maurisio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα με το facebook. Όταν πάω να κάνω log in μου βγάζει αυτο: Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. γιατί ξερει κάποιος
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Γιατι "Ο λογαριασμος σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμος εξαιτιας συντηρησης της ιστοσελιδας. Θα ειναι διαθεσιμος ξανα σε διαστημα λιγων ορων. Μας συγχωρειτε για την ταλαιπωρια".
johnny21a Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πω πω χαμος με το facebook, μιση μερα να μεινετε χωρις προσβαση παθαινετε συνδρομο στερησης ε ?
maurisio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Είμαι 3 μέρες χωρίς αυτό, και ξέρω την μετάφραση απλα ρωτησα αν το εχει παθει και κανένας άλλος....
dermitzos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Όλοι μας το έχουμε πάθει.. Απλώς όχι για τόσο χρονικό διάστημα.. Εγώ προσωπικά για 1 μέρα.. Απλώς περίμενε..
Thundersub Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 παιδια σε εμενα ειναι απο την κυριακη το πρωι και ακομα να ξεμπλοκαρει αν και λεει μονο λιγες ωρες.........καμια ιδεα???? εκτος απο το να φτιαξω νεο
dermitzos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπα, απλώς περιμένετε! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στο φου μπου!
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι τπτ, έρχεται το τέλος του κόσμου! Μετανοείτε οσο ειναι καιρός!!!
Gcelli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασα να κάνω login στο facebook (με το email μου και το password μου) από άλλο PC (φίλου μου) και δεν γίνεται: Incorrect Email/Password Combination. Μήπως φταίει ότι ο φίλος μου έχει και αυτός δικό του λογαριασμό στο Facebook; Από το δικό μου pc μπαίνω πάντα χωρίς πρόβλημα. Μήπως χρειάζεται delete cookies στο pc του; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.