν και δεν εχω το ιδιο αλλα παραπλησιο (το tsunami) αν κρινω απο το δικο μου που εχει παρομοιο στησιμο και χωρους μαλλον εννοει τον χωρο ακριβως πανω απο τις 5 θεσεις των σκληρων, δηλαδη το χωρο για τα 2 floppy.Aν δεις προσεκτικα πρεπει εκτος των θεσεων βιδωματος για τα floppy να εχει και τρυπες για 3.5αρηδες σκληρους.Εκει εχω κρυψει εγω τον ssd και τον 1000αρη μου (που ουτως η αλλως δεν ζεσταινονται) ωστε να εχω ανοιχτο τον χωρο για να μου φυσαει ο μπροστινος intake τις καρτες γραφικων (δοκιμασμενο- το προτεινω,εκτος κι αν εχεις κανα πολυστροφο μηχανικο δισκο που δουλευει συχνα οποτε τσεκαρε αν σου ζεσταινεται εκει γιατι ειναι λιγο στριμοκ@λα)
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω είναι πάνω από αυτές τις 5 internal θέσεις που λες και κάτω από τις 4 external. (Με πρόλαβαν :/)
hydro9 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 thanks για τις απαντησεις!! Στα floppy δεν εχει τρυπες για σκληρο. Τωρα αν.. σφηνωνει εκει ο σκληρος, αυτο δεν το ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.