crazytoxin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 γεια σας παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης θεμα θελω να κανω Photoshop tutorials και δεν μπορω να βρω ενα σωστο προγραμμα καταγραφης και ενα προγραμμα συμπιεσης των βιντεο ετσι ωστε να μην εχουν το τεραστιο μεγεθος μετα την εγγραφη αλλα να φαινεται και τιποτα. ναι εψαξα στο google:P αλλα εχει διαφορα σαπια πραγματα. αν ξερει κανεις καποιο που να δουλευει θα με βοηθουσε απειρα! ευχαριστω για το χρονο σας!
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το CamStudio το έχεις δει? Λίγο το έχω δουλέψει και φαίνεται καλούτσικο.
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν και δε δίνει κλασσικό video file ως τελικό αποτέλεσμα, αλλά SWF animation: Μπορείς να δεις και το δωρεάν Wink. Υπάρχει σχετικό άρθρο στο Insomnia Wiki.
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν και δε δίνει κλασσικό video file ως τελικό αποτέλεσμα, αλλά SWF animation. Σίγουρα? Γιατί κρατάει και το *.avi και αμα θες το μετατρέπεις σε *.swf. Ίσως να μην το "διαβάζουν" όλοι οι Players το *.avi, αλλά νομίζω ότι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας video θα το "διαβάσει", ώστε να γίνει όποια μετατροπή/επεξεργασία αργότερα.
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι το Wink δεν χρησιμοποιεί πουθενά κάποιο ενδιάμεσο AVI, πες μου αν θες σε ποιον κατάλογο υποστηρίζεις ότι κρατάει το *.avi, για να το ελέγξω...
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι το Wink δεν χρησιμοποιεί πουθενά κάποιο ενδιάμεσο AVI, πες μου αν θες σε ποιον κατάλογο υποστηρίζεις ότι κρατάει το *.avi, για να το ελέγξω... Για το Wink εννοούσες ότι αποθηκεύει SWF? Ζητάω συγγνώμη, νόμιζα ότι το έλεγες για το CamStudio, το οποίο μπορεί επίσης να δώσει SWF, αν το επιλέξει ο χρήστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.