teosfa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλυτερο το roxio,αλλα σταματησε να μου δουλευει μετα απο ενημερωση των windows.Exω βαλει Norton.Ξερει κανεις?
nurse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Και τα δύο είναι καλά σε αυτό που κάνουν. Τους τελευταίους μήνες προτιμώ το Roxio αφού περιλαμβάνει όλα τα plug in ενσωματωμένα και δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις ξεχωριστά όπως συμβαίνει με το nero. Προσοχή όμως μιλάμε για δύο βαριές εφαρμογές που είναι all in one λύση. (βίντεο, ήχο, δεδομένα κλπ). Δεν θα πρότεινα καμία για φορητούς ή παλαιούς υπολογιστές.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Από τα 2 πάντως... σαφέστατα το Roxio. Το χάος του Nero δεν αντέχεται πλέον... πιο πολλές επιλογές και από το photoshop έχει πλέον.
guardianx71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Εγώ γιατι εξακολουθώ να προτιμάω το Nero 7 ?
gf030 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Nero micro, παναλαφρο, καταλαμβανει ελαχιστο χωρο στο δισκο, μονο για εγγραφες-αντιγραφες.
phadomas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Nero micro, παναλαφρο, καταλαμβανει ελαχιστο χωρο στο δισκο,μονο για εγγραφες-αντιγραφες. +1,με την διαφορα που εχω το nero6.Δεν υπαρχει λογος να βαλει καποιος νεοτερη εκδοση και απορω με αυτους που το κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.