geokal09 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Χαιρεται. Μετα απο αρκετο καιρο, αποφασισα να κανω upgrade τις μνημες του Presario 915EA. Φορουσε ηδη μια 256 στα 266Mhz και σκεφτηκα να του βαλω 2X1Gb στα 333. Ομως κατι τετοιο αποδειχτηκε αδυνατο καθως πλεον με τις καινουργιος μνημες δεν αναβει κα8ολου... Στο ιντερνετ, κυκλοφορουν πολλοι με 2Gb μνημη στα 333. Update στο ΒΙΟS εγινε, αλλα το προβλημα επιμενει. Καμια ιδεα ρε παλικαρια, αλλιως μου φαινεται οι μνημες πανε μασουρακι για τα σκουπιδια...
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι ότι δε σε πιστεύω, αλλά ανέβασε κανα link, ή κανα ss να δω κι εγώ αν υποστηρίζει το συγκεκριμένο 2GB, γιατί κάτι είδα για 1GB. Δοκίμασες με ένα dimm;
lambroukos13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Χαιρεται.Μετα απο αρκετο καιρο, αποφασισα να κανω upgrade τις μνημες του Presario 915EA. Φορουσε ηδη μια 256 στα 266Mhz και σκεφτηκα να του βαλω 2X1Gb στα 333. Ομως κατι τετοιο αποδειχτηκε αδυνατο καθως πλεον με τις καινουργιος μνημες δεν αναβει κα8ολου... Στο ιντερνετ, κυκλοφορουν πολλοι με 2Gb μνημη στα 333. Update στο ΒΙΟS εγινε, αλλα το προβλημα επιμενει. Καμια ιδεα ρε παλικαρια, αλλιως μου φαινεται οι μνημες πανε μασουρακι για τα σκουπιδια... επειδη εχω κανει upgrade την ram στο δικο μου ( compaq pressario 2516ea ) που υποστηριζει ιδιες ram με το δικο σου, το μεγιστο που υποστηριζει ειναι 2Χ512=1gb, και 1gb module να του βαλεις δεν θα στο αναγνωρισει παιρνει max capacity per slot 512mb...αυτο με το bios που λες δεν ειναι οτι καλυτερο που εκανες...δες καταρχην αν ξαναβαζοντας την μαμα μνημη λειτουργει το λαπτοπ σου..
geokal09 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 επειδη εχω κανει upgrade την ram στο δικο μου ( compaq pressario 2516ea ) που υποστηριζει ιδιες ram με το δικο σου, το μεγιστο που υποστηριζει ειναι 2Χ512=1gb, και 1gb module να του βαλεις δεν θα στο αναγνωρισει παιρνει max capacity per slot 512mb...αυτο με το bios που λες δεν ειναι οτι καλυτερο που εκανες...δες καταρχην αν ξαναβαζοντας την μαμα μνημη λειτουργει το λαπτοπ σου.. Eyxaristw kai toys 2 σας Το presario λειτουργει κανονικα με τις παλιες. με μια μνημη 1Gb ομοως οχι. Σε ακουω για αυτο που λες για το max capacity per slot 512mb, οποτε μαλλον πανε οι μνημες για κουβα...
Alxnks Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 κι εγω στο δικο μου 1505ea ετσι εχω κανει 2χ512 (συν οτι εχω βγαλει τον 20αρι σκληρο που ειχε και τον ειχα external και του εχω βαλει 80αρι πριν κατι χρονια), δεν σηκωνει παραπανω gb/slot. πουλα αυτες (αν μπορεις) και παρε 2χ512 (και επισης δεν ξερω αν σου σηκωνει και στα 333 που πηρες, αφου ειπες οτι αρχικα ειχε 266...ψαξτο κι αυτο μην εχεις εκπληξεις παλι, εγω για καλο και για κακο 266 του εχω).
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Όντως, δεν παίζει να υποστηρίζει το mobo μνήμες στα 333MHz. Ψάξε για 2*512MB @ 266MHz όπως λέει πιο πάνω ο Alxnks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.